christos_99 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παλιοπαιδα!! Εχω ενα δισκακι μουσικης, αντιγραφη, το οποιο ειχα αγορασει απο δισκωπολειο περιπου το 2004 (ναι ξερω οτι η πειρατεια σκοτωνει την μουσικη, αλλα εκεινη την περιοδο της ζωης μου ηταν το τελευταιο που με ενοιαζε, νιατο ημουν και μεγαλωσα). Το δισκακι ΔΕΝ εχει ουτε μια γρατζουνια απο κατω, αλλα εχει αυτοκολλητη ταινια απ την πανω μερια η οποια, απ οσα διαβασα τον τελευταιο καιρο, καταστρεφει με τον καιρο τον δισκο λογω θερμοκρασιων που ανεβαζει κατα την αναπαραγωγη του. Πλεον το ξεθαψα να το κανω μια κοπια καλου-κακου. Δοκιμασα δημιουργια εικονας με alcohol, με Nero, με Roxio, με Exact Audio Copy και με τρια διαφορετικα drves, αλλα τιποτα. Περιπου στο 70% κολλουσαν. Το καθαρισα και με οινοπνευμα μηπως ειναι απο σκονες κλπ αλλα τιποτα. Διαχειρηση CD που εκανα με το alcohol το βγαλε δισκο της Ritek Co (ξερω οτι ειναι οι χειροτεροι, και ισως αυτο ευθυνεται) και στρωση εγγραφης PhthaloCyanine. Και πριν απο μηνες που ειχα ξαναδοκιμασει το εκαναν αντιγραφη, αλλα τα τελευταια κομματια κολουσαν, εκαναν τσικ τσικ και τα τελευταια δεν επαιζαν καθολου. Μην μου πειτε να το κατεβασω ή να το ξανααγορασω γνησιο, δεν υπαρχει πουθενα το ατιμο εχω φαει δισκοπωλεια, ιντερνετικα καταστηματα, forum μουσικης, τιποτα. Το θελω για αντιγραφη σε Flac. Υπαρχει ρε παιδια κανενας τροπος να το επαναφερουμε το καημενο?? Πολυ τον γουσταρα αυτο τον δισκο απο πιτσιρικας και θελω να τον απολαμβανω παλι σε καλη ποιοτητα.
Captain Nemo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 http://www.raymond.cc/blog/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/ http://en.softonic.com/s/copying-damaged-cd http://www.vcsoftwares.com/cc.html http://sourceforge.net/projects/forcecopy/
christos_99 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καπετανιε σ ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου, θα τα δοκιμασω και θα γραψω. παρολαυτα αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω καλοδεχουμενη η βοηθεια του!!!
Captain Nemo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Γενικώς να ξέρεις όλα τα ψηφιακά μέσα πότε πότε πρέπει να τα ανανεώνεις και να τα περνάς σε νέα ειδικά όταν δεν είναι πιοτικά και όταν έχουν γραφτεί με γκάζι.
christos_99 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τελικα το IsoBuster την εκανε την δουλεια!!! Και σε WAV!! Οτι πρεπει!! Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!! Να σαι καλα αγορινα, πρωτο μαγκα μ εκανες!! 1
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 ...από περιέργεια (...αφού για βοήθεια μπήκα αργά - θα πρότεινα δοκιμή αντιγραφής με xρήση του ImgBurn που θεωρείται κλασσικό για τέτοιες περιπτώσεις), για ποιόν "δίσκο" μιλάμε...;
christos_99 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Νοτης Σφακιανακης Rex Live '98. Εχει ενα στο youtube ολοκληρο live, αλλα δεν ειναι καλη ποιοτητα. Απ τον δισκο ακουγεται πολυ πιο καθαρα και σε τερμα ενταση. Πειρατικο βεβαια κι αυτο, δεν το εχει εκδοσει καμια δισκογραφικη ποτε, πως το ειχε τοτε το δισκοπωλειο απορω ακομη, μονο οι μαυροι ειχαν τετοια τοτε και τα μοιραζαν σε παραλιες κλπ.
christos_99 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Οχι. Αυτο που λεω εγω ειναι μια χρονια πριν το Ενθυμιον. Πανω-κατω σχεδον τα ιδια τραγουδια εχει, χωρις διορθωσεις στο στουντιο και τελειως αυθορμητο, λεει χαζα πειραζει τον κοσμο κλπ. Αυτο εννοω.
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ...και δεν έστελνες ένα πμ στο απλόουντερ στο ΥΤ να του ζητήσεις κανένα αντίγραφο...
christos_99 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 στους περισσοτερους εχω στειλει. αλλα που?? κανενας δεν τα ξαναανεβαζει σε καλη ποιοτητα
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ...προφανώς το προτότυπο δισκάκι το έχει και είναι σαν το δικό σου, αλλά όταν ανέβασε ΥΤ του κόψανε στην ποιότητα... Οπότε (αν είχε την καλή διάθεση...) ή ένα δισκάκι να σου αντέγραφε, ή να σου το ανέβαζε σε κάποιο public τορεντάδικο... Τεσπα αφού έκανες δουλειά με το δικό σου, όλα καλά.
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Παιδιά αν θέλετε μην πηγαίνετε offtopic γιατι χάνει τελείως το νόημα η συζήτηση οσο αφορά το θέμα του νήματος του χρήστου αν και νομίζω οτι λύθηκε η ερώτηση του χρήστου στο τελευταίο μύνημα (6) του φίλου wash , άκυρα μυνήματα άσχετα με το θέμα θα σβήνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα