poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το κουφό είναι το εξής. Είναι ότι εγώ που μένω σε βουνό ψηλά στα Βόρεια προάστεια στην Αθήνα έχω βάλει vdsl 50 ΟΤΕ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δείτε speedtest αλλη περιπτωση να παιρνεις απο το αστικο κεντρο και αλλη περιπτωση να παιρνεις απο kv που απο οτι καταλαβα πρεπει να εισαι καμια παλαια η νεα πεντελη για να λες βουνο και να υπαρχει vdsl απο kv. οπως μπορει να ειναι καποιος σε βουνο και να εχει διπλα το αστικο κεντρο.ειναι ανομοιες περιπτωσεις.οποιος εχει τα νεα kv το 30 αρι και το 50 αρι συνηθως τα εχει πολυ ευκολα.υπαρχουν ατομα που εχουν 100mbit attainable.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δεν βλεπω κατι κουφο Το κουφό είναι το εξής. Είναι ότι εγώ που μένω σε βουνό ψηλά στα Βόρεια προάστεια στην Αθήνα έχω βάλει vdsl 50 ΟΤΕ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δείτε speedtest
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 το λεει επειδη ειναι σε βουνο οποτε θεωρητικα μακρυα απο κατοικημενη περιοχη οποτε θεωρητικα μακρυα απο το αστικο κεντρο .και παρολα αυτα παιζει vdsl μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα