Vertigomn Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Απο χθες με το που πήγα να ενεργοποιήσω το laptop, ανοίγει η παρακάτω welcome οθόνη της Toshiba και μετά από αρκετά λεπτά (4-5), βγαίνει η dos οθόνη ότι δεν έχει βρεθεί λειτουργικό σύστημα!!!! Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Παει να κανει boot απο το δίκτυο , μπες στο bios στις συσκευές που εχει να κανουν boot στην αρχή και βάλε τον δίσκο σαν 1st boot device και απο κατω ας εχει μονο το cdrom , αν εχει οτιδήποτε αλλο καντο disable απλα 1
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αν δεν είναι από την ρύθμιση τότε άνοιξε το καπάκι που έχει από κάτω και βγάλε τον δίσκο δεν να είναι καθαρές οι επαφές και ξανά βάλε τον,μπορεί να κουνήθηκε λίγο και να μην τον βλέπει.
Vertigomn Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά για τις γρήγορες απαντήσεις σας Όντως ήταν κάποιο θέμα επαφής του σκληρού, τον έβγαλα και τον ξαναέβαλα και τον είδε. Πάει όμως να ξεκινήσει τα windows αλλά δείχνει ότι το σύστημα χρειάζεται repair. Το βάζω να κάνει, αλλά κάνει ένα αέναο repair (μια φορά μου έβγαλε μήνυμα ότι τελείωσε και δεν έχει κάτι επιδιορθώσιμο, να το πάω σέρβις). Το γλιτώνω άραγε το σέρβις; Για πρόβλημα στον σκληρό δίσκο μου μοιάζει
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Αν δεν εχεις σημαντικά αρχεία μεσα και μιας και η κατάσταση δεν βλέπω να ειναι αναστρέψιμη δεν του ρίχνεις ενα format (αν και σπάνια το προτείνο για το παραμικρό) μηπως έρθει στα ίσια του
Vertigomn Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 το έχω στο μυαλό μου, να κάνω recovery, άλλα έλεγα μήπως... με case για τον σκληρό θα μπορέσω να μεταφέρω τα αρχεία του σκληρού πριν τον φορμάρω έτσι;
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ναι ή αν δεν εχεις case βάλε τον σαν 2ο σε καποιο αλλο pc
mdimitr Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Φτιάξε ένα usb stick να είναι bootable se linux και λογικά θα δει όλα σου τα αρχεία. Μετά τα περνάς σε έναν εξωτερικό δίσκο. Δες οδηγίες εδώ. 1
Vertigomn Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Για να είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον έχω τα δεδομένα του, πήρα ένα case και έβαλα τον σκληρό. Αυτό που είδα είναι ότι έχει τα συνηθισμένα folder, windows, program files, user, κτλ αλλά κανένα αρχείο μέσα!!! Πριν καιρό στην προσπάθειά μου να φτιάξω έναν νέο user για να μπαίνει ένας γνωστός μου, είχα κρύψει κάπως (μέσα από λειτουργία των windows, δε θυμάμαι πως), τον d: όπου είχε όλα τα data. Λέτε να έχει κάποια σχέση;
diver8 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Γεια σας, έχω παρόμοιο πρόβλημα. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει το ίδιο μήνυμα ''Operation system not found''. Κατάφερα να τον ανοίξω μετά απο μερικές προσπάθειες και εκεί που λειτουργούσε ξαφνικά έσβησε και ξανά εμφάνισε το ίδιο μήνυμα. Μέσα στα bios όταν τα ανοίγω δεν μου εμφανίζει ούτε την μονάδα cd/dvd ούτε τον σκληρό δίσκο. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει?
thelos257 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Γεια σας, έχω παρόμοιο πρόβλημα. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει το ίδιο μήνυμα ''Operation system not found''. Κατάφερα να τον ανοίξω μετά απο μερικές προσπάθειες και εκεί που λειτουργούσε ξαφνικά έσβησε και ξανά εμφάνισε το ίδιο μήνυμα. Μέσα στα bios όταν τα ανοίγω δεν μου εμφανίζει ούτε την μονάδα cd/dvd ούτε τον σκληρό δίσκο. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει? Τι λαπτοπ εχεις ; πες μας μοντελο και ονομα κατασκευαστη και ποσα χρονια το εχεις επισης.
diver8 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Τι λαπτοπ εχεις ; πες μας μοντελο και ονομα κατασκευαστη και ποσα χρονια το εχεις επισης. Το λάπτοπ είναι Fujitsu Siemens Amilo Li 1718. Το έχω εδώ και 6 χρόνια. 1
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πολύ πιθανό ο δίσκος να εχει καποαι ζημιά ειδικά μετα απο 6 χρόνια , αν μπορέσεις και μπεις στα windows κατέβασε και δες με το hdsentinel την υγεία του δίσκου αλλιως βάλε τον σαν εσωτερικό σε καποιο αλλο pc και δες παλι την υγεία του δίσκου
diver8 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 <p>Πολύ πιθανό ο δίσκος να εχει καποαι ζημιά ειδικά μετα απο 6 χρόνια , αν μπορέσεις και μπεις στα windows κατέβασε και δες με το hdsentinel την υγεία του δίσκου αλλιως βάλε τον σαν εσωτερικό σε καποιο αλλο pc και δες παλι την υγεία του δίσκου</p> Θα το κοιταξω. Αν είναι αυτό καλώς. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η μητρική?
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 To Operation system not found που σου βγάζει εχει να κάνει με τα windows ή τον ίδιο τον δίσκο αν ηταν μητρική δεν θα άναβε καν το pc ή θα ειχες αλλα προβλήματα οποτε δες τον δίσκο πρώτα και μετα ολα τα υπόλοιπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα