Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και με σκοτώνει η αλλαγή που θες να κάνεις (μα Windows και να δώσεις το mini... ) 

Εντωμεταξύ κοίταξα την αγγελία σου και είδα το aluminium stand που έχεις. Έχω το ίδιο για το air μου και θέλω και για το mini, οπότε αν το πουλάς ξεχωριστά στείλε pm να το αγοράσω.

Μα με το mini δε μπορω να παιξω παιχνιδια.

Θα στειλω pm το βραδακι. Το πουλαω ναι, τι να το κανω.

Εγώ πάντως προτίμησα κάτι από αυτήν την σειρά mini pc της Asrock. Είναι έτοιμα, πολύ μικρά, τελείως αθόρυβα  και πανέμορφα! Ά και ... ακριβά!!!!

http://www.asrock.com/nettop/index.asp

μονο για HTPC δε κανουν για gaming.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάλε το B85 itx της MSI και βάλε non-K i7 ή i5. Είναι ζεστοί οι Haswell, σε mITX θα τους κάνεις OC; Επίσης δεν χρειάζεσαι 280Χ για D3, αλλά υποθέτω ότι έχεις και μελλοντικές βλέψεις, οπότε είναι μια καλή επιλογή (λόγω και των 3GB RAM).

Αν το προχωρήσεις ως έχει, τσέκαρε και ξανατσέκαρε συμβατότητα GPU (μήκος, 290χιλ.) και ψύκτρας (δεν θυμάμαι μέχρι πόσο ύψος, αλλά νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν χωράει).

Δημοσ.

Βάλε το B85 itx της MSI και βάλε non-K i7 ή i5. Είναι ζεστοί οι Haswell, σε mITX θα τους κάνεις OC; Επίσης δεν χρειάζεσαι 280Χ για D3, αλλά υποθέτω ότι έχεις και μελλοντικές βλέψεις, οπότε είναι μια καλή επιλογή (λόγω και των 3GB RAM).

Αν το προχωρήσεις ως έχει, τσέκαρε και ξανατσέκαρε συμβατότητα GPU (μήκος, 290χιλ.) και ψύκτρας (δεν θυμάμαι μέχρι πόσο ύψος, αλλά νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν χωράει).

284,5 ειναι η καρτα και 290 παιρνει το κουτι.

Δημοσ.

μονο για HTPC δε κανουν για gaming.

Κοίτα αυτά με τις κάρτες ATI Radeon, είσαι σίγουρος ότι δεν σε καλύπτουν? Ειδικά αν βάλεις και την μεγαλύτερη cpu???!!!

Εγώ έχω την παλιά σειρά 3D Vision με NVIDIA κάρτα γραφικών και παίζω τα καινούργια παιχνίδια και μάλιστα σε 3D σε Full HD χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς...

Και το ξαναλέω είναι πανάκριβα - το είχα πάρει πριν 2 χρόνια περίπου στο 1000κο με i3 επεξεργαστή. 

Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις και πάνω από όλα σε νοιάζει η εμφάνιση για ψάξτα λίγο στο google για reviews με παιχνίδια καθώς και στο youtube...

Δεν νομίζω να υπάρχουν πιο μικρά, αθόρυβα και όμορφα mini pc!!! Και βγαίνουν και σε άσπρο που θα σου θυμίζουν λίγο τα ... παλιά!!!

Δημοσ.

η τελικη τελικη συνθεση και αυριο μεθαυριο που θα παραλαβω θα δημοσιευσω και φωτογραφιες. σας ευχαριστω ολους παρα πολυ. στην ουσια η συνθεση ειναι ενας συνδυασμος απο δικες σας ιδεες, χωρις εσας θα ειχα κανει σιγουρα χειροτερες επιλογες. και παλι χιλια ευχαριστω.

post-39252-0-34487300-1396778813_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...