gogis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 εχω ενα asus και δεν ξερω πως γινεται να το κανω να μπουταρει στο bios απο usb...
Captain Nemo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 τα κουμπιά με f στην αρχή και νούμερο στο τέλος τα δοκίμασες κατά την επανεκκίνηση πριν την είσοδο στο λειτουργικό; και τσέκαρε και το Delete
gogis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μπαινω στο bios αλλα δεν εχει οπως κλασσικα να βαλεις να μπουταρει απο usb τα εχει καπως διαφορετικα
Captain Nemo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 κάπου θα έχει boot menu δεν ξέρω αν θα έχει και στο bios ή μόνο χώρια μπορεί να είναι εκτός bios δοκίμασε όλα τα κουμπάκια ένα ένα και ποιό ακριβώς έχεις ; ίσως είναι το f2,f8,f9
Xristaras12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 θες να μας πεις ποιο asus εχεις; ειναι σα να λες στον μηχανικο αυτοκινητου εχω ενα με 4 ροδες και εχει προβλημα. λογικα παντα εχεις uefi bios και πρεπει να το γυρισεις σε legacy για να περασεις win7,αλλιως θα ψαχνουν efi boot και δεν θα μπορεις να τα περασεις. Εκτος κ αν φτιαξεις uefi windows7 usb. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα