Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ενοείς αν παίρνει usb 3 οχι ειμαι μονο για usb2

οχι δεν καταλαβες λεω οτι σκεφτομαι να αγορασω μια PCI αλλα δεν ξερω αν το υποστηριζει η μητρικη μου

Δημοσ.

Υποστηριζει. Η συνδεση γινεται μεσω PCIe x1 θυρας. Εχω την P5Q που ειναι παρομοιο μοντελο, εχω βαλει usb 3.0 controller και λειτουργει μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.

Υποστηριζει. Η συνδεση γινεται μεσω PCIe x1 θυρας. Εχω την P5Q που ειναι παρομοιο μοντελο, εχω βαλει usb 3.0 controller και λειτουργει μια χαρα

Α! ωραια να εισαι καλα φιλε γιατι δεν ηξερα εαν υποστιριζει καταλαβενεις :)

Κατι ακομη πως που βρισκεις οτι η μητρικη σου καρτα υποστιριζει pci usb3.0?

Δημοσ.

Είναι απλό. O controller που κοιτάς, θέλει θύρα PCIe για να λειτουργήσει. Πας λοιπόν στο manual της μητρικής σου (ή το ψάχνεις στο Internet) για να δεις αν η μητρική σου έχει τέτοια θύρα (η δική σου στην προκειμένη έχει). Αν έχει λοιπόν τέτοια θύρα, θα υποστηρίξει και τον controller. Αν δεν έχει , δεν θα τον υποστηρίξει.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απλό. O controller που κοιτάς, θέλει θύρα PCIe για να λειτουργήσει. Πας λοιπόν στο manual της μητρικής σου (ή το ψάχνεις στο Internet) για να δεις αν η μητρική σου έχει τέτοια θύρα (η δική σου στην προκειμένη έχει). Αν έχει λοιπόν τέτοια θύρα, θα υποστηρίξει και τον controller. Αν δεν έχει , δεν θα τον υποστηρίξει.

ωντος ηταν απλο ηταν;p ευχαριστω για την βοηθεια να ειστε καλα:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...