Προς το περιεχόμενο

iPhone 4s 16GB Locked AT&T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,θελω ενα iphone 4s να αγορασω και οπως μου λεει ο φιλος ειναι στην Locked AT&T.

Αυτο σημαινει να υποθεσω πως ειναι κλειδωμενο ετσι? Στην συγκερκιμενη εταιρια που ειναι κλειδωμενο υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσει? Αξιζει δηλαδη η αγορα?

Δημοσ.

Ψάξε στο ebay για at&t iPhone unlock, είναι από τις φτηνές εταιρείες για ξεκλείδωμα. Αν όμως είναι blacklisted (χρωστάει λογαριασμούς, είναι δηλωμένο ως χαμένο κλπ) πρέπει να προσέξεις το ξεκλείδωμα που θα αγοράσεις να τα υποστηρίζει κι αυτά. Αξίζει ανάλογα πόσο θα το πάρεις

Δημοσ.

<p>Ναι αλλα αν εισαι σε iOS 7 δεν θα εχεις 3g και sms. </p>

<p> </p>

<p>Καλυτερα official να ξεμπερδευεις</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Εισαι JB;</p>

Όχι γιατί δεν το έχω το κινητό ακόμα. Θα ρωτήσω για πληροφορίες. Απλά το official χρειάζεται να έχω PayPal κτλ και δεν έχω

Αποστολή από το MZ601 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιον γνωστό που να χρησιμοποιεί το ebay μπορείς να του δώσεις τα λεφτά να το κάνει αυτός. Αν και γενικά καλό είναι να φτιάξεις ένα λογαριασμό paypal, δεν είναι τίποτα και βολεύει σε πολλές αγορές. Δε μας είπες πόσο θα το πάρεις το 4s

Δημοσ.

25€ ξεκλείδωσα πρόσφατα "καθαρό" 4s σε at&t απο ebay.

Νομίζω ότι πριν λίγο καιρό ήταν ακόμα φτηνότερο και το ανεβάσανε. Και με τόσο συμφέρει όμως

Δημοσ.

Νομίζω ότι πριν λίγο καιρό ήταν ακόμα φτηνότερο και το ανεβάσανε. Και με τόσο συμφέρει όμως

Ειχε φτασει μεχρι και 5 € και ξαφνικα πριν κανα διμηνο ενα ωραιο πρωι δεν εβρισκες λιγοτερο απο 70-80..Και τωρα ξαναεπεσε γυρω στα 20.

Δημοσ.

Εγώ ξεκλείδωσα blacklisted iPhone 4s (συμβόλαιο μέχρι Αύγουστο του '14) της AT&T με 60€.

Δημοσ.

Ειχε φτασει μεχρι και 5 € και ξαφνικα πριν κανα διμηνο ενα ωραιο πρωι δεν εβρισκες λιγοτερο απο 70-80..Και τωρα ξαναεπεσε γυρω στα 20.

Πριν μήνες οταν έβγαζαν προσφέρες ξεκλειδωνες και με 2€. Μετα έπεσαν οι servers για 2 εβδομάδες πρπ και έκαναν πολλές μέρες να ξεκλειδώνουν πήγαν μετα οι τιμές κοντά στα 80€ ευρω και τώρα ειναι σε πτωτική πάλι τάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...