Προς το περιεχόμενο

[Speakers] Logitech LS21 2.1 @ Media Markt - 15€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικώς διαβάζω καλά reviews για τα συγκεκριμένα. Νομίζω πως σε αυτή την τιμή δεν έχουν αντίπαλο. Ας μας πει κάποιος που τα έχει.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LOGITECH-LS21-2.1-Stereo-Speaker-System---%28980-000056%29,99452,484255,595147.html

http://www.skroutz.gr/s/315385/Logitech-LS21-2-1-Stereo-Speaker-System.html

Pg8i33r.png

Επεξ/σία από Questioner
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που στο site της logitech στα σχόλια για τα συγκεκριμένα ηχεία όσοι γράφουν, λένε τα χειρότερα!

Μπράβο στην logitech που παρόλο που τα σωόλια είναι αρνητικά, τα κρατάει στην σελίδα της!

http://www.logitech.com/en-us/product/ls21-2.1-stereo-speaker

επιλογή "Reviews"

• Like 5
Δημοσ.

Θα τα επαιρνα σιγουρα μιας και χρειαζομαι κατι πολυ φθηνο για ηχεια αλλα ευχομαι σε κανενα price match απο τους υπολοιπους λογω των πολλων μεταφορικων που εχει.

Θελω 2 τεμαχια οποτε σιγουρα δεν με συμφερει απο τα media.

Δημοσ.

Θα τα επαιρνα σιγουρα μιας και χρειαζομαι κατι πολυ φθηνο για ηχεια αλλα ευχομαι σε κανενα price match απο τους υπολοιπους λογω των πολλων μεταφορικων που εχει.

Θελω 2 τεμαχια οποτε σιγουρα δεν με συμφερει απο τα media.

μια από τα ίδια

Δημοσ.

πολυ καλο, λεω να παω να το δω και απο κοντα. αυτο που δεν ξερω ειναι η αποδοση του Subwoofer και το λεω αυτο μιας και εχω δανικο ενα ζευγαρι ηχειων απο ενα φιλο (ALTEC LANSING) και απο το πολυ μπασο ρε παιδια δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα. αφου το Subwoofer το εχω τυλιξει με ταινια !!!!

• Like 1
Δημοσ.

πολυ καλο, λεω να παω να το δω και απο κοντα. αυτο που δεν ξερω ειναι η αποδοση του Subwoofer και το λεω αυτο μιας και εχω δανικο ενα ζευγαρι ηχειων απο ενα φιλο (ALTEC LANSING) και απο το πολυ μπασο ρε παιδια δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα. αφου το Subwoofer το εχω τυλιξει με ταινια !!!!

μήπως στο πισω μέρος του sub υπάρχει bass volume? τα δικά μου al έχουν

Δημοσ.

τα δίνει και ο κοτσωβολος στα 15 αρκεί να πας με φωτοτυπία την προσφορά του mediamark

(και να υπάρχει mediamark στην περιοχή? )

Δημοσ.

εχετε κανα νου οτι μεσα στο γουφερ εχουν το μετασχηματιστή και ώρες ώρες γίνεται θορυβώδης (τουλαχιστον στα δικά μου είναι :mad: )

• Like 1
Δημοσ.

τα δίνει και ο κοτσωβολος στα 15 αρκεί να πας με φωτοτυπία την προσφορά του mediamark

(και να υπάρχει mediamark στην περιοχή? )

αυτό πρέπει να ισχύει μονάχα για λευκές συσκευές δε μιλώ με σιγουριά όμως

Δημοσ.

Να πάτε να πάρετε αυτά και αφήστε τα διαιρούμενα των 15€. Τα έχω και τα προτείνω ανεπιφύλακτα 

large_edifier_r600_usb_13156609941564.jp

Ξύλινη καμπίνα, πλαστικοποιημένο woofer, descent tweeter, bass reflex κατασκευή. Στα 19,85€ φθηνότερη τιμή, είναι αξιοπερίεργο το πως βγαίνει το κοστολόγιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...