Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχω αυτή εδώ τη μητρική http://www.msi.com/product/mb/KA790GX.html#/?div=CPUSupport και ενώ σκεφτόμουν να αλλάξω πλατφόρμα βλέπω εδώ πως ο καλύτερος επεξεργαστής που υποστηρίζει είναι ο Phenom II X6; Αυτός όμως είναι AM3 ενώ η μητρική ΑΜ2+. Τί παίζει; τον υποστηρίζει ή όχι; Αν ναι, μπορώ να βάλω αυτόν χωρίς να αλλάζω πλατφόρμα, ή έστω έναν phenom x4. Δε θέλω στη φάση που είμαι να δώσω πολλά χρήματα. Τώρα έχω έναν x2 7750be.

Δημοσ.

Για να σου το λεει μαλλον ναι.

Αν θυμαμαι καλα,βαλε πρωτα ομως το τελευταιο bios της μητρικης σου,διοτι με ενα update του bios τον υποστηριζε.

Περιμενε για σιγουρια και καποιον με amd να σου πει,μην σε παρω στον λαιμο μου.

Δημοσ.

εαν δεν εχεις το τελευταιο bios,να το βαλεις οπως σου ειπε η γερακινα πιο πανω :P

τους υποστηριζει τους επεξεργαστες γιατι athlon II - phenom II - και οι εξαπυρηνοι παιζουν και με ddr2 μνημες.

γνωμη μου φυσικα να μην βαλεις τον εξαπυρηνο επανω για να εισαι και λιγο safe οσον αφορα τα vrms της μητρικης (λογω ονοματος πιο πολυ,για msi μιλαω).παλι καλα που εχει ψυχτρακι επανω τους.

καλυτερα κινησου για Phenom II X4

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνω με το Θανο..!!  

επειδη η μητρικη σου παιζει με DDR2 μνημες, φυσικα δεν μπορεις να βαλεις κατι παραπανω απο PHENOM II, διοτι μεχρι αυτοι οι επεξεργαστες επαιζαν DDR2 μνημες, λογω διπλου controller DDR2-DDR3.

η επομενη γενια παιρνει μονο DDR3..!! 

EDIT.  ναι.., οι Phenom II X4 ειναι καλυτεροι απο τους Phenom X4

Δημοσ.

εαν δεν εχεις το τελευταιο bios,να το βαλεις οπως σου ειπε η γερακινα πιο πανω :P

τους υποστηριζει τους επεξεργαστες γιατι athlon II - phenom II - και οι εξαπυρηνοι παιζουν και με ddr2 μνημες.

γνωμη μου φυσικα να μην βαλεις τον εξαπυρηνο επανω για να εισαι και λιγο safe οσον αφορα τα vrms της μητρικης (λογω ονοματος πιο πολυ,για msi μιλαω).παλι καλα που εχει ψυχτρακι επανω τους.

καλυτερα κινησου για Phenom II X4

μαλλον δεν διαβασες καλα τι σου εγραψε ο Θανος....!  

δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να τον βαλεις και τον Χ6..!!!

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε update στο BIOS και καλύτερα να πάς για έναν Phenom II X4 όπως σου είπαν τα παιδιά...μπορεί να συναντήσεις προβλήματα με τις θερμοκρασίες στο northbridge της μητρικής με έναν Phenom II X6, λόγω της μετριότητας των vrm's  (η μητρική σου επίσης δεν είναι ολοκαίνουργια)..ειδικά το καλοκαίρι που γίνεται χαμός με τις ζέστες επηρεάζονται τα πάντα..

• Like 1
Δημοσ.

Είχες καλύτερη πρόταση; Δεν την έκανες νωρίτερααααα. Τελική είναι ναι, μεταχειρισμένος βέβαια και σκέτος. Δεν είχα και πολλές επιλογές

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για το "κοπλιμαν" βρε ψυχη... :D :P

απ'οσο ειδα πριν απο λιγο γερακι ημουν...τωρα αν εγινε τιποτε...θα ψαξω μεσα στις "κβαντικες διακυμανσεις" των συμπαντικων "ρυτιδωσεων",μηπως πηγε τιποτε στραβα... :lol:

Planet,καλοριζικος,μια χαρα θα εισαι πιστευω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...