Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αντιμετωπίζω το εξής :

Έχω στο λαπτοπ εναν ssd και εναν hdd και οι 2 εχουν win7 πανω.

Ολα δουλευουν μια χαρα τρεχω τα win μονο απο τον ssd....

εκτος και αν αποσυνδεσω απο το λαπτοπ τον hhd.

Aν το κανω αυτο δεν μου βρίσκει τον ssd. 

Τι προβλημα υπαρχει ;

Αν ξαναβαλω πανω τον hdd απλα να υπάρχει δηλαδη τοτε τα win απο τον ssd bootaroun κανονικα...

Καμία ιδεα ; 

post-287880-0-01285200-1396038378_thumb.png

Δημοσ.

εχεις 17αρι λαπτοπ με 2 δισκους κανονικα ή εχεις χρησιμοποιησει HDD Caddy για τον 2ο δισκο?

17ρι εχω φιλε hp pavilion dv7 3175ev με 2 δισκους κανονικα.

Δημοσ.

εαν αλλαξεις θεση τους δισκους στο laptop θα εισαι οκ.

και εγω παλαιοτερα ειχα ενα τετοιο θεμα μονο που ο δευτερος δισκος δεν ειχε windows μεσα.και εβαζα στικακι.μεχρι να καταλαβω οτι απλα δεν μπορουσε να bootαρει λειτουργικο κατευθειαν απο την θεση που ηταν ο δισκος.

αλλαξε θεση στους δισκους και εισαι οκ.

Δημοσ.

Ο hdd ειναι εσωτερικός και αυτο ή εξωτερικός ?

Επισης οταν μείνεις μονο με τον ssd μεσα στο bios δεν τον βλέπει καθόλου ή απλα δεν κανουν boot τα windows ?

Δημοσ.

Ειναι και οι 2 εσωτερικοί σκληροί.

Επίσης όταν έχω μόνο τον ssd δεν τον βλέπει στο bios θα δοκιμάσω να αλλάξω θέση και να αφήσω μόνο τον ssd .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ο hdd ειναι εσωτερικός και αυτο ή εξωτερικός ?

Επισης οταν μείνεις μονο με τον ssd μεσα στο bios δεν τον βλέπει καθόλου ή απλα δεν κανουν boot τα windows ?

Στο bios οταν αφηνω μόνο τον ssd δεν τον βλεπει.

Παρακάτω έχω photo με 2 περιπτώσεις

α) μονο ssd στην μια θυρα

β) μονο ssd στην αλλη θυρα

post-287880-0-35622000-1396081092_thumb.jpgpost-287880-0-28276800-1396081064_thumb.jpg

Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια δεν είχα και στους 2 δίσκους windows. Έβγαλα τον έναν και άφησα μόνο τον ssd. Έκανα εγκατάσταση και μετά έβαλα τον δεύτερο. Όλα οκ μετά.

Δημοσ.

Το bcd(αρχεία εκκίνησης) είναι στον μηχανικό δίσκο,πρέπει να κάνεις εκκίνηση από το δισκάκι με τα windows 7,έχοντας πάνω μόνο τον ssd, και να κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης rebuild bcd .

Μπορείς και μέσα από τα windows με το easyBCD, η ελεύθερη έκδοση σε καλύπτει.

Δημοσ.

Το bcd(αρχεία εκκίνησης) είναι στον μηχανικό δίσκο,πρέπει να κάνεις εκκίνηση από το δισκάκι με τα windows 7,έχοντας πάνω μόνο τον ssd, και να κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης rebuild bcd .

Μπορείς και μέσα από τα windows με το easyBCD, η ελεύθερη έκδοση σε καλύπτει.

απο το cd των windows να κάνω repair σωστα κατάλαβα?

There is one entry in the Windows bootloader. ---> αυτό είναι το λάθος ; τί κάνω ; 

post-287880-0-03651300-1396083487_thumb.png

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ

https://neosmart.net/wiki/easybcd/tips-and-tricks/recovering-windows-bootloader/

Δοκίμασε το type 1 πρώτα για να αποκτήσει δυνατότητα εκκίνησης ο ssd κάνε reset και δες τι παίζει,αν δεν ξεκινήσει επέλεξε τον μηχανικό από το bios.

Με το type2 λογικά θα φτιάξει το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...