Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Thomson tg585v8. Με καλώδιο ethernet στέλνω σήμα στο Linksys wrt54gs το οποίο στέλνει μετά ασύρματο ίντερνετ στις συσκευές μου. Έκανα reset και στα δύο γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάτι. Το θέμα είναι ότι τώρα δε θυμάμαι πώς ρυθμίζω τις ip πάλι ώστε το ένα να βλέπει το άλλο. Δε θέλω να στέλνω ασύρματο κατευθείαν από το Thomson γιατί δεν έχω παντού σήμα. Ποιος μπορεί να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Υπαρχουν 3 τροποι για να παιξει αυτο που θες να κανεις.

ο ενας ειναι να γυρισεις το Thomson σε bridge και το linksys να κανει pppoe Κληση με username/password(μεσα στo linksys τα στοιχεια οχι στο Thomson/to thomson θα ειναι bridge)πανω στο thomson.αυτο ειναι και ο πιο σωστος.οι ip λογικα δεν θα σου ειναι προβλημα οπως ειναι απο Default.(απλα δεν θα παιζει το wireless του thomson ετσι.θελει και εκει πατεντα να γινει για να παιξει)

η δευτερη λυση ειναι να μην χρησιμοποιησεις την internet port του wrt αλλα μια Lan.τα ενωνεις μεταξυ τους και απλα στο linksys κλεινεις τον dhcp και με αυτον τον τροπο εχεις κανει το Linksys ενα ωραιο access point.επισης ευκολη λυση.

και στο α και στο β εχεις μονο ενα nat οποτε ειμαστε καλα.

η τριτη λυση ειναι να αφησεις το Thomson οπως ειναι και απλα να το συνδεσεις πανω στην ιντερνετ του linksys.λογικα με ip θα εισαι οκ.αν δεν  εισαι απλα κανε το linksys 192.168.2.1 αντι για 192.168.1.1

ειναι η χειροτερη λυση διοτι ετσι εχεις 2 nat οποτε αν κανεις port forward θες διπλα port forward ή one to one nat(η Port forward ολες τις θυρες).

δεν το προτεινω σαν λυση.

το α αχρηστευει το wireless του Thomson εκτος αν κανεις πατεντα.το β.ειναι η ευκολη λυση που ειναι σωστη διοτι εχεις ενα nat και παιζουν και τα 2 wireless.το τρια οκ παλι εχεις 2 wireless αλλα εχεις 2 nat.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...