drein123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Παιδιά ψάχνω ένα κάλο blender που να θρυμματίζει και πάγο και γενικά να αξίζει τα λεφτά του από τιμή μέχρι 50 ευρώ.
GoLdMaNn Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εγω εχω παρει το μπλεντερ της izzy καπου στα 20 Ε και κοβει τα παντα.Το εχουμε μια 3ετια τωρα και δεν εχει κανει κιχ(ισως και παραπανω).Παγο θρυματιζει κανονικοτατα(σαν χιονι τον κανει) αλλα δεν ξερω αν το χρησιμοποιεις σε καθημερινη βαση για παγο αν θα ανταπεξελθει.Μιλαω για τα κλασσικα τα μικρα που τα κρατας. Sent from my iPhone using Insomnia Α μπραβο multi το λενε.http://www.skroutz.gr/c/438/mixer/m/5654/Izzy.html?keyphrase=μπλεντερ .3ο και 4ο δεν ξερω τι διαφορες εχουν.Παντως ειχαμε και μεγαλο μπλεντερ με βρυσακι των 75-80Ε Kenwwod και ηταν μια απογοητευση.Ουτε μηλο δεν εκοβε.Βασικα δεν βολευε καθολου και η "κουπα" του που ειχε περιεργο σχημα. Sent from my iPhone using Insomnia
Johny Q Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Για χυμούς κάνουν αυτά; Ειδικά για πορτοκάλι; Ρωτάω λόγω "ψύχας"
GoLdMaNn Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 <p>Για χυμούς κάνουν αυτά; </p> <p> </p> <p>Ειδικά για πορτοκάλι; Ρωτάω λόγω "ψύχας"</p> Τι εννοεις;Αν τα κοβει και τα κανει smooth?Αν ναι τοτε ναι κανει μια χαρα.Αλλωστε η μαναδες συνηθως εκει τις καναν τις φρουτοκρεμες. Sent from my iPhone using Insomnia
Johny Q Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τι εννοεις;Αν τα κοβει και τα κανει smooth?Αν ναι τοτε ναι κανει μια χαρα.Αλλωστε η μαναδες συνηθως εκει τις καναν τις φρουτοκρεμες. Sent from my iPhone using Insomnia Οπότε αν θέλω να φτιάξω κάποιον χυμό με 3-4 φρούτα θα πρέπει να προσθέσω νερό να αραιώσει έτσι;
GoLdMaNn Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Η νερο η στυβε τα πορτοκαλια για καλυτερη γευση.Και τα 2 will do the job Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα