8-bitMUSIC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Γεια σας . Θέλω να σας ρωτισω αν ξέρετε γιατί στο xbox 360 slim "lagαρουν" μερικά games συγκεκριμένα στο minecraft αργεί αρκετά να φορτισει ο κόσμος όταν κείνουμε και στο gta v κολλάει εννοώ κάνει ενα τρεμουλο το game οταν τρεχω με το αμάξι ας πούμε η και εκεί αργει να εμφανιστει το τοπίο ( εχω εγκατάσταση μονο το ενα disc) το ίδιο και με το assassins greed 3 μάλλον frame drops δεν ξερω πως το λένε αυτό νομίζω καταλάβατε δεν κολλάει το παιχνίδι τελείως η για ένα διάστημα -πέζει κανονικά απλά τρέμει κάπως η οθόνη.. Αυτό σας συμβενει και εσάς? μήπως οφείλετε στο καλοδιο του xbox? η στην σκόνη? Ευχαριστώ... Sent from my iPad using Insomnia <blockquote class="ipsBlockquote">
eyaggelo12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 γιατι εχουν προβλημα τα dvd κι ο ξαδερφος μου το επαθε με καποια dvd μονο :D:D:D:D
Vole Maulder Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μπορείς να βρεις κάνα βίντεο στο youtube που να δείχνει αυτό που παθαίνεις (ή να τραβήξεις εσύ βίντεο να δούμε), επειδή δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω τι εννοείς; Αμφιβάλλω πως είναι πρόβλημα του DVD, εφόσον σ' το κάνει και στο Minecraft (αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι digital, ναι; )
lebron15 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Frame drop είναι λογικά, μου συμβαίνει και μένα στο moto gp 13 και στο Forza 4 μετά τον τερματισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα