Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
 Τιμή Web:

33,28€

Τιμή Καταστήματος:

34,61€

Βέβαια για να πάρει κανείς με 33.28 πρέπει να παραγγείλει μέσω internet και να παραλάβει από Μαρούσι και νομίζω δεν υπάρχει και δυνατότητα αντικαταβολής και θα πρέπει να φοράτε μπλε ριγέ πουκάμισο  :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι καποιος να παρει στικακι 32 gb ρε παιδια οταν σχεδον με 10ε παραπανω σχεδον μπορει να παρει εξωτερικο σκληρο 500gb με usb 3 .

• Like 1
Δημοσ.

Έλα μου ντε και γιατί κάποιος να πάρει κινητό όταν με τα ίδια λεφτά παίρνει υπολογιστή ;  :huh:

• Like 18
Δημοσ.

Εντάξει βαράτε όλοι μαζί δεν ξαναβάζω τίποτα  :cry:  μέχρι την επόμενη προσφορά  :P

• Like 1
Δημοσ.

γεια σου καπετανιε με τα ωραια σου, πολυ καλο και γρηγορο φλασακι(τα 245ΜΒ το δευτερολεπτο δεν νομιζω να τα πιανει,αλλα και τα μισα ,υπεροχα ,ειναι) δυστυχως παραγγειλα το 64GB Corsair Slider USB3.0 στα 29€ απο αυτους.

• Like 1
Δημοσ.

γεια σου καπετανιε με τα ωραια σου, πολυ καλο και γρηγορο φλασακι(τα 245ΜΒ το δευτερολεπτο δεν νομιζω να τα πιανει,αλλα και τα μισα υπεροχα να πιανει οκ) δυστυχως παραγγειλα το 64GB Corsair Slider USB3.0 στα 29€ απο αυτους.

Και αυτή η τιμή με παραλαβή-κατάθεση και ριγέ πουκάμισο ή πιο απλά;

Δημοσ.

και αυτο εδω τι λεει;

Lexar 64Gb USB 3.0 στις 20 λιρες = 24,2 Ευρά με free shipping

http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Lexar/Lexar-64GB-Jumpdrive-S23-USB-3.0-Flash-Drive---Purple?utm_source=MyMemory+Newsletter&utm_campaign=ab91f08bfb-Lexar_64GB_Jumpdrive_purple_31_03_2014&utm_medium=email&utm_term=0_b9c4e6e430-ab91f08bfb-61688829&mc_cid=ab91f08bfb&mc_eid=678926ed4f

Ας πουνε οι ειδικοι για ταχυτητες κλπ και αν το θεωρειτε προσφορα καντε καινουριο νημα

Εχω το αναλογο 32GB της Lexar και ειμαι ευχαριστημενος απολυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...