HERTHAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Να πάτε να πάρετε αυτά και αφήστε τα διαιρούμενα των 15€. Αυτα μαζι με αντικαταβολη/μεταφορικα βγαινουν στα 27,70..........πηρα 2 απο αυτα του θεματος με 29,96.Δηλαδη εδωσα 2,26 παραπανω και πηρα 2 αντι για ενα. Εμενα για παραδειγμα που δεν μ'ενδιαφερουν ξυλινες καμπινες,τα τουιτερ και τα φεισμποοκ που κουβαλαει πανω του νιωθω οτι στην τιμη αυτη τους εκλεψα γιατι το μονο πο μ'ενδιαφερει ειναι να βγαζει απλα ηχο να κανω την δουλεια μου.Απλα πραγματα. Προσεξε δεν αναφερομαι στο αν ειναι καλυτερα ή οχι γιατι δεν γνωριζω(και δεν μ'ενδιαφερει και πολυ) απλα αναφερομαι μονο στο θεμα της τιμης και στις προσωπικες μου αναγκες. Υ.Γ.Να ευχαριστησω και τον QUEST που ανεβασε την προσφορα.
geioannou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 μήπως στο πισω μέρος του sub υπάρχει bass volume? τα δικά μου al έχουν δυστυχως οχι και προς στιγμη χαρηκα.....
drdedus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 εχετε κανα νου οτι μεσα στο γουφερ εχουν το μετασχηματιστή και ώρες ώρες γίνεται θορυβώδης (τουλαχιστον στα δικά μου είναι ) ΑΥΤΟ NA ΛΕΓΕΤΑΙ ώρες ώρες είναι ανυπόφορα τρέχεις να τα βγάλεις από την πρίζα Τουλάχιστον σε 3 διαφορετικά παλιότερα μοντέλα έτσι ηταν Μάλιστα τα 2 είχα σπαστεί τόσο που τα γύρισα στο getitnow Public στα 14.98 τσιμπησα 2 τεμαχια κι ενα πληκτρολογιο συνολο 38 ευρω ολα μαζι. Και πέρασα αλλά δεν τα είχαν κατεβάσει Να πάτε να πάρετε αυτά και αφήστε τα διαιρούμενα των 15€. Τα έχω και τα προτείνω ανεπιφύλακτα Ξύλινη καμπίνα, πλαστικοποιημένο woofer, descent tweeter, bass reflex κατασκευή. Στα 19,85€ φθηνότερη τιμή, είναι αξιοπερίεργο το πως βγαίνει το κοστολόγιο. Έχουν και καρφί και usb? Είχες ποτέ φτηνιάρικα 2.1 logitech να κάνεις μια σύγκριση?
kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 To εγραψε καποιο παιδι πιο πανω. Τα ηχειακια ειναι στοιχειωδως ικανοποιητικα απλως στο να δινουν ηχο απο το pc μας. Ωραιο design και χαμηλα επιπεδα εντασης, προτου κανει την εμφανιση της η μητερα-παραμορφωση κατα την ακροαση μουσικης...Τιμια για τα χρηματα τους, ομως με λιγα ευρω παραπανω μπορει κανεις να βρει πολυ ποιοτικοτερα και κατα προτιμηση 2.0 ηχεια...
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Λέτε να είναι καλύτερα από αυτά της τηλεόρασης μου;
thouthou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Τίμια ηχειάκια. Τα πήρα ως δώρο από το public με μια tv samsung. Δεν έχουν το "βάθος" των 5.1 (αν και χρησιμοποιούσα μόνο τα δύο) παλιών creative, αλλά τουλάχιστον ξεφορτώθηκα τα 35 καλώδια... Τα χρησιμοποιώ στο pc. Μην περιμένετε απόδοση στερεοφωνικού, αλλά την δουλειά τους την κάνουν. Και επίσης μην περιμένετε ένταση. Τα έχω σε μισό μέτρο από την καρέκλα μου, και είναι μια χαρά. Μην τα πάρετε αν θέλετε ηχοσύστημα και ένταση.
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Καλυτερα να μην εχουμε τρελες απαιτησεις απο ηχεια των 15 ευρω.Δεν αγοραζουμε home cinema ουτε τα κορυφαια ηχεια για υπολογιστη και δεν θελουμε να ξεσηκωσουμε τον κοσμο με την ενταση τους. Αυτα τα ηχεια τ'αγοραζει καποιος ο οποιος δεν θελει η δεν εχει να δαπανησει πολλα χρηματα για να κανει απλα την δουλιτσα του χωρις πολλα πολλα. Αν παθουν κατι και ειναι στην εγγυηση στα φτιαχνουν η σου δινουν αλλα κι αν χαλασουν μετα την εγγυηση δεν θα κλαις και τα λεφτα σου γιατι δεν εδωσες και καμια περιουσια. Οποιος θελει επωνυμα ηχειακια σε πολυ χαμηλη τιμη τα παιρνει. 1
Alex_gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Έχουν και καρφί και usb? Είχες ποτέ φτηνιάρικα 2.1 logitech να κάνεις μια σύγκριση? Είναι μόνο usb. Δεν συγκρίνονται με τα Logitech, βασικά δε συγκρίνονται με κανένα από όσα έχω ακούσει/δοκιμάσει (και είναι αρκετά αυτά) σε αυτή την κατηγορία τιμής πάντα.
Mau-Maus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 μονο το tweeter που εχουν τα ανεβαζει ενα επιπεδο πανω ! και τα αλλα για 15 μια χαρα ειναι παντως - μια πιτσα και μια κοκα κολα παιρνεις με αυτα τα λεφτα .. 1
HERTHAN Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Νιωθω οτι τους εκλεψα στην τιμη αυτη......τα ηχεια ειναι πολυ καλυτερα απ'οτι τα περιμενα. Να ευχαριστησω και παλι τον QUEST. 1
Jenkins Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Χαμηλότερη τιμή από Κωτσόβολο στα 16,90 πλέον και νομίζω ότι τα Edifier είναι καλύτερη επιλογή για 3€ παραπάνω πλέον αν και ομολογώ ότι θα γούσταρα να χώσω ένα woofer κάτω από το γραφείο...
drdedus Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μήπως επειδή εχουν άλλη συνδεσμολογία δεν απευθύνονται στο ιδιο κοινό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα