diver8 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σύνδεσα τον σκληρό σε άλλον υπολογιστή και μου λέει ότι είναι εντάξει. Αλλά ο υπολογιστής πάλι δέν ανοίγει.
SPANK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ενοείς παλι δεν κανει boot απο τον δίσκο και ας τον βρίσκει ; Tον δίσκο στο αλλο pc βάλε τον σαν 2ο δίσκο και αφου μπεις στα windows κανονικά κανε εναν έλεγχο με το hdsentinel γιατι ακομα πιστεύω οτι ειναι θέμα δίσκου , εκτος και αν εχεις πρόχειρο καποιον αλλον να δοκιμάσεις στο laptop
diver8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ενοείς παλι δεν κανει boot απο τον δίσκο και ας τον βρίσκει ; Tον δίσκο στο αλλο pc βάλε τον σαν 2ο δίσκο και αφου μπεις στα windows κανονικά κανε εναν έλεγχο με το hdsentinel γιατι ακομα πιστεύω οτι ειναι θέμα δίσκου , εκτος και αν εχεις πρόχειρο καποιον αλλον να δοκιμάσεις στο laptop Τον δίσκο όταν τον βάζω στον άλλον υπολογιστή ώς εξωτερικό μου λέει ότι για να ανοίξει πρέπει να τον διαμορφώσω αλλά δέν το κάνω γιατί έχει αρχεία μεσα και δέν θέλω να τα χάσω.Δοκίμασα και άλλον σκληρό αλλά πάλι τα ίδια βγάζει.Έβαλα επέισης τον σκληρό που ίσως έχει πρόβλημα στον άλλον υπολογιστή τον διάβαζε, πήγενε να φωρτώσει τα windows αλλα μετά απο κάποια δευτερόλεπτα έκανε απαναεκίνηση(λογικό μου ακούγεται).Εμένα με προβληματίζει και κάτι άλλο. Μέσα στα bios δέν μου αναγνωρίζει τον σκληρό ότι έχει συνδεθεί ούτε η μονάδα cd.Μόνο το φλασάκι που είχα βάλει για δοκιμή αναγνώριζε.
SPANK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ναι αυτο ειναι το πιο περίεργο αλλα καμια φορά οταν ο δίσκος εχει πρόβλημα επηρεάζει και αλλα μέρη για αυτο ρώτησα πολυ για τον δίσκο , δοκίμασε να κανεις ενα bios reset η ακομα και καποιο update στο bios αν υπάρχει τώρα αν δεν φτιάξει και με αυτα δεν μου έρχεται κατι αλλο 1
diver8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ναι αυτο ειναι το πιο περίεργο αλλα καμια φορά οταν ο δίσκος εχει πρόβλημα επηρεάζει και αλλα μέρη για αυτο ρώτησα πολυ για τον δίσκο , δοκίμασε να κανεις ενα bios reset η ακομα και καποιο update στο bios αν υπάρχει τώρα αν δεν φτιάξει και με αυτα δεν μου έρχεται κατι αλλο Θα το δοκιμάσω και αυτό και ο θεός βοηθός.Ελπίζω να γίνει.Ευχαριστώ για την βοήθεια.
leonidas112 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 <quote>Για να είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον έχω τα δεδομένα του, πήρα ένα case και έβαλα τον σκληρό. Αυτό που είδα είναι ότι έχει τα συνηθισμένα folder, windows, program files, user, κτλ αλλά κανένα αρχείο μέσα!!! Πριν καιρό στην προσπάθειά μου να φτιάξω έναν νέο user για να μπαίνει ένας γνωστός μου, είχα κρύψει κάπως (μέσα από λειτουργία των windows, δε θυμάμαι πως), τον d: όπου είχε όλα τα data.</quote> καμιά ιδέα για το θέμα του δικού μου δίσκου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα