Varva7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έβαλα στο λαπτοπ μου τον γνωστό samsung evo ssd και μετά απο καθαρή εγκατάσταση των windows αφού έκανα update όλα κομπλέ όταν όμως έκανα επανεκκίνηση που έβγαλε το κλασσικό no bootable drive found. Ενώ τα δούλευα κανονικά πριν απλά έκανα update drivers κτλ. Τι φταίει; Τώρα είμαι με τον μαμά δίσκο έχω και τον ssd πάνω αλλά δεν το βλέπει στο boot menu.στην διαχείρηση δίσκων τον βλέπω όμως. Το λαπτοπ μου ειναι hp pavilion dv7 3175ev. Κάθε βοήθεια δεκτή,ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Captain Nemo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 μήπως στο bios άλλαξε κάποια επιλογή εκεί με τα ide και τα υπόλοιπα;
Varva7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Στο bios δεν έχω την επιλογή ahci και IDE... Sent from my iPhone using Insomnia Τώρα έβαλα τον μαμά δίσκο και κάνω εγκατάσταση πάλι τα windows στον ssd ... Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αυτο ειμουν έτοιμος να σου πω να δεις αυτην την επιλογή για το ide συνήθως υπάρχει σε ολα τα bios , αλλα αφου δοκιμάζεις τον μαμα δίσκο ηδη πες αν λειτουργεί κανονικα αυτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα