Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

εχω το toshiba satellite a20-s103 και θελω να του κανω μια αναβαθμιση αλλα δεν ξερω ακριβως τη ram η cpu θελει.Θελω να μου πειτε παρακαλω αν περνει intel core 2 quad η intel core 2 duo (socket p),αμμα βρειτε κανενα σαιτ που να εχει επεξεργαστες (socket p) καινουργιους η μεταχιρισμενους σε καλη κατασταση και οχι παρα πολλη ακριβους πειτε,και αν εχετε και κανενα σαιτ για ραμ (ddr1) πειτε το και αυτο

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από severus snape
Δημοσ.

Γεια σου,

Εγω δεν θελω να παρω αλλο laptop γιατι αυτο που εχω ειναι πολλη δυνατο για να το πεταξω,επισης εχω δει στο e-bay οτι εχουν επεξεργαστες τετοιου socket για αυτο αν μπορειτε να μου προτινετε κανενα συμβατο cpu απο εκει

Δημοσ.

δεν αξίζει

πρίν 15-20 χρόνια ήταν δυνατό,τώρα όχι!

μόνο intel pentium 4 μπορεί να "διαβάσει" το socket που διαθέτει.

• Like 1
Δημοσ.

δεν αξίζει

πρίν 15-20 χρόνια ήταν δυνατό,τώρα όχι!

μόνο intel pentium 4 μπορεί να "διαβάσει" το socket που διαθέτει.

Aκριβως..Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση η αναβαθμιση cpu..

Γεια σου,

Εγω δεν θελω να παρω αλλο laptop γιατι αυτο που εχω ειναι πολλη δυνατο για να το πεταξω,επισης εχω δει στο e-bay οτι εχουν επεξεργαστες τετοιου socket για αυτο αν μπορειτε να μου προτινετε κανενα συμβατο cpu απο εκει

Δεν σου είπαμε να το πετάξεις..Ακόμα και να γινόταν δεν σε συμφέρει τη στιγμή που αγοράζεις καινούριο με άλλα specs και hardware (που δεν μπορείς να αλλάξεις) όπως η gpu.Στην προκειμενη περιπτωση,η cpu σου δεν ειναι αναβαθμισιμη σε intel i-processor.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...