DOUKAS007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε ολους τους Insomnia ! Ειμαι χρονια[ πανω απο 20+ ] χρηστης ΟΤΕ αλλα επειδη οι τιμες τιμολογιου εχουν ανεβει και στην περιοχη μου VDSL ο ΟΤΕ δεν εχει . Ρωτησα μεχρι και εναν τεχνικο του ΟΤΕ και δεν ηξεραν αν η περιοχη μου θα εχει συντομα ή γενικα [ και ειμαι φανταστιτε Κεντρο Αθηνα διπλα] . Με τα πολλα εψαξα και ειδα οτι η FORTHNET εχει VDSL στην περιοχη μου και με καλες τιμες γενικα και καποιοι γειτονες που ρωτησα ειναι ευχαριστημενοι Θα ηθελα να ρωτησω , ποσο καιρο κανει να γινει η μεταφορα απο ΟΤΕ σε FORTHENET ? Θα κρατησω τον ιδιο αριθμο .Σημερα υπεγραψα με την FORTHNET. Ποσες μερες παιρνει περιπου ? μου ειπαν 10-15 εργασιμες...αλλα ελπιζω απο δικες σας προσφατες εμπειριες να μου πειτε το '' κατι παραπανω '' Ευχαριστω !
manzana Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ισχυει ο,τι σου ειπανε,περιπου 10 με 15 εργασιμες.
makfil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 θεωρητικά, ισχύει αυτό που σου είπαν αλλά εάν ο ΟΤΕ θέλει να καθυστερήσει τη φορητότητα μπορεί να την τραβήξει. Χρειάζεται να παρακολουθείς την υπόθεση στη Forthnet και να πιέζεις, σε περίπτωση που ξεπεραστεί αυτό το όριο και, φυσικά, να μην έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς στον ΟΤΕ.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Πως εχει Vdsl η forthnet χωρίς να εχει ο οτε, εχει δικό της δίκτυο και μου διαφεύγει αυτη η λεπτομέρεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 άμα δεν βγάζει ούτε 30αρι από ΟΤΕ, φαντάσου τι συγχρονισμό θα έχει σε vdsl με Forthnet...
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 θεωρητικά, ισχύει αυτό που σου είπαν αλλά εάν ο ΟΤΕ θέλει να καθυστερήσει τη φορητότητα μπορεί να την τραβήξει. Χρειάζεται να παρακολουθείς την υπόθεση στη Forthnet και να πιέζεις, σε περίπτωση που ξεπεραστεί αυτό το όριο και, φυσικά, να μην έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς στον ΟΤΕ. δεν μπορει να τραβηξει τιποτα ο ΟΤΕ. Μολις φτασει η αιτηση στον ΟΤΕ, θα σε παρουν τηλεφωνο να σε ρωτησουν που-πως-γιατι, να σου κανουν μια αντιπροσφορα και τελος. Εσυ δεν εχεις να κανεις με τον ΟΤΕ αλλα με την Forthnet. Αυτοι θα πιεσουν τον ΟΤΕ. Εγω, επειδη στον ΟΤΕ της γειτονιας μου ηταν υπευθυνος ενας "μπαρμπας" που λειτουργουσε με λογικη του '80 και η δευτερη προταση που του ειπα ηταν "Ρε μαστορα, την παλευεις? Που ζεις?", πηγα και εκανα ολες τις ερωτησεις και συννενοησεις με αυτους στο Γερμανο που και πιο εξυπηρετικοι ηταν και στα παπακια τους γραφουν τον ΟΤΕ (παρ'ολο που συνεργαζονται) και το αν θα παω σε αλλο παροχο.
makfil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ίσως δεν έχεις καταλάβει ότι ο ΟΤΕ διαχειρίζεται το παλιό χάλκινο δίκτυο, ανεξάρτητα από το αν είναι πάροχος ο ίδιος ή ένας εναλλακτικός. Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, θελήσει να απορρίψει μια φορητότητα από οποιονδήποτε εναλλακτικό σε ένα άλλο, πολύ περισσότερο όταν είναι ο ίδιος πάροχος, θα το κάνει. Οι εναλλακτικοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το να επαναφέρουν το αίτημα στην ΕΒΔΑΦ. Εάν ο συνδρομητής επιμένει και σπρώχνει και τον πάροχο υποδοχέα μπορεί κάποτε να αλλάξει η κατάσταση. Ακόμη και να καταγγείλει ο ενδιαφερόμενος το περιστατικό στην ΕΕΤΤ, ο ΟΤΕ μπορεί να βρει δικαιολογία για την απόρριψη. Αυτά εννοούσα με λίγα λόγια στο προηγούμενο post.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 άμα δεν βγάζει ούτε 30αρι από ΟΤΕ, φαντάσου τι συγχρονισμό θα έχει σε vdsl με Forthnet... Ακριβως πεταμενα λεφτα στην Forthnet Για τον Ts Ανέβασε εδω τα στατιστικα του ρουτερ σου να σου πουμε αν αξιζει ή οχι, προφανώς η Forthnet θα σου δωσει το υποτιθέμενο vdsl απο το ακ, τρέχα γύρευε δηλαδη
DOUKAS007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Βασικα οπως ειπα δεν ξερω αν το εγραψα εχω ADSL ote αυτη την στιγμη. Και Θελω να παω στην Forthnet VDSL . Μενω κοντα στο μεταξουργειο στο κεντρο Αθηνας περιπου. θα βαλω και μια φωτο τα στατιστικα της συνδεσης μου τωρα με ADSL OTE. Επισης ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει ή μενει κοντα στην περιοχη ή γνωριζει , εχει καλη ταχυτητα στην περιοχη εδω ME VDSL FORTHNET ? Ή να το ακυρωσω και να παραμεινω ΟΤΕ ADSL ... ?
p07apo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 άμα δεν βγάζει ούτε 30αρι από ΟΤΕ, φαντάσου τι συγχρονισμό θα έχει σε vdsl με Forthnet... Γιατί έτσι σε vdsl; Σε adsl συνήθως ισχύει το αντίθετο. Μήπως η Forthnet δίνει μόνο από κέντρο και όχι από cab;
makfil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Γιατί έτσι σε vdsl; Σε adsl συνήθως ισχύει το αντίθετο. Μήπως η Forthnet δίνει μόνο από κέντρο και όχι από cab; Η Forthnet αρνείται πεισματικά να δώσει από τις νέες καμπίνες του OTE, όπως η Wind και η HOL, με τη φτηνή δικαιολογία ότι θέλει να ελέγχει την υπηρεσία (!!!) και όχι ο ΟΤΕ.
DOUKAS007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Να ρωτησω και κατι αλλο , μενω οπως σας ειπα ΑΘΗΝΑ ΚΟΛΩΝΟ , υπαρχει καποιος να μου επιβεβαιωσει οτι εχει καλυψη η FORTNET VDSL εδω ? Και αν ναι , τι ταχυτητες παιζουν ??. Αξιζει να το κανω [ απο ΟΤΕ ADSL ---> FORTHNET VDSL ] το Wiz@rd της σελιδας της FORTHNET λεει οτι εχω καλυψη VDSl και τηλεφωνο που πηρα και σε καταστημα που ρωτησα επισης . του ΟΤΕ οχι, απο πλευρας καλυψης VDSL.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Να ρωτησω και κατι αλλο , μενω οπως σας ειπα ΑΘΗΝΑ ΚΟΛΩΝΟ , υπαρχει καποιος να μου επιβεβαιωσει οτι εχει καλυψη η FORTNET VDSL εδω ? Και αν ναι , τι ταχυτητες παιζουν ??. Αξιζει να το κανω [ απο ΟΤΕ ADSL ---> FORTHNET VDSL ] το Wiz@rd της σελιδας της FORTHNET λεει οτι εχω καλυψη VDSl και τηλεφωνο που πηρα και σε καταστημα που ρωτησα επισης . του ΟΤΕ οχι, απο πλευρας καλυψης VDSL. Βασικα οπως ειπα δεν ξερω αν το εγραψα εχω ADSL ote αυτη την στιγμη. Και Θελω να παω στην Forthnet VDSL . Μενω κοντα στο μεταξουργειο στο κεντρο Αθηνας περιπου. θα βαλω και μια φωτο τα στατιστικα της συνδεσης μου τωρα με ADSL OTE. Επισης ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει ή μενει κοντα στην περιοχη ή γνωριζει , εχει καλη ταχυτητα στην περιοχη εδω ME VDSL FORTHNET ? Ή να το ακυρωσω και να παραμεινω ΟΤΕ ADSL ... ? Mε αυτά τα στατιστικά που εχεις δεν αξίζει με τίποτα να πας σε vdsl, άσε το adsl μια χαρά είναι 1
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Βασικα οπως ειπα δεν ξερω αν το εγραψα εχω ADSL ote αυτη την στιγμη. Και Θελω να παω στην Forthnet VDSL . Μενω κοντα στο μεταξουργειο στο κεντρο Αθηνας περιπου. θα βαλω και μια φωτο τα στατιστικα της συνδεσης μου τωρα με ADSL OTE. Επισης ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει ή μενει κοντα στην περιοχη ή γνωριζει , εχει καλη ταχυτητα στην περιοχη εδω ME VDSL FORTHNET ? Ή να το ακυρωσω και να παραμεινω ΟΤΕ ADSL ... ? οριακα για vdsl.πανω απο 25 δεν θα πας το πιο πιθανο.αντε να κερδισεις στο Upload να παει 2,5 mbit Περιπου.
eddie1996 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το κουφό είναι το εξής. Είναι ότι εγώ που μένω σε βουνό ψηλά στα Βόρεια προάστεια στην Αθήνα έχω βάλει vdsl 50 ΟΤΕ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δείτε speedtest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα