ToroRosso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε,Είμαι εντελώς αρχάριος σε θέματα προγραμματισμού δεν ξέρω τίποτα θα ήθελα να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα στο μέλλον για μου αρέσει παρα πολύ ασχολούμαι πολλά χρονια με τον υπολογιστή και γενικά ξέρω αρκετά και πολλά πράγματα,θα ήθελα να ασχοληθώ με την γλώσσα προγραμματισμού java βασικά θα ήθελα να γίνω Android Developer αλλα έχω ακούσει ότι πρώτα πρέπει να μάθω java για να μπορέσω να γράψω προγράμματα σε androidθα ήθελα να μου προτείνεται κάποια βιβλία η οτιδήποτε για να ξεκινήσω να μαθαίνω πράγματα και να μάθω αυτή την γλώσσα,Ευχαριστώ εκ τον προτερων
acid18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εαν είσαι εντελώς αρχάριος στον προγραμματισμό τότε αμα θες αυτά τα video για Android, δεν είναι με Java αλλά ένα εργαλείο App Inventor
gon1332 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ωραίο βιβλίο για Java είναι αυτό: http://www.amazon.com/Absolute-Java-Student-Value-Edition/dp/0132834235 Ό,τι πράγματα ξέρεις για τον υπολογιστή (θέματα χρήσης φαντάζομαι), θα σου φανούν άχρηστα εδώ. Άλλο είναι το ξέρω να χειρίζομαι Η/Υ και άλλο ξέρω να τον προγραμματίζω. Περιμένουμε την πρώτη σου απορία.
Papakaliati Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε, Είμαι εντελώς αρχάριος σε θέματα προγραμματισμού δεν ξέρω τίποτα θα ήθελα να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα στο μέλλον για μου αρέσει παρα πολύ ασχολούμαι πολλά χρονια με τον υπολογιστή και γενικά ξέρω αρκετά και πολλά πράγματα, θα ήθελα να ασχοληθώ με την γλώσσα προγραμματισμού java βασικά θα ήθελα να γίνω Android Developer αλλα έχω ακούσει ότι πρώτα πρέπει να μάθω java για να μπορέσω να γράψω προγράμματα σε android θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια βιβλία η οτιδήποτε για να ξεκινήσω να μαθαίνω πράγματα και να μάθω αυτή την γλώσσα, Ευχαριστώ εκ τον προτερων Πως ξερεις οτι θελεις να ακολουθησεις αυτο το επαγγελμα αφου αναφερεις οτι δεν εχεις ιδεα απο προγραμματισμο ? Να ξερεις εχει τεραστια διαφορα ο προγραμματισμος απο το να χειριζεσαι υπολογιστη. Επισης δεν θα σου προτεινα να ξεκiνησεις απο java αλλα μαλλον απο c, c++. Πιστευω θα καταλαβεις περισσοτερα γυρω απο τον προγραμματισμο. Γενικοτερα αυτο που θελω να καταληξω, ειναι οτι αμα θελεις να γινεις να ασχοληθεις με προγραμματισμο καλως, αλλα ο σκοπος σου θα πρεπει να ειναι να γινεις software developer γενικα, οχι android developer etc .
gon1332 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Επισης δεν θα σου προτεινα να ξεκiνησεις απο java αλλα μαλλον απο c, c++. Πιστευω θα καταλαβεις περισσοτερα γυρω απο τον προγραμματισμο. Knew that was gonna happen. 1
Papakaliati Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Knew that was gonna happen. Καλα δεν ειπα οτι java sucks die die burn, οτι ισως να ητανε καλυτερα να ξεκινησει με c ειπα . Οχι τιποτα αλλο, αλλα οποιος συνηθως λεει θελω να γινω android developer αλλα δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο ειναι σχεδον μαθηματικα βεβαιο οτι αμα μαθει πρωτα java που εχει τοσα ονειρα για αυτην he is in for a big surprise...
ToroRosso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μάλιστα ευχαριστώ πολύ για το video αρκετά ενδιαφέρον επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνετε να φτιάξω παιχνίδια να ξεκινήσω από τα πολύ απλά για τους προγραμματιστές όπως το flappy bird πχ και θα ήθελα να δοκιμάσω παράλληλα με το android και το iOS development για Apple συσκευές να δω πια μου αρέσει πιο πολύ!!
gon1332 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλα δεν ειπα οτι java sucks die die burn, οτι ισως να ητανε καλυτερα να ξεκινησει με c ειπα . Οχι τιποτα αλλο, αλλα οποιος συνηθως λεει θελω να γινω android developer αλλα δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο ειναι σχεδον μαθηματικα βεβαιο οτι αμα μαθει πρωτα java που εχει τοσα ονειρα για αυτην he is in for a big surprise... Μην ανησυχείς. Είμαι φαν της C. Απλά είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι κάποιος θα το έλεγε για εμένα. Μάλιστα ευχαριστώ πολύ για το video αρκετά ενδιαφέρον επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνετε να φτιάξω παιχνίδια να ξεκινήσω από τα πολύ απλά για τους προγραμματιστές όπως το flappy bird πχ και θα ήθελα να δοκιμάσω παράλληλα με το android και το iOS development για Apple συσκευές να δω πια μου αρέσει πιο πολύ!! Το πήγες πολύ μακριά. Έχεις στα χέρια σου κάποια συσκευή android ή ios; Σημαντική ερώτηση: Είδες την επιτυχία που είχε ένα τόσο απλό παιχνίδι και είπες να ξεκινήσεις κι εσύ. Έτσι; Αφού δεν είναι τίποτα το δύσκολο. Αν είναι έτσι γρήγορα θα τα παρατήσεις. Από την πρώτη κιόλας βδομάδα καθαρής ενασχόλησης (αν φτάσει βδομάδα).
Papakaliati Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Συμφωνω με τον gon1332. Ο προγραμματισμος δεν ειναι χα χου παιχνιδακια και ουρανια τοξα. Και κατα πασα πιθανοτητα και να γινεις προγραμματιστης δεν θα ειναι αυτην η δουλεια σου στο μελλον. Θα ασχολεισαι με πραγματα που σαν ατομο δεν θα σε ενδιαφερουνε καθολου ( φανταζομαι κανεναν δεν τον συνεπαιρνουνε οι βασεις δεδομενων η τι αλλο ξερω γω ). Δεν λεω οτι δεν παιζει να καραγουσταρεις. Λεω οτι δεν εχει καμια σχεση το μαρεσει να παιζω games και να κανω ενα φορματ το πσ με το προγραμματιζω.
ToroRosso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ειμαι 17 χρονων εδω και 6 περιπου χρονια θελω να ασχοληθω με τον προγραμματισμο απλα το "θυμηθηκα" τωρα γιατι τωρα αρχιζω να ξεμπερδευω απο διαβασματα και παπαριες, ξερω οτι πολυ περισσοτερα κινητα εχουν και θα εχουν android στα χερια μου εχω ενα iPhone γιαυτο και εκανα την ερωτιση.Φυσικα και οχι δεν πιστευω πως ειναι κατι ευκολο το flappy bird το ανεφερα απλως σαν παραδειγμα για να σας δοσω να καταλαβετε δηλαδη αν σας ελεγα κατι σαν το asphalt 8 θα με κανατε ban? χαχαχαχα
Moderators Kercyn Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ξεκίνα με το βιβλίο της 3ης Λυκείου.
gon1332 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ε τότε τι περιμένεις; Πιάσε κανένα βιβλίο και ξεκίνα! Για κάτσε όμως πρώτα. Έχεις σκεφτεί τι θέλεις να κάνεις μετά το σχολείο; (Θέλεις να φτιάξεις κάποιο app για ios/android). Γενικά έχεις κάποιο προσανατολισμό; Ας πούμε κάποια σχολή. Γιατί είπες ότι θέλεις να δουλέψεις πάνω σε αυτό.
ToroRosso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μα γιαυτο σας ρωτησα να μου προτεινετε κανα βιβλιο κατι...! Ναι θελω να περασω προγραμματιστησ σε σχολη.Θελω να ασχοληθω πιο πολυ με παιχνιδια παρα με εφαρμογες αλλα θελω απο καπου να ξεκινισω δεν θελω να περιμενω την σχολη!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τα παιχνίδια είναι απο τους πιό απαιτητικούς κλάδους του προγραμματισμού. Πρέπει να έχεις πάρα πολύ γερές βάσεις σε μαθηματικά και ιδιαίτερα τριγονομετρία. Οπότε εγώ θα σου έλεγα να εστιάσεις σε όλα τα σχετικά μαθήματα, να περάσεις σε μια καλή σχολή όπου θα πάρεις γερές βάσεις. Για την ώρα ασχολήσου με Java να παίξεις λίγο και να εξοικειωθείς, άσε τη C, αυτή θέλει ακαδημαϊκή καθοδήγηση για να τη μάθεις σωστά. Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το βιβλίο: http://www.amazon.com/Big-Java-Cay-S-Horstmann/dp/1118431111/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1396049173&sr=1-1&keywords=big+java αλλά περι ορέξεως. Το παν φυσικά είναι να εξοικειωθείς και με τα αγγλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα