alexaspi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 καλησπέρα σε όλους!εχω ενα λαπτοπ για επισκευή.το ανοίγω και μου λέει :this computer system #5326573634 is protected by a password authentication system. you cannot access the data on this computer wothout the correct passwordκαι κατι ακομη .τι πρεπει να κανω;
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αυτο στο λεει οταν πας να φορτώσει τα windows η πιο πριν που κανει post το bios ?
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Προφανώς καποιος εχει βάλει κωδικό απο το bios για να μην μπορεί να ανοίξει το pc παραπέρα ρώτα αυτον που το εχει τι κωδικό εχει βάλει
alexaspi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 αυτος το ειχε παει σε εναν γνωστο του να του το φτιάξει γιατι ειχε χαλασει. τωρα εκεινος νομιζω του άλλαξε τον σκληρό δίσκο. ανοίγω το πσ φορτώνει η μπαρα με το bios και μου βγαζει αυτο το μήνυμα αυτο μου βγαζει!!!
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 ...και τί ακριβώς επισκευή θες να του κάνεις; Ή να το θέσω αλλιώς : τί πρόβλημα έχει και σου το άφησε;
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω οτι δεν εχει να κανει με τον δίσκο αλλα με το bios Και ξανα ρωτάω αυτος που στον έδωσε ή που τον έφτιαξε δεν εχει τον κωδικό ? 1
alexaspi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 λοιπον το παιδι ειναι γνωστός μου.ειχε δωσει σε έναν που '''''ήξερε''''' απο πσ το λαπτοπ γιατι ειχε καποιο πρόβλημα νομιζω δεν άνοιγε.οταν του τον επέστρεψε μετα απο πολυ καιρο και με τις μισές βίδες να λείπουν και αυτο το πρόβλημα. τωρα παραπάνω λεπτομέρειες δν ξερω παιδια.έχετε κατι να προτείνετε καποια λύση ;
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ...ναι : να το το δώσεις πίσω και να του πεις να το ξαναπάει στον "που ήξερε" γα να του περάσει τις βίδες που λείπουν και να βγάλει το password που έχει βάλει και που μόνο αυτός ξέρει. Εσύ δεν έχεις καμμιά δουλειά και υποχρέωση να μπλέξεις. 1
alexaspi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ρε παιδία με τον αλλον σκοτώθηκαν οταν ειδε ετσι το λαπτοπ τωρα εγω δεν μπορω να κανω κατι για να το φτιάξω ειναι κρίμα το το παει σε τεχνικό η να αλλάξω σκληρό δίσκο
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ...σκοτώθηκαν-ξεσκοτώθηκαν, εκείνος έβαλε password, εκείνος ξέρει ποιό είναι, και το λιγότερο που του οφείλει (χέσε, ας πούμε, τις βίδες) είναι να του το ξεκλειδώσει. Και αλλαγή δίσκου, δεν θα βοηθήσει : Το password είναι στο BIOS. 1
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μαλακία της dell είναι αυτή,δεν φταίει αυτός «που ήξερε» από Η/Υ,ψάξε στο google για Dell master password Π.χ. δυο από της πρώτες σελίδες φαίνονται αρκετά υποσχόμενες,βάλε το νούμερο που σου βγάζει να σου βγάλει το pass. http://bios-pw.org/ http://dogber1.blogspot.gr/2009/05/table-of-reverse-engineered-bios.html
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ...αμάν βρε Έλφη, λες τόσο "λίγοι" να είμαστε κι εγώ κι ο Σπανκ....; "Σκέψου λίγο"... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα