Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτό το μοντέλο  LG 42LA620S. Εάν έχετε κάποιο άλλο μοντέλο ή μάρκα σε budget γύρω στα 490 ευρώ θα το εκτιμούσα πολύ. Ξάχνω κυρίως για Smart TV σ'αυτά τα λευτά και αν γίνεται 3D, 200Hz και Full HD.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν το έχω και πολύ με τις τηλεοράσεις. Είμαι ανάμεσα στην Samsung 46F6400 και την LG που σας είπα παραπάνω. Ποια μου προτείνετε να πάρω? Είναι στα ίδια χρήματα και οι δυο λένε ότι είναι 200 HZ. Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!

Δημοσ.

kai go eimai anamesa stin 620s pou anaferate parapano omos koitao kai thn prosfora 

LG 3D LED 42'' 42LA740S με δωροεπιταγή αξίας 150€

ousiastika tin pairneis me 800 alla exeis kai to home cinema doro i oti allo thes

an poume oti me auta ta 150 euro tha epairna kati outos i allos aksizei i 740s??

theoro oti i lg exei polla mikropragmata epipleon se sxesi me tin samsung...

epeita to passive 3d einai poli pio praktiko giati an thes na deis 3d 4 atoma ta gialia tou active ta plironeis xriso...alla kirios ithela tin gnomi sas gia tin LA740s....

Δημοσ.

Καλύτερη η 740 απ' την 620, εννοείται. Αν μπορείς, παρ' την.

Είμαι ανάμεσα στην Samsung 46F6400 και την LG που σας είπα παραπάνω. Ποια μου προτείνετε να πάρω? Είναι στα ίδια χρήματα και οι δυο λένε ότι είναι 200 HZ.

Χαλαρά την 6400.

Αν την πάρεις στις 46", ακόμα καλύτερα.

Την απάντηση του HALF EVIL, την διάβασες; Τα περί 200Hz, τα ξεχνάς, ειδικά στην περίπτωση της LG.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...