desertman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Γελάνε και τα τσιμέντα με αυτη την έρευνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Είχα iphone 3gs μεταχειρισμένο μέχρι το καλοκαίρι με τα τελευταία μέχρι τότε updates, και αν εξαιρέσεις το ότι η συσκευή κάποιες φορές laggare λόγω hardware, δεν μου είχε crashάρει ποτέ. Αυτή την στιγμή είμαι με LG G2 και τον πρώτο μήνα το σηκώνω στα χέρια μου να κάνω μια απλή κλήση, και το κινητό έπαθε εγκεφαλικό, μαύρισαν όλα με αποτέλεσμα να του πάρει 2 λεπτά να κάνει restart, κι εμένα ακόμα να το θυμάμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Windows8 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Στον κύκλο μου, πιο πολυ κολλάνε τα αντροιντ παρά τα iPhone. Anyway, το πιο σταθερό λειτουργικό είπαν απο πάνω ποιο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Χωρίς να είμαι Apple ή Google fanboy, το τονίζω αυτό, δε με ενδιαφέρει το όνομα, αλλά η ποιότητα, και μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, μιας και ειχα και android και τώρα apple συσκευή, και από κινητά των φίλων μου, ότι το iOS είναι σίγουρα πιο σταθερό από το android. Στους φίλους μου οπ κόλλησε επανεκίνηση κλπ. είναι συνηθισμένα πράγματα, όμως στο iOS μια φορά δεν μου έχει κρασάρει, δεν το έχω κάνει επανεκινηση ούτε μια φορά από τότε που το αγόρασα( πριν απο 6 μηνες). Σίγουρα το android έχει περισσότερες δυνατότητες, όμως το iOS είναι πιο user friendly και σταθερότερο. Όσον αφορά στην έρευνα κάποιο τρικ θα υπάρχει, κάτι στα ψιλά γράμματα, εγώ ποτέ δεν εμπιστεύομαι τέτοιες έρευνες, αφού πριν λίγο καιρό έβγαλε πάλι γνωστό όνομα έρευνα ότι τα κινητά δεν βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμό, κάτι που επίσης δεν πιστεύω, αφού εκπέμπουν ακτινοβολία κλπ. Αυτά.... Ελπίζω να μην κούρασα με το μεγάλο πόστ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookmangr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ρε τσακαλακια της αππλε καθιστε λιγο στα αυγα σας. μεχρι προτεινος σε ολα τα φορουμ διαβαζα. δεν γινεται να αγορασα 400 ευρω το ιπαντ μινι με ρετινα οθονη και με την 7.04 να ειναι πιο αργο και απο το ιφονε 4. ο αλλος ελεγε πηρα ιπαντ αιρ και δουλευει χειροτερα απο ιπαντ 2. ολα κολανε και τα αντροιντ και τα αππλε αλλα το αππλε πολυ περισοτερο..... ειχα το νοτε 2 στον ενα χρονο δεν μου κρασαρε ποτε τωρα σας γραφω απο ιπαντ μινι.......αστο αλλη αισθηση (εδω ειναι η αγγελια που το πουλαω για οποιον ενδιαφερεται http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/ipad/264410-ipad-mini-16gb/) το κρας σε αυτο εχει βρει την ενοια της. και μην ξεχνατε οτι το ιος εχει γινει για μια συσκευη παντα ανω τον 700 ευρω ενω το αντροιντ αν παρουμε κυριολεκτικα ειναι για το νεξους 5 το οποιο κοστιζει 400. παιρνεις ρεστα και 300 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookmangr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 φανταζομαι αναφερεσαι σε αυτο ε?:Ρ κλαιω απο τα γελια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OliverQueen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Χωρίς να είμαι Apple ή Google fanboy, το τονίζω αυτό, δε με ενδιαφέρει το όνομα, αλλά η ποιότητα, και μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, μιας και ειχα και android και τώρα apple συσκευή, και από κινητά των φίλων μου, ότι το iOS είναι σίγουρα πιο σταθερό από το android. Στους φίλους μου οπ κόλλησε επανεκίνηση κλπ. είναι συνηθισμένα πράγματα, όμως στο iOS μια φορά δεν μου έχει κρασάρει, δεν το έχω κάνει επανεκινηση ούτε μια φορά από τότε που το αγόρασα( πριν απο 6 μηνες). Σίγουρα το android έχει περισσότερες δυνατότητες, όμως το iOS είναι πιο user friendly και σταθερότερο. Όσον αφορά στην έρευνα κάποιο τρικ θα υπάρχει, κάτι στα ψιλά γράμματα, εγώ ποτέ δεν εμπιστεύομαι τέτοιες έρευνες, αφού πριν λίγο καιρό έβγαλε πάλι γνωστό όνομα έρευνα ότι τα κινητά δεν βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμό, κάτι που επίσης δεν πιστεύω, αφού εκπέμπουν ακτινοβολία κλπ. Αυτά.... Ελπίζω να μην κούρασα με το μεγάλο πόστ Αφου το λες εσυ με σιγουρια ετσι θα ειναι..! Ενας φιλος πιο πανω εξηγησε τι ειναι το crash! Οσο για την ακτινοβολια τα iphone εχουν την μεγαλυτερη. Ψήνει κυριολεκτικά τον εγκέφαλο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Richard Axel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Γελάει ο κόσμος. http://www.theserverside.com/tip/Android-versus-iOS-What-Really-Matters Από το 2012 τις ίδιες μπούρδες λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τον urban legend ότι κολλανε τα Android ( που ίσως να συνέβαινε πριν 4+ χρόνια) θέλετε να τον πιστεύεται.. Τώρα που βγήκε είδηση ότι είναι πιο σταθερό λογισμικό ( παρόλο που κάνει πολλά παραπάνω πράγματα ) Δε σας αρέσει και λέτε ότι δεν πιστεύεται σε τέτοιες φήμες.. Και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomas0101 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ρε πάλι θα μαλώνετε τώρα με android και iphones ?. Ο καθένας ότι θέλει θα πιστεύει δεν το καταλάβατε. Και να μην είναι αλήθεια αυτό που πιστεύει, άφησε τον να πιστεύει ότι θέλει. Ποιος σου είπε (γενικά μιλάω τώρα) ότι πρέπει να τον πείσεις ότι το iphone η το android είναι καλύτερο και και και... Έχει δυο γ$#^&%*&α χρονια που μπαίνω στο insomnia βλέπω τα ίδια πράματα. Γιατί να κάτσεις εσύ να αλλάξεις γνώμη στον άλλον? Δεν έχει εγκέφαλο να καταλάβει από μονος του πιο είναι καλύτερο από πιο? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix Pixel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Προφανώς και το Android είναι πιο σταθερό. Έχει σχεδιαστεί για 1000 συσκευές και όχι μόνο 2 (iphone και ipad). Και η κάθε εταιρία το φορτώνει με ότι της καυ- αρέσει. Συν, ότι χρησιμοποιεί και just-in-time compiler. Και τα apps γίνονται compile κάθε φορά που ανοίγουν. Προφανώς και τρέχει πιο αξιοπρεπέστατα από το iOS που η έκδοση 7.0 (ή η 7.1 κολλούσε). Στην επόμενη έκδοση, θα μπει το ART που θα κάνει Ahead-of-time compile. Δηλαδή, τα apps θα γίνονται compile ΜΟΝΟ 1 φορά καθώς θα γίνονται εγκατάσταση από το store και όχι κάθε φορά που ανοίγουν. Αυτό θα τα κάνει γρηγορότερα. Μην την ψάχνετε. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε 1000 συσκευές που τρέχει το Android με 2-3 που τρέχει το iOS. Συγκριτικά τρέχει καλύτερα ναι, γιατί το Android έχει δοκιμαστεί στα "σκληρά" και όχι στην ασφάλεια 4 συσκευών. Τώρα, ποτέ δεν εμπιστεύομαι εταιρίες μετρήσεων κλπ, οπότε και δεν ασχολούμαι με τα τεστ και τα ποσοστά. Anyway, το πιο σταθερό λειτουργικό είπαν απο πάνω ποιο ειναι. Εσύ; (Windows 8) 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ωχ καποιος που ξερει τι παιζει με το art, i can die in piece now. ξεχασες να πεις ομως οτι θα πιανει 10-20% παραπανω μεγεθος η εφαρμογη, κατι που δεν μας ενοχλεί γιατι δεν εχουμε 512 και 1gb μνημη για εφαρμογες πια το αλλο που ειπες για just-in-time compiler, ειναι ενας λογος που το ppsspp τρεχει πιο γρηγορα στο android. μπορεις να τρεξεις και στο ios αλλα μονο με jailbreak 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thatsall Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εμένα πότε θα μου κρασάρει το 5S?? 3 μήνες περιμένω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Οταν θα κρασάρει σε αυτόν που έχει Νοτε3 ή G2. Kατά τα άλλα το τόπικ κατάντησε η χολή και τα απωθημένα του μηλοφωνάκια. Μας ενδιαφέρει βλέπω η τεχνολογία αλλά ανάλογα με το τι έχουμε. Συνεχίστε να πορώνεστε ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efstratios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 The study is actually quite impressive. It looks into how many cloud services an app calls on, the latency time for those calls based on where you are, and the error rates of those cloud services, which all factor in. Με άλλα λόγια η έρευνα βασίζεται στην κλήση υπηρεσιών cloud, στο χρόνο αργοπορίας αυτών των κλήσεων και τα ποσοστά λάθους παροχής αυτών των υπηρεσιών. Χωρίς να είμαι ειδικός, μου φαίνεται ελλειπής έρευνα, μετρά πολύ ειδική χρήση και μόνο σε κατάσταση σύνδεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις