Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιλογή 42'' ή 46'' με max 600€

Χρήματα προς διάθεση 600€ max, μέγεθος από 42'' έως 46'' (θα προτιμούσα 46), στην  tv θα συνδεθεί ote tv και ps3 (αργότερα μπορεί και το ps4), ταινίες ΔΕΝ  θα παίζει η tv ( έχω προτζέκτορα), από game ελάχιστα έως καθόλου, το ps3 τώρα το χρησιμοποιώ για το YouTube, που και που παίζουν τα μικρά κανένα game τύπου  start the party.......

Το 3D, smart tv δεν με πολύ απασχολούν εάν έχει ευπρόσδεκτα....

Κάποιες που ξεχώρισα:

SONY KDL-42W650

Sony KDL-40W605B

Sony KDL-46R473

Samsung UE46F6100

Δημοσ.

100Hz απο το πανελ εχει η 6100,θεωρητικα θα ειναι καλυτερη στο ποδοσφαιρο (οτε tv) ,βεβαια αυτο το μοντελο εχει καποια θεματα με σπασιματα εικονας σε ολα τα μεγεθη.Μπορει ομως να εισαι και απο τους τυχερους.Η ρισκαρεις με 46'' 6100 ή θα προτεινα να δεις την σειρα 6400 της σαμσουνγκ σε 40''

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η Sony,

Πάντως στο ερώτημα: "ποιά είναι η πιο οικονομική 46αρα με 100Hz", η απάντηση είναι: η 6100.

Δημοσ.

Εγω φιλε σκεφτομαι να παρω την 46 f6320 samsung 200hz στα 639€. Διοτι είδα οτι τα 100hz σε τετοιες ιντσες ειναι απογοητευτηκα.

Δημοσ.

Κοιτα,απο την στιγμη που δεν βλεπεις μπαλα,δεν παιζεις παιχνιδια και δεν βλεπεις ουτε ταινιες τοτε οτι και να παρεις το ιδιο ειναι.Αγορασε οτι πιο μεγαλο και ταυτοχρονα φθηνο βρεις στην αγορα.

Και ναι ολες οι samsung με 200 cmr ειναι 100Hz  κανονικα.

Δημοσ.

Κοιτα,απο την στιγμη που δεν βλεπεις μπαλα,δεν παιζεις παιχνιδια και δεν βλεπεις ουτε ταινιες τοτε οτι και να παρεις το ιδιο ειναι.Αγορασε οτι πιο μεγαλο και ταυτοχρονα φθηνο βρεις στην αγορα.

Και ναι ολες οι samsung με 200 cmr ειναι 100Hz  κανονικα.

Να δω και την KDL-46R470 δηλαδή?

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι ιδιο μοντελο με αυτην που εχεις ποσταρει,ωστοσο εχει καλη τιμη κ αυτη εδω :
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-KDL-46R470A,99452,397564,724583.html?langId=-18

Επειδη ειμαι κ γω στα "προθυρα" αγορας για 46αρα καπου εκει παιζουν οι πιο οικονομικες,απ οτι εχω δει η Sony ειναι μια καλη επιλογη στα χρηματα αυτα...

Δημοσ.

Αρχές Μαΐου θα την πάρω μάλλον εγώ, θα την έχω υπόψιν την Sony έχει super τιμή.

Εάν πάρεις την Sony η κάποια άλλη ενημέρωσε, αν σε προλάβω στην αγορά ενημερώνω εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι ιδιο μοντελο με αυτην που εχεις ποσταρει,ωστοσο εχει καλη τιμη κ αυτη εδω :

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-KDL-46R470A,99452,397564,724583.html?langId=-18

Καθόλου κακή τιμή για 46αρα, αλλά προσοχή, πρέπει να' ναι στα 50Hz πραγματικά.

Σε 46"... :unsure:

Δημοσ.

Καθόλου κακή τιμή για 46αρα, αλλά προσοχή, πρέπει να' ναι στα 50Hz πραγματικά.

Σε 46"... :unsure:

Ναι αυτο π λες ισχυει (σχεδον σιγουρα) αλλα αν δεν κανω λαθος στις περισσοτερες σε αυτα τα χρηματα,τα ονομαστικα 100hz ειναι 50 πραγματικα...λες να εχει τρομερη διαφορα ? Δεν ειμαι παντως κ ατομο π θα κοιταει εξωνυχιστικα την tv μπας κ ξεφυγει κανενα frame :P

Έχεις καμια καλη προταση στα ιδια λεφτα πανω κατω (γυρω στα 500) σε 46" ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...