poulaki1976 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 παρελαβα σημερα..... ευχαριστω TS παρα πολυ ομορφο με συσκευασια απιστευτη η οποια μαλλον χρησιμοποιειται και για μεταφορα....κουκλι με τα gestures δεν εχω κανενα προβλημα το μονο που με ενοχλει λιγο ειναι οτι ο ηχος του κλικ οταν πατιεται ειναι λιγο εντονος θα το ηθελα λιγο πιο αθορυβο μπορει καποιος να με κατατοπισει παρακαλω πως θα ρυθμισω το μεσαιο κλικ που το χρειαζομαι για την λειτουργια του orbit στο 3dsmax ? δηλαδη θα χρησιμοποιειται το μεσαιο κλικ μονιμα πατημενο μαζι με το πληκτρο Alt ταυτοχρονα. Μαλλον σημερα το βραδυ θα κοιμηθουμε αγκαλιτσα :-) 1
darkdog Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Παρελαβα και γω χθες Sent from my SM-N9005 using Insomnia
kostass__ Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 σημερα παρελαβα και εγω παιδια. ενα ευχαριστω στον ts και εγω. η συσκευασια πολυ προσεγμενη εχω να πω. μου ειπαν στο καταστημα πως εγινε πανικος λεει με την προσφορα που μαλλον λεει ηταν "λαθος" και αναγκαστικα εξυπηρετησαν οσους πρόλαβαν και παρηγγειλαν για να μην γεμισει αρνητικες.
mythoc Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 σημερα παρελαβα και εγω παιδια. ενα ευχαριστω στον ts και εγω. η συσκευασια πολυ προσεγμενη εχω να πω. μου ειπαν στο καταστημα πως εγινε πανικος λεει με την προσφορα που μαλλον λεει ηταν "λαθος" και αναγκαστικα εξυπηρετησαν οσους πρόλαβαν και παρηγγειλαν για να μην γεμισει αρνητικες. Δεν ηταν λαθος, το ποντικι εχει αποσυρθει πλεον και τα ξεπουλανε!
viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν ηταν λαθος, το ποντικι εχει αποσυρθει πλεον και τα ξεπουλανε! Αφού τα ξεπουλάνε και αν ξαναπεσει στα 10 ευρώ, τότε να πάρουμε και για τα γεροντια... :-ρ
skatopaido Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 μου ηρθε και μενα προχτες.σαν να εχει τσιμεντο μεσα ,τοσο βαρυ ειναι.στην κανονικη του τιμη,δεν το συζηταμε καν ποσο fail ειναι ,αλλα για ενα 10ρικο ειναι τελειο 1
mythoc Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το fail ειναι οτι στο public γραφει για τεχνολογια Bluetooth, πραγμα που δεν υπαρχει φυσικα. Κλαιν μαιν βεβαια αλλα! Το ποντίκι Microsoft Wireless Touch Mouse διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth (ΔΕΝ)
scullyist Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Άσχετο αλλά τσεκάροντας την σελίδα για να δω την κανονικη τιμή, μόλις εκωφάθην, *θετικά*: έβαλε το public paypal.
mojito11 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 χαχαχαχα .... θέλω να συμπληρώσω οτι έβαλε και άτοκες δόσεις καιρός ήταν ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα