dimi5 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Γεια σας ηθελα να ρωτισω εαν αυτη η μητρικη καρτα υποστηριζει usb 3.0 controller η οχι. https://www.asus.com/Motherboards/P5Q_Turbo/ Nα ειστε καλα
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αν ενοείς αν παίρνει usb 3 οχι ειμαι μονο για usb2
dimi5 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αν ενοείς αν παίρνει usb 3 οχι ειμαι μονο για usb2 οχι δεν καταλαβες λεω οτι σκεφτομαι να αγορασω μια PCI αλλα δεν ξερω αν το υποστηριζει η μητρικη μου
master2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Υποστηριζει. Η συνδεση γινεται μεσω PCIe x1 θυρας. Εχω την P5Q που ειναι παρομοιο μοντελο, εχω βαλει usb 3.0 controller και λειτουργει μια χαρα 1
dimi5 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Υποστηριζει. Η συνδεση γινεται μεσω PCIe x1 θυρας. Εχω την P5Q που ειναι παρομοιο μοντελο, εχω βαλει usb 3.0 controller και λειτουργει μια χαρα Α! ωραια να εισαι καλα φιλε γιατι δεν ηξερα εαν υποστιριζει καταλαβενεις Κατι ακομη πως που βρισκεις οτι η μητρικη σου καρτα υποστιριζει pci usb3.0?
Timour21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Είναι απλό. O controller που κοιτάς, θέλει θύρα PCIe για να λειτουργήσει. Πας λοιπόν στο manual της μητρικής σου (ή το ψάχνεις στο Internet) για να δεις αν η μητρική σου έχει τέτοια θύρα (η δική σου στην προκειμένη έχει). Αν έχει λοιπόν τέτοια θύρα, θα υποστηρίξει και τον controller. Αν δεν έχει , δεν θα τον υποστηρίξει. 1
dimi5 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Είναι απλό. O controller που κοιτάς, θέλει θύρα PCIe για να λειτουργήσει. Πας λοιπόν στο manual της μητρικής σου (ή το ψάχνεις στο Internet) για να δεις αν η μητρική σου έχει τέτοια θύρα (η δική σου στην προκειμένη έχει). Αν έχει λοιπόν τέτοια θύρα, θα υποστηρίξει και τον controller. Αν δεν έχει , δεν θα τον υποστηρίξει. ωντος ηταν απλο ηταν;p ευχαριστω για την βοηθεια να ειστε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα