Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 3 Vs iphone 5s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Όπως γράφω και στον τίτλο του θέματος είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μέχρι τώρα το τηλέφωνο που έχω είναι το iphone 3gs το οποίο και με έχει βολέψει αρκετά. Το πρόβλημα είναι ότι έχει αρχίσει να είναι αρκετά αργό και με έβαλε σε σκέψεις για αλλαγή. Η τρίτη επιλογή θα ήταν να περιμένω να δω και το iphone 6.

Εσείς τι λέτε; Ποιο από τα δύο το τίτλου θα επιλέγατε ή μήπως αξίζει μία αναμονή για το iphone 6;

• Like 1
Δημοσ.

<p>Καλησπέρα παιδιά. Όπως γράφω και στον τίτλο του θέματος είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μέχρι τώρα το τηλέφωνο που έχω είναι το iphone 3gs το οποίο και με έχει βολέψει αρκετά. Το πρόβλημα είναι ότι έχει αρχίσει να είναι αρκετά αργό και με έβαλε σε σκέψεις για αλλαγή. Η τρίτη επιλογή θα ήταν να περιμένω να δω και το iphone 6.</p>

<p>Εσείς τι λέτε; Ποιο από τα δύο το τίτλου θα επιλέγατε ή μήπως αξίζει μία αναμονή για το iphone 6;</p>

Είναι δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές, δύο διαφορετικά λειτουργικά,είναι δική σου επιλογή αν και εφόσον έρχεσαι από ios συσκευή και θες να παραμείνεις πας στο iPhone και θα σου πρότεινα να περιμένεις το 6, αν πάλι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και αρκετά μεγαλύτερο (δεν ξέρω αν σου είναι πρόβλημα) πήγαινε στο note.

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πολυυ διαφορετικές συσκευές για να μπορείς να τις συγκρίνεις. Μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικές κατηγορίες συσκευών. Προσωπικά θα πήγαινα στο Note λόγω οθόνης, s pen και ελευθερίας από πλευράς λογισμικού αλλά στην περίπτωση σου μιας και έρχεσαι από iOS και 3.5" ίσως να είναι καλύτερα να πας για 5s

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Όπως γράφω και στον τίτλο του θέματος είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μέχρι τώρα το τηλέφωνο που έχω είναι το iphone 3gs το οποίο και με έχει βολέψει αρκετά. Το πρόβλημα είναι ότι έχει αρχίσει να είναι αρκετά αργό και με έβαλε σε σκέψεις για αλλαγή. Η τρίτη επιλογή θα ήταν να περιμένω να δω και το iphone 6.

Εσείς τι λέτε; Ποιο από τα δύο το τίτλου θα επιλέγατε ή μήπως αξίζει μία αναμονή για το iphone 6;

note 3 καλύτερο από το 5s

• Confused 1
Δημοσ.

Επειδή έχω περάσει από αειφον πολλά χρόνια από 3gs μέχρι και 5άρι (και εχω και το ορίτζιναλ 2G) και πρόσφατα κατέληξα με ένα ΝΟΤΕ 3 για να δοκιμάσω το αντρόιντ, μπορώ να σου πω ότι γενικά είναι πυραυλος το τηλέφωνο, η οθόνη όλα τα λεφτά και μια χαρά. Από κει και πέρα, το αειφον σαν ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ εξακολουθεί να είναι πιο σταθερό smooth κλπ αλλά βέβαια αν είσαι χρήστης που θέλει τις ελευθερίες του (όπως είμαι εγω που ήμουν μια ζωή με τζέιλμπρεικ) θα σου αρέσει αντίστοιχα και το αντροιντ. Το μαθαίνεις αρκετά γρήγορα σαν λογισμικό (τις διαφορές του δηλαδή) αν κάτσεις και ασχοληθείς λίγο. 

Εναλλακτικά, το 5s είναι μια χαρά, πολύ ωραία οθόνη, θα δεις ΤΡΕΛΛΗ διαφορά και σε οθόνη και σε ταχύτητα από το 3gs. 

Δημοσ.

και εγω ττρελος  iphonekias!
ολα περασανε απο τα χερια μου....

αν αποφασισεις να πας σε κατι που θα τα κανεις ολα μεσα απο το κινητο σου το NOTE 3 ειναι το υπερτατο....

Δεν μπορω να ξαναπιασω στα χερια μου ουτε το  galaxy s4 που εχω ....η οθονη του  note 3 ειναι το αριστο για εμενα... και οσο για το μεγεθος οποιος δεν το εχει πιασει δεν μπορει να ξερει... μετα απο 2-3 μερες χρησεις ολα ειναι παιχνιδακια διπλα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...