AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο στικάκι είναι πολύ πιο γρήγορο από σκληρό (2x άνετα). Όπως λέει και ο GnG παραπάνω είναι ανάμεσα στα γρηγορότερα που υπάρχουν στην αγορά (μπορεί και το γρηγορότερο, δεν είμαι σίγουρος). Η τιμή είναι συμπαθητική, δεν το χρειάζονται όλοι αυτό το μαραφέτι αλλά για όποιον θέλει ταχύτητα on the go είναι κορυφαία επιλογα αυτο ειναι φιλε μου ,εφοσον ειναι πιο γρηγορο οπως λες τοτε ναι ειναι μια καλη λυση για να κανεις κατι γρηγορα,τωρτα ενας κακομοιρης πιο πανω που το πεταχτηκε να πει κατι για σκουπιδια...μαλλον εννοει αυτα που γραφει διοτι ανετα θα μπορουσε να γραψει αυτο κ να τελειωνε το θεμα αλλα βλεπεις στα λογια ολοι μας ημαστε καλοι . Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2014 από AKISHELLAS1
stelrp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Γιατί να μην πάρει κανεις μια καρταμνημης microSD 32 GB. ? Περιπου στα ίδια λεφτά γράφει 50mb/sec διαβάζει στα 90 μπαίνει σε κινητό. Γίνεται φλασακι με κάποιον ανταπτορα. Και είναι πιο κόμπακτ. Τη βάζεις και στα κλειδιά σου και στο πορτοβολι σου.... Για κάποιο λογο τα γρήγορα φλασακια είναι λίγο κουμουτσες γιατί εχουν και τον κοντρολλερ.
Captain Nemo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Γιατί να μην πάρει κανεις μια καρταμνημης microSD 32 GB. ? Περιπου στα ίδια λεφτά γράφει 50mb/sec διαβάζει στα 90 μπαίνει σε κινητό. Γίνεται φλασακι με κάποιον ανταπτορα. Και είναι πιο κόμπακτ. Τη βάζεις και στα κλειδιά σου και στο πορτοβολι σου.... Για κάποιο λογο τα γρήγορα φλασακια είναι λίγο κουμουτσες γιατί εχουν και τον κοντρολλερ. Το έχετε βάλει σκοπό να με ξεκάνετε δεν εξηγείτε αλλιώς ξέρασε τα όλα ποιός ξένος δάκτυλος σε έβαλε δεν θέλετε να αγοράσω δεν θα αγοράσω τι να κάνω να σας πάω κόντρα στο ξύρισμα δεν μπορώ έχω και compact flash και sd και micro sd και της παρθένου τους οφθαμούς αλλά θέλω και ένα στριγκάκι πως να το κάνουμε το θέλω το θέλω το θέλω και δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά το θέλω και οι κάρτες θα τα φτύσουν πολύ συντομότερα και ούτε που θα ποιάσουν τες ταχέτετες που εγουστάρω να σερεφάρω.Κάποιος να φέρει τα χάπια μου γυαλίζει το μάτι μου 3
defacer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Γιατί να μην πάρει κανεις μια καρταμνημης microSD 32 GB. ? Περιπου στα ίδια λεφτά γράφει 50mb/sec διαβάζει στα 90 μπαίνει σε κινητό. Γίνεται φλασακι με κάποιον ανταπτορα. Και είναι πιο κόμπακτ. Τη βάζεις και στα κλειδιά σου και στο πορτοβολι σου.... Για κάποιο λογο τα γρήγορα φλασακια είναι λίγο κουμουτσες γιατί εχουν και τον κοντρολλερ. Πρώτον γιατί 50 και 90 δεν είναι οι ταχύτητες που πιάνει το συγκεκριμένο στικάκι. Δεύτερον γιατί δεν υπάρχει καμία κάρτα που να πιάνει τις ταχύτητες που λες στα λεφτά που συζητάμε. Το μόνο που ταιριάζει στην περιγραφή πχ από skroutz είναι αυτό το οποίο αν πας στο site της adata θα δεις ότι οι ταχύτητες που διαφημίζουν είναι αστείες μπροστά στο στικάκι. Τρίτον γιατί για να κάνεις οτιδήποτε στα 90 έστω και θεωρητικά πρέπει να υποστηρίζει τουλάχιστον UHS-I bus τόσο ο host όσο και ο adapter που θα χρησιμοποιήσεις πράγμα που δεν είναι σίγουρο (βέβαια το ίδιο ισχύει για το USB 3 για να είμαστε δίκαιοι, αλλά αν το βάλεις σε USB 2 πάλι θα έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες από την SD σε παλιό host). Τέταρτον γιατί η SD μαζί με τον adapter θα είναι πιο κουμούτσα από το στικάκι. Φτάνουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα