Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους!
εχω ενα λαπτοπ για επισκευή.
το ανοίγω και μου λέει :

this computer system #5326573634 is protected by a password authentication system. you cannot access the data on this computer wothout the correct password

και κατι ακομη .
τι πρεπει να κανω;

Δημοσ.

Προφανώς καποιος εχει βάλει κωδικό απο το bios για να μην μπορεί να ανοίξει το pc παραπέρα  ρώτα αυτον που το εχει τι κωδικό εχει βάλει

Δημοσ.

αυτος το ειχε παει σε εναν γνωστο του να του το φτιάξει γιατι ειχε χαλασει. τωρα εκεινος νομιζω του άλλαξε τον σκληρό δίσκο. 
ανοίγω το πσ φορτώνει η μπαρα με το bios και μου βγαζει αυτο το μήνυμα 

αυτο μου βγαζει!!!
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι δεν εχει να κανει με τον δίσκο αλλα με το bios

Και ξανα ρωτάω αυτος που στον έδωσε ή που τον έφτιαξε δεν εχει τον κωδικό ?

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον το παιδι ειναι γνωστός μου.
ειχε δωσει σε έναν που '''''ήξερε''''' απο πσ το λαπτοπ γιατι ειχε καποιο πρόβλημα νομιζω δεν άνοιγε.
οταν του τον επέστρεψε μετα απο πολυ καιρο και με τις μισές βίδες να λείπουν και αυτο το πρόβλημα. τωρα παραπάνω λεπτομέρειες δν ξερω παιδια.
έχετε κατι να προτείνετε καποια λύση ;

Δημοσ.

...ναι : να το το δώσεις πίσω και να του πεις να το ξαναπάει στον "που ήξερε" γα να του περάσει τις βίδες που λείπουν και να βγάλει το password που έχει βάλει και που μόνο αυτός ξέρει.

Εσύ δεν έχεις καμμιά δουλειά και υποχρέωση να μπλέξεις.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδία με τον αλλον σκοτώθηκαν οταν ειδε ετσι το λαπτοπ τωρα εγω δεν μπορω να κανω κατι για να το φτιάξω ειναι κρίμα το το παει σε τεχνικό η να αλλάξω σκληρό δίσκο 

Δημοσ.

...σκοτώθηκαν-ξεσκοτώθηκαν, εκείνος έβαλε password, εκείνος ξέρει ποιό είναι, και το λιγότερο που του οφείλει (χέσε, ας πούμε, τις βίδες) είναι να του το ξεκλειδώσει.

Και αλλαγή δίσκου, δεν θα βοηθήσει : Το password είναι στο BIOS.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλακία της dell είναι αυτή,δεν φταίει αυτός «που ήξερε» από Η/Υ,ψάξε στο google για Dell master password

Π.χ. δυο από της πρώτες σελίδες φαίνονται αρκετά υποσχόμενες,βάλε το νούμερο που σου βγάζει να σου βγάλει το pass.

http://bios-pw.org/

http://dogber1.blogspot.gr/2009/05/table-of-reverse-engineered-bios.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...