Προς το περιεχόμενο

Οι εταιρείες υπηρεσιών Internet είναι πιθανό να χρειαστεί να μπλοκάρουν πειρατικές ιστοσελίδες

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι θα έλεγε ένας αριστερός ? "Μποϊκοτάζ στα προιόντα και στις υπηρεσίες της χψ εταιρείας!"

Αν το σκεφτούμε... οι εταιρείες Internet θα φαλιρίσουν ... ποιος όμως μπορεί να ζήσει χωρίς Ιντερνετ έστω και 1 βράδυ ??? hehehe.

Εγώ που δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός ούτε τίποτα, απλά λέω ότι εντάξει μπορούμε να το παρακάμψουμε αλλά χρησιμοποιώντας Proxy είναι απίστευτα χρονοβόρο... οπότε τι κάνουμε;;;

Υπάρχουν και VIP Proxies αλλά δεν θα προσθέσω στα έξοδα μου και έναν Proxy provider... από "Νερό, ΔΕΗ, τροφή" σαν μηνιαία έξοδα έχουμε καταντήσει να πληρώνουμε 10000002 πράγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι θα έλεγε ένας αριστερός ? "Μποϊκοτάζ στα προιόντα και στις υπηρεσίες της χψ εταιρείας!"

Αν το σκεφτούμε... οι εταιρείες Internet θα φαλιρίσουν ... ποιος όμως μπορεί να ζήσει χωρίς Ιντερνετ έστω και 1 βράδυ ??? hehehe.

Εγώ που δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός ούτε τίποτα, απλά λέω ότι εντάξει μπορούμε να το παρακάμψουμε αλλά χρησιμοποιώντας Proxy είναι απίστευτα χρονοβόρο... οπότε τι κάνουμε;;;

Υπάρχουν και VIP Proxies αλλά δεν θα προσθέσω στα έξοδα μου και έναν Proxy provider... από "Νερό, ΔΕΗ, τροφή" σαν μηνιαία έξοδα έχουμε καταντήσει να πληρώνουμε 10000002 πράγματα.

Χρησιμοποιεις proxy μονο και μονο για να κατεβασεις το Torrent file και μετα κατεβαζεις με την κανονικη ip, την προσβαση στα sites θα κοψουν οχι την παροχη internet για κατεβασμα αρχειων torrent

• Like 4

:-D :lol: :mrgreen:

Αυτο θα το χαρακτηριζα,ως το "αλλο" πλευρο,της Ερντογαν-ικης "πολιτικης".

Εφθασε ο καιρος σιγα σιγα για ολους,που οποτε θελαμε και μας βολευε χαρακτηριζαμε το ιντερνετ "δημοκρατικο",και "ελευθερο",να υποκεινται δυναμικα στον ελεγχο,αλλα και τους νομους των ισχυρων.

Εδω να δω τωρα τι θα λενε μερικοι...θα στηριξετε τις εταιρειες συμφωνα με τα πνευματικα δικαιωματα τους,ή ξαφνικα το κουταλι και το τσαμπε που εως τωρα δινοταν δεν θα ειναι εγευστο;ολα ηταν για το γλυκασμο στην αρχη,και τον εθισμο.

Τωρα οποιος θα το θελει,θα το πλερωνει!

ποιος όμως μπορεί να ζήσει χωρίς Ιντερνετ έστω και 1 βράδυ ???

Μπολικη πασκεντζουλα,και οσα κατεβηκαν,κατεβηκαν...

Μετα κοψιμο η συνδεση,πεταμα τα πανακριβα desktops,και περισσοτερες εξοδους για καφεδακι,διοτι πολυ φατσοβιβλιο,το πουλακι τσιου...εχει πεσει,και ξεχασανε οι ανθρωποι να επικοινωνουνε,και να γελανε,να διασκεδαζουν.

Αν ειναι να γινω Anonymous,για να κατεβαζω κατι στην αρπαχτη,μην τυχον και με πιασουν,να μου λειπει...θα δημιουργησω δικες μου "αναγκες",να παιρνω τσαμπα,και πιο δημιουργικα καλα.

• Like 6

δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτε αυτό πραγματικότητα!διότι όλη η τεχνολογία (cpu ,gpu ,hdd ,hd οθόνες ,εταιρίες adsl με μεγάλη ταχύτητα για να κατεβάζουμε ταινίες games μουσική) είναι αλληλένδετα...δηλαδή λόγο τις πειρατείας πληρώνεις adsl που το adsl....σας γέμισε το σκληρό (αγοράζεις άλλο "μεγαλιτeρο"...που αυτά που γέμισες το σκληρό είναι πειρατικά games που δεν σου τα παίζει το pc σου και παίρνεις gpu cpu ram sdd και για να τα δεις και όμορφα και να τα ακούσεις παίρνεις οθόνες hd και και ηχεία...οποτε η εταιρίες hardware αναπτύσσονται από την πειρατεία...και πληρώνουν τις εταιρίες pc games για να βγάλουν πιο "βαργια" games!

εάν δεν έχεις πρόσβαση σε πειρατικό υλικό ποιος ο λόγος να έχεις δυνατό pc με πολύ σκληρό και καλή gpu και monitor hd?

Φιλε μου,ετσι το βλεπεις εσυ.

Τα κερδη των καποτε(ισχυρων),και των νυν(ζημειωμενων),εχουν μειωθει δραστικα.

Σκοπος των πειρατικων ολων αυτων ηταν ο εθισμος,και η ευρεια χρηση-διαδοση.

Απο την στιγμη που εγινε αυτο που θελανε,τωρα θα διεκδικησουν αυτα που θελουν,και ειμαι σιγουρος οτι θα κερδισουν και τις απαιτησεις τους,αλλα και τα "χαμενα" κερδη τους.

Δεν ξερω,αλλα εγω δεν νομιζω οτι θα συνεχιστει για πολυ ολη αυτη η ζημια τους.Αρκετα κανανε υπομονη,και τα λεφτα ειναι πολλα πλεον,ειδιαιτερα σε τετοιες περιοδους.

Εαν αναγκασουν,και απαιτησουν απο τους παροχους τον ελεγχο αυτων που ανφερουν δεν μπορεις να κανεις πολλα.

Για να μπεις καπου,ακομη και "μασκαρεμενα"πρεπει να σου το επιτρεψει ο παροχος σου.

Απο την μια οντως ειναι σπαστικο να σου κοψουν την προσβαση στην πειρατεια, και ομολογω πως η πειρατεια ειναι ο μονος λογος που εχω βαλει 24αρα συνδεση, ΑΛΛΑ σκεφτειτε τους δημιουργους, δεν λεω απαραιτητα τον καθε Τομ κρουζ και την καθε Αντελινα Ζολι που παιζουν σε ταινιες, ουτε συγκροτηματα τυπου Black Sabbath που βγαζουν ολα τους τα λεφτα απο συναυλιες, αλλα απευθυνομαι στους προγραμματιστες κυριως που τους βγαινει η πιστη αναποδα για να φτιαξουν κατι και μετα ερχεται ο καθενας και το ανεβαζει στο TPB ωστε να το κατεβαζει οποιος θελει δωρεαν... Ε οχι ρε που*** δεν θα μου κλεψεις εσυ την δουλεια με το ετσι θελω και οσοι ειναι προγραμματιστες καταλαβαινουν αυτο που λεω... Ναι μας αρεσει η πειρατεια, αλλα μολις η οθονη του pc κλεισει και εμεις παμε για υπνο υπαρχουν ατομα που πραγματικα τους τσουζει που το 60% των χρηστων του προγραμματος τους το εχουν πειρατικο και που χανουν χρηματα με το περασμα του χρονου... Θα μου πεις αυτος που ειναι επαγελματιας και θελει να κανει δουλεια του θα τα σκασει τα 1000€ για το Photoshop γιατι σε 2 μερες θα τα εχει κανει αποσβεση, αλλα το προβλημα ειναι πως αν κοιταξει ο καθενας μας το Dock του στο Mac ή την "Εναρξη" στα windows στο pc του ειναι πολυ πιθανον πανω απο το 75% να εχει το photoshop και το After Effects και η πλειοψηφια δεν το εχει αγορασμενο, οποτε ναι καλα κανουν και τσαντιζονται και προσπαθουν να σταματησουν την πειρατεια, αλλα το αν εμας μας πειραζει ειναι δικο μας θεμα

θα ξεκινισω με το after effects που ειπες γιατι το χρησιμοποιώ κατα καιρούς. (youtube me)

αν δεν υπήρχε στο tpb δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτε, γιατι πολυ απλα δεν κανω επαγγελματική χρηση.

οποτε ο dev δεν χανει ουτε ευρω γιατι πολυ απλα ή θα το παρω τσαμπα ή δεν θα το παρω ποτε.

ακριβως αυτο λοιπόν ισχυει και στα αλλα προγραμματα και στα αλλα games. δες το southpark που βγηκε π.χ., 50 ευρω? παμε καλα? σιγά μην δωσω 50 ευρω για 13 ωρες game, και χωρις online φυσικα. να ηταν 15-20 να λεγα οκ, τα αξίζει. οποτε παλι η θα το παρω 15 ευρω (κατι που ακομα δεν ειναι εφικτο) ή τσαμπα. παλι οι dev δεν χανουν τιποτα γιατι δεν θα το έπαιρνα ετσι και αλλιως.

και επισης υπαρχει κοσμος (και εγω) που κατεβαζει ενα game (τωρα κατεβασα το orcs must die 2) το δοκιμάζει και μετα παει και το αγοράζει για να παιξει online.

το ιδιο ακριβώς θα κανω και με το the crew οταν βγει με το καλο. κατεβασμα για το campain και μετα αγορά (εκει θα το σκασω το 50αρι γιατι αξίζει) για το online.

οποτε το ποσοστο που λες, οτι 60% το εχει σπασμενο, καπιοι απλα ειναι τσαμπατζιδες και καπιοι αλλοι απλα πιστευουν πως δεν αξιζει τα χρηματα τους είτε επιδι δεν κανουν επαγγελματικη χρηση με το after effects ειτε επιδη το game ειναι αδικαιολόγητα πανάκριβο.

το garry's mod π.χ. ουτε που κοιταξα για torrent και unofficial servers, το αγόρασα αμεσως. 19 ευρα. worth every euro.

• Like 2

θα ξεκινισω με το after effects που ειπες γιατι το χρησιμοποιώ κατα καιρούς. (youtube me)

αν δεν υπήρχε στο tpb δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτε, γιατι πολυ απλα δεν κανω επαγγελματική χρηση.

οποτε ο dev δεν χανει ουτε ευρω γιατι πολυ απλα ή θα το παρω τσαμπα ή δεν θα το παρω ποτε.

ακριβως αυτο λοιπόν ισχυει και στα αλλα προγραμματα και στα αλλα games. δες το southpark που βγηκε π.χ., 50 ευρω? παμε καλα? σιγά μην δωσω 50 ευρω για 13 ωρες game, και χωρις online φυσικα. να ηταν 15-20 να λεγα οκ, τα αξίζει. οποτε παλι η θα το παρω 15 ευρω (κατι που ακομα δεν ειναι εφικτο) ή τσαμπα. παλι οι dev δεν χανουν τιποτα γιατι δεν θα το έπαιρνα ετσι και αλλιως.

και επισης υπαρχει κοσμος (και εγω) που κατεβαζει ενα game (τωρα κατεβασα το orcs must die 2) το δοκιμάζει και μετα παει και το αγοράζει για να παιξει online.

το ιδιο ακριβώς θα κανω και με το the crew οταν βγει με το καλο. κατεβασμα για το campain και μετα αγορά (εκει θα το σκασω το 50αρι γιατι αξίζει) για το online.

οποτε το ποσοστο που λες, οτι 60% το εχει σπασμενο, καπιοι απλα ειναι τσαμπατζιδες και καπιοι αλλοι απλα πιστευουν πως δεν αξιζει τα χρηματα τους είτε επιδι δεν κανουν επαγγελματικη χρηση με το after effects ειτε επιδη το game ειναι αδικαιολόγητα πανάκριβο.

το garry's mod π.χ. ουτε που κοιταξα για torrent και unofficial servers, το αγόρασα αμεσως. 19 ευρα. worth every euro.

Ναι απλα σκεψου πως εισαι ενας που το κανει αυτο... Αν μπεις στην θεση ενος developer θα καταλαβεις! Το κλασσικο παραδειγμα developer που τον τσουζει αν του κλεψουν την δουλεια ειναι οι devs στο Play Store... Εφαρμογη οπως το Power Amp το οποιο ειναι απο τις πιο επιτυχημενες, καποτε κατεβαινε για πλακα πειρατικο αλλα εβλεπαν πως εχασαν εδαφος απο την αγορα και κερδισαν στην πειρατεια εβαλα Google Play licence check και ησυχασαν, κατι παρομοιο κανουν τωρα οι κυβερνησεις με την πειρατεια... Η συζητηση μου με εναν φιλο χθες εδωσε συμπερασμα πως χωρις την πειρατεια πολλοι δεν θα ηξεραν πολλες ταινιες, μπαντες, εταιριες κλπ κλπ και ειναι αληθεια αλλα οντως οσο και να μας αρεσει ο τσαμπας καποιος αλλος χανει φραγκα απο εμας και τις περισσοτερες φορες ουτε καν μας νοιαζει αλλα αν μπουμε στην θεση του δεν θα μας αρεσει!

αλλα οντως οσο και να μας αρεσει ο τσαμπας καποιος αλλος χανει φραγκα απο εμας και τις περισσοτερες φορες ουτε καν μας νοιαζει αλλα αν μπουμε στην θεση του δεν θα μας αρεσει!

Το μονο σιγουρο.

Στην Αμερικη που κυνηγανε τα τορρεντ κατεβασματα δια ροπαλου δεν ειδα να εχουνε κανενα θεμα οι εταιριες ιντερνετ και να πουλανε λιγοτερες η πιο αργες συνδεσεις. Στροφη στα legal streaming τυπου netflix εγινε και γινεται. 

δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτε αυτό πραγματικότητα!διότι όλη η τεχνολογία (cpu ,gpu ,hdd ,hd οθόνες ,εταιρίες adsl με μεγάλη ταχύτητα για να κατεβάζουμε ταινίες games μουσική) είναι αλληλένδετα...δηλαδή λόγο τις πειρατείας πληρώνεις adsl που το adsl....σας γέμισε το σκληρό (αγοράζεις άλλο "μεγαλιτeρο"...που αυτά που γέμισες το σκληρό είναι πειρατικά games που δεν σου τα παίζει το pc σου και παίρνεις gpu cpu ram sdd και για να τα δεις και όμορφα και να τα ακούσεις παίρνεις οθόνες hd και και ηχεία...οποτε η εταιρίες hardware αναπτύσσονται από την πειρατεία...και πληρώνουν τις εταιρίες pc games για να βγάλουν πιο "βαργια" games!

εάν δεν έχεις πρόσβαση σε πειρατικό υλικό ποιος ο λόγος να έχεις δυνατό pc με πολύ σκληρό και καλή gpu και monitor hd?

Σε διαφορες χωρες του εξωτερικου , USA, Γερμανια που δεν κατεβαζεις πλεον τορρεντς παρανομα δεν βλεπω να υπαρχει η παραμικρη καμψη σε πωλησεις γρηγορου ιντερνετ και καλου hardware. 

Και οπως ανεφερες, αμα κατι δεν αξιζει τα λεφτα του δεν το παιρνεις καν, δεν το κανεις πειρατεια. Πριν ερθω Γερμανια προφανος και κατεβαζα σαν να μην υπαρχει αυριο, και οταν παω διακοπες Ελλαδα γεμιζω κανα δυο σκληρους, αλλα οταν ειμαι Γερμανια εχω βαλει Netflix και Hulu+ και ειμαι καλυμενος, και οτι θελω extra καμια ταινια ετσ την βλεπω streaming online, υπαρχει ακομη αυτην η δυνατοτητα. Αλλα αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι μια χαρα υπαρχει ζωη και χωρις την πειρατεια, απλα γινεσαι λιγο πιο εκλεκτικος.  

Αμα δεν εχεις να αγορασεις offline pc game 10 χρονια μην παραπονιεσαι ομως που μερικα απο τα καλυτερα games δεν βγαινουνε καν για pc, παρα μονο για κονσολες και γιατι το Gta ξερω γω αργει κανενα χρονο να ερθει στο pc η γιατι δεν βγαινουνε γαματα rpg τυπου Balgurs Gate...... Και εγω μεσα σε αυτους... Τωρα σκεφτηκα οτι εχω παιξει ολα τα fallout δεν ξερω και εγω ποσες ωρες και δεν εχω αγορασει ποτε κανενα. Ε αυτο ειναι μαλακια. 

• Like 4

Ναι απλα σκεψου πως εισαι ενας που το κανει αυτο... Αν μπεις στην θεση ενος developer θα καταλαβεις! Το κλασσικο παραδειγμα developer που τον τσουζει αν του κλεψουν την δουλεια ειναι οι devs στο Play Store... Εφαρμογη οπως το Power Amp το οποιο ειναι απο τις πιο επιτυχημενες, καποτε κατεβαινε για πλακα πειρατικο αλλα εβλεπαν πως εχασαν εδαφος απο την αγορα και κερδισαν στην πειρατεια εβαλα Google Play licence check και ησυχασαν, κατι παρομοιο κανουν τωρα οι κυβερνησεις με την πειρατεια... Η συζητηση μου με εναν φιλο χθες εδωσε συμπερασμα πως χωρις την πειρατεια πολλοι δεν θα ηξεραν πολλες ταινιες, μπαντες, εταιριες κλπ κλπ και ειναι αληθεια αλλα οντως οσο και να μας αρεσει ο τσαμπας καποιος αλλος χανει φραγκα απο εμας και τις περισσοτερες φορες ουτε καν μας νοιαζει αλλα αν μπουμε στην θεση του δεν θα μας αρεσει!

δεν μου απάντησες κατι διαφορετικό σε σχεση με το ποστ που εκανες πριν, και δεν θελω να λεμε τα ιδια και τα ιδια σε λουπα.

απο μενα η adobe δεν εχει χασει φραγκο. δεν θα ειχα after effects Ποτέ μου, εαν δεν ηταν στο tpb.

δεν θα δοκίμαζα το orcs must die 2 αν δεν ηταν στο tpb και επιτα να το αγόραζα.

το ιδιο και με το sanctum,the crew, κλπ

(οσο για το play store, δεν εχω πιστωτική και βαριεμαι να παω να βγαλω, δεν ειναι τα 1-5 ευρω που εχουν οι εφαρμογες-games. το gta sa π.χ. αξιζει και με το παραπανω. και παλι πρακτικα το εχω αγοράσει στο steam οποτε οι dev παλι δεν χανουν τιποτα.)

στην θεση dev δεν θα μπω, και ουτε προκειτε γιατι δεν μου αρεσει ο προγραμματισμός. και επισης it's not my problem.

εγω βλεπω πως πανε να χτυπήσουν τον καταναλωτή (thats me) και δεν μου αρεσει.

να τους δω οταν το κανουν με το καλο και δεν θα βλέπουν καμια διαφορα παρα μονο χειροτερα.

το Gta ξερω γω αργει κανενα χρονο να ερθει στο pc

σχετικο ασχετο, στο xbox one - ps4 γιατι δεν εχει βγει ακομα? (δεν ειναι ριτορικη ερωτηση ουτε τιποτα, απλα θελω να μαθω)

Καπου ακουσα οτι υπαρχουν και ανθρωποι που πληρωνουν για να παρουν παιχνιδια, τα οποια μαλιστα δουλευουν και χωρις crack. Απ'οτι φαινεται υπαρχει και μια κανονικη online υπηρεσια που σχετιζεται με αυτην την πειραματικη ιδεα, πως το λενε να δεις... steam!

Επισης Καπου αλλου διαβασα οτι ολες οι ταινιες που κατεβαζουμε με torrents προερχονται απο κατι γυαλιστερα δισκακια που μοιαζουν με cd. Καποιοι παλι τα εχουν αγορασει και αφου κανουν τα μαγικα τους φτιαχνουν κατι αρχεια mp4, mkv κλπ που τα μοιραζουν απο το δισκο τους.

Δεν ξερω ομως, μπορει να ειναι και παραμυθια. Εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω κανεναν

• Like 1

Στην Αμερικη που κυνηγανε τα τορρεντ κατεβασματα δια ροπαλου δεν ειδα να εχουνε κανενα θεμα οι εταιριες ιντερνετ και να πουλανε λιγοτερες η πιο αργες συνδεσεις. Στροφη στα legal streaming τυπου netflix εγινε και γινεται. 

Σε διαφορες χωρες του εξωτερικου , USA, Γερμανια που δεν κατεβαζεις πλεον τορρεντς παρανομα δεν βλεπω να υπαρχει η παραμικρη καμψη σε πωλησεις γρηγορου ιντερνετ και καλου hardware. 

Και οπως ανεφερες, αμα κατι δεν αξιζει τα λεφτα του δεν το παιρνεις καν, δεν το κανεις πειρατεια. Πριν ερθω Γερμανια προφανος και κατεβαζα σαν να μην υπαρχει αυριο, και οταν παω διακοπες Ελλαδα γεμιζω κανα δυο σκληρους, αλλα οταν ειμαι Γερμανια εχω βαλει Netflix και Hulu+ και ειμαι καλυμενος, και οτι θελω extra καμια ταινια ετσ την βλεπω streaming online, υπαρχει ακομη αυτην η δυνατοτητα. Αλλα αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι μια χαρα υπαρχει ζωη και χωρις την πειρατεια, απλα γινεσαι λιγο πιο εκλεκτικος.  

Αμα δεν εχεις να αγορασεις offline pc game 10 χρονια μην παραπονιεσαι ομως που μερικα απο τα καλυτερα games δεν βγαινουνε καν για pc, παρα μονο για κονσολες και γιατι το Gta ξερω γω αργει κανενα χρονο να ερθει στο pc η γιατι δεν βγαινουνε γαματα rpg τυπου Balgurs Gate...... Και εγω μεσα σε αυτους... Τωρα σκεφτηκα οτι εχω παιξει ολα τα fallout δεν ξερω και εγω ποσες ωρες και δεν εχω αγορασει ποτε κανενα. Ε αυτο ειναι μαλακια. 

Ήμουν Γερμανία μέχρι Δεκέμβριο και κατέβαζα κανονικά. Επίσης έχω και αρκετούς γνωστούς Αμερική που κατεβάζουν αβέρτα.

Ναι ΟΚ υπάρχει και το Netflix αλλά και πάλι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...