Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιά ερώτηση: πόσα χρειάζονται περίπου για να πάρω έναν υπολογιστή ο οποίος θα τρέχει μέχρι και battlefield 4 σε ultra γραφικά; Επίσης θέλω χωρίς κολήματα να κάνω video editing... Μέσα σε αυτά τα χρήματα θέλω να συμπεριλαμβάνονται ποντίκι, ηχεία, πληκτρολόγιο, οθόνη (δλδ τα πάντα).

Δημοσ.

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Άπαντα εδώ

και πες το πόσο που μπορείς να δώσεις 

Δημοσ.

μα αυτό ρωτάω για να κανονιστώ και να τα μαζέψω δεν μπορώ να πω πως δίνω 500€ και να μην γίνεται η δουλειά που θέλω...

Δημοσ.

με 1500€ θα ίσε οκ  μπορει και με λιγότερα παντός σε αυτο το πόσο θα κυμανθει ένα ολοκληρωμένο pc για αυτο που το θες 

Δημοσ.

μα αυτό ρωτάω για να κανονιστώ και να τα μαζέψω δεν μπορώ να πω πως δίνω 500€ και να μην γίνεται η δουλειά που θέλω...

αν δεν αναφέρεις τι προγράμματα θα χρησιμοποιήσεις,τι οθόνη θέλεις αν θες λογισμικό αν θές να τα πάρεις από ενα μαγαζί δεν μπορεί να σ πει κανεις ποσό.Το γιατί?αν τα πάρεις από eshop/πλαίσιο θα τα πληρώσεις παραπάνω(κάποια κομμάτια)ενώ από scroutz πιο φτηνά.Αν θες windows 8 είναι κοντά άλλα 100 ευρώ και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

το λειτουργικό το βάζω μόνος μου. παραγγελίες από όλα τα μαγαζιά του skroutz. Οθόνη 23-24ιντζες. Προγράμματα pinacle studio (σπάνια vegas), photoshop, και όλα τα games

Δημοσ.

το λειτουργικό το βάζω μόνος μου. παραγγελίες από όλα τα μαγαζιά του skroutz. Οθόνη 23-24ιντζες. Προγράμματα pinacle studio (σπάνια vegas), photoshop, και όλα τα games

Μπορείς να συμπληρώσεις σωστά την φόρμα που κάποια άτομα έκαναν και να τους σεβαστείς.όπως σου πρότειναν.

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Άπαντα εδώ

και πες το πόσο που μπορείς να δώσεις 

Στο λέω για να σου απαντήσουν και οι υπόλοιποι.Για να κάτσει ο καθένας να σε βοηθήσει (επειδή θέλει όχι επείδη είναι αναγκασμένος)θα πρέπει και εσύ να τους σεβαστείς.Λέω απλά την γνώμη μου ,χωρίς παρεξήγηση.Και εγώ όταν είχα κάνει ποστ στην αρχή σαν newbie το έκανα έτσι.Μου το είπαν κ το σεβάστηκα και είχαν δίκιο.Μην νομίζεις ότι στην λέω άδικα.

Δημοσ.

Ποσό : όσο χρειαστεί για να μην έχω πρόβλημα
Χρήση υπολογιστή : gaming (μέχρι και bf4), video & photo edit.
Ειδικά προγράμματα: Pinacle Studio, Vegas, Photoshop.
Στη σύνθεση χρειάζομαι οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία.

Παραγγέλνω από όλα τα καταστήματα πανελλαδικά. καλό θα ήταν η αγορά να μην ήταν από πολλά διαφορετικά καταστήματα.
Το σύστημα θα στηθεί από εμένα.
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7

• Like 1
Δημοσ.

Το photoshop και τα υπόλοιπα τα έχεις για προσωπική χρήση?hobby?ή επαγγελματική?γιατί αν είναι για hobby 1-1,5 .Αν θες επαγγελματική και θες 27αρα οθόνη με μεγάλη ανάλυση 2-2+++

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...