captnemo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Φίλος στο Περιστέρι με Cyta αντιμετωπίζει το εξής θέμα. Είναι στον 3ο χρόνο και ενώ όλα ήταν καλά,ξαφνικά στις αρχές του χρόνου το router(pirelli) έκανε μόνο του restart και μετά δεν μπορούσε να συγχρονίσει. Τους πήρε τηλ.το έλεγξαν από μέσα,έκαναν κάποιες ρυθμίσεις και το θέμα αυτό διορθώθηκε,δημιουργήθηκε όμως άλλο. Εκεί που μέχρι τότε συγχρόνιζε από 13800-14500 με noise margin 6-7 τώρα έπεσε στα 9500-10500 με το εξής ΚΟΥΦΟ! Το βράδυ μετά τις 12.30 έβλεπε στο router(με την ταχύτητα ανάλογα 9500-10500) το noise margin από 6 να πηγαίνει στο 13,5-14,5(όλα αυτά χωρίς restart) και μόλις έκανε αυτός restart η ταχύτητα πήγαινε από 13700-14500 ανάλογα,με noise margin 6. Και έρχεται τώρα το πρώτο κουφό,στις 9(ακριβώς!)το πρωί το router έκανε μόνο του restart και η ταχύτητα πήγαινε πάλι 9500-10500 με noise margin 6 σταθερό , αυτό γινόταν καθημερινά... και έρχεται τώρα το ΘΕΟΚΟΥΦΟ...εκτός Δευτέρας!!! Κάθε Δευτέρα ταχύτητα-noise margin έμεναν αμετάβλητα όλη την ημέρα(13700-14500 ανάλογα,με noise margin 6)!!! Αυτό το έλεγχε για αρκετό χρονικό διάστημα,τους πήρε τηλ.το έλεγξαν από μέσα,δεν βρήκαν άκρη και του έστειλαν τεχνικό. Ο τεχνικός που πήγε έλεγξε τα πάντα,δεν βρήκε κανένα πρόβλημα,το μετέφερε στον ΟΤΕ και αυτός πάλι απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Πριν λίγες μέρες ο φίλος μου διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε με καμία συσκευή να συνδεθεί στο router του με wifi,τους πήρε τηλ. δεν μπόρεσαν να βρουν άκρη και εχτές του έστειλαν τεχνικό. Αυτός έφερε μαζί του και ένα router ZTE το οποίο αντικατέστησε το pirelli το οποίο πήρε πίσω. Σε ερώτηση του προς τον τεχνικό για όλα αυτά που είχαν συμβεί ο άνθρωπος σήκωσε τα χέρια ψηλά λέγοντας ανεξήγητο!! Το ZTE από ότι μου είπε ο φίλος μου πριν λίγο,συγχρονίζει πιο χαμηλά από το pirelli,αλλά το noise margin δεν πέφτει κάτω από 7. Το βασικό πρόβλημα κλασικά παραμένει και με το ZTE "..στις 9(ακριβώς!)το πρωί το router έκανε μόνο του restart και η ταχύτητα.." ότι έγραψα και πιο πάνω. Σκέφτεται να φύγει από τη cyta μια και το συμβόλαιο του λήγει σε 20 ημέρες,αλλά διερωτάται αν πάει σε άλλη και αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα(που δεν ξέρουμε τι το δημιουργεί); Αν κάποιος έχει κάποια άποψη-γνώμη ας μου πει.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 απλα η γραμμη τρωει απο κατι παρεμβολη εκεινες τις ωρες.αυτο το κατι μπορει να ειναι οτιδηποτε.το εχω δει να γινεται απο ρευματα σε κολωνες φωτισμου το εχω δει να γινεται απο μηχανηματα που παιρνουν μπροστα και 1002 πραγματα.αν παει σε αλλο παροχο κατα 99,9 τις 100 θα παρει το ιδιο ζευγαρι αρα και τα ιδια προβληματα ..σε εναν αλλον που ειχα δει αυτο γινοταν καθε πρωι απο τις 10 μεχρι τις 13.εκανε αλλαγι ζευγους ο οτε και οκ.καποιες φορες βοηθαει να βαλει ο παροχος καποιο profile με σκοπο να μην γινονται αποσυνδεσεις.
captnemo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 απλα η γραμμη τρωει απο κατι παρεμβολη εκεινες τις ωρες.αυτο το κατι μπορει να ειναι οτιδηποτε.το εχω δει να γινεται απο ρευματα σε κολωνες φωτισμου το εχω δει να γινεται απο μηχανηματα που παιρνουν μπροστα και 1002 πραγματα.αν παει σε αλλο παροχο κατα 99,9 τις 100 θα παρει το ιδιο ζευγαρι αρα και τα ιδια προβληματα ..σε εναν αλλον που ειχα δει αυτο γινοταν καθε πρωι απο τις 10 μεχρι τις 13.εκανε αλλαγι ζευγους ο οτε και οκ.καποιες φορες βοηθαει να βαλει ο παροχος καποιο profile με σκοπο να μην γινονται αποσυνδεσεις. Σωστά τα λες αλλά πως μπορεί να αποδείξει ότι είναι παρεμβολή; Επίσης πως θα αλλάξει ζεύγος η cyta αφού είναι ο οτε από πίσω;
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Σωστά τα λες αλλά πως μπορεί να αποδείξει ότι είναι παρεμβολή; Επίσης πως θα αλλάξει ζεύγος η cyta αφού είναι ο οτε από πίσω; δεν μπορεις να το αποδειξεις ευκολα αν ο οτε δεν το τσεκαρει εκεινη την στιγμη.οποτε εφοσον το βλεπει η cyta απλα πρεπει να πιεσει τον οτε(τωρα με ποιο τροπο δεν ξερω) ωστε να του αλλαξει ζευγος.τωρα αν ειναι απερχομενο η κεντρικο δεν ξερω. σε πιο τραβηγμενες περιπτωσεις που ο οτε δεν κανει τιποτα εκει η cyta πρεπει να ζητησει νεο ζευγος σαν καινουρια ενεργοποιηση και μετα να του καταργησει την παλια.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εχετε κοιτάξει στον κατανεμητή της πολυκατοικίας μήπως είναι κουλουριασμένα τα καλώδια του;Μήπως είναι η παρεμβολή από κεί.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 σε κατανεμητη συνηθως δεν υπαρχουν περισσευματα για να τα δεις κουλουριασμενα.του οτε ειναι παντα οριακα κομμενα και φτιαγμενα .της πολυκατοικιας καλως η κακως ερχονται ολα μαζι τα ραζιμ αλλα ειναι δυσκολο να φανε φρικες.συνηθως στο κομματι του οτε παιζουν θεματα.εκτος απο περιπτωση που καποιος εδωμεσα ειχε τετοιο θεμα οταν σε ενα σουβλατζιδικο απο κατω καποιος ξεκιναγε καποιο μηχανημα και το ιντερνετ εκανε τα κουφα του.αλλα για να ειναι σιγουρος οτι δεν φταιει κατι στην εσωτερικη καλωδιωση πρεπει να παει με το ρουτερ κατω στον κατανεμητη εκεινη την ωρα να το τσεκαρει.μηπως μια στο εκατομμυριο γινεται κατι με το ραζιμ μεχρι να φτασει στον οροφο του
captnemo Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αυτές τις μέρες θα συνδεθώ στη Wind προερχόμενος από Cyta. Τώρα με τη Cyta από την πρίζα του τηλεφώνου φεύγει κατευθείαν το καλώδιο και πηγαίνει στο router της σκέτο. Με τη Wind θέλει το splitter(Line->Modem+Phone),σωστά; Το Phone το συνδέω σε μια ενσύρματη συσκευή(Sitel) και από την έξοδο της(EXT) συνδέω ένα ασύρματο(Panasonic). Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,σωστά; Επίσης η πρίζα στον τοίχο ήταν ΟΤΕ(την έχω) και η Cyta έβαλε δικιά της. Την αφήνω ή βάζω του ΟΤΕ;
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αυτές τις μέρες θα συνδεθώ στη Wind προερχόμενος από Cyta. Τώρα με τη Cyta από την πρίζα του τηλεφώνου φεύγει κατευθείαν το καλώδιο και πηγαίνει στο router της σκέτο. Με τη Wind θέλει το splitter(Line->Modem+Phone),σωστά; Το Phone το συνδέω σε μια ενσύρματη συσκευή(Sitel) και από την έξοδο της(EXT) συνδέω ένα ασύρματο(Panasonic). Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,σωστά; Επίσης η πρίζα στον τοίχο ήταν ΟΤΕ(την έχω) και η Cyta έβαλε δικιά της. Την αφήνω ή βάζω του ΟΤΕ; σωστα όλα.αφηνεις το πριζακι της cyta>δεν θελουμε του οτε διοτι εχει πυκνωτή.εκτος αν τον κοψεις.
captnemo Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 σωστα όλα.αφηνεις το πριζακι της cyta>δεν θελουμε του οτε διοτι εχει πυκνωτή.εκτος αν τον κοψεις. Σε ευχαριστώ φίλε μου,να'σαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα