Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρελαβα σημερα..... ευχαριστω TS

παρα πολυ ομορφο με συσκευασια απιστευτη η οποια μαλλον χρησιμοποιειται και για μεταφορα....κουκλι

με τα gestures δεν εχω κανενα προβλημα το μονο που με ενοχλει λιγο ειναι οτι ο ηχος του κλικ οταν πατιεται ειναι λιγο εντονος θα το ηθελα λιγο πιο αθορυβο

μπορει καποιος να με κατατοπισει παρακαλω πως θα ρυθμισω το μεσαιο κλικ που το χρειαζομαι για την λειτουργια του orbit στο 3dsmax  ?

δηλαδη θα χρησιμοποιειται το μεσαιο κλικ μονιμα πατημενο μαζι με το πληκτρο Alt ταυτοχρονα.

Μαλλον σημερα το βραδυ θα κοιμηθουμε αγκαλιτσα :-) :-) :-)

• Like 1
Δημοσ.

σημερα παρελαβα και εγω παιδια. ενα ευχαριστω στον ts και εγω. η συσκευασια πολυ προσεγμενη εχω να πω. μου ειπαν στο καταστημα πως εγινε πανικος λεει με την προσφορα που μαλλον λεει ηταν "λαθος" και αναγκαστικα εξυπηρετησαν οσους πρόλαβαν και παρηγγειλαν για να μην γεμισει αρνητικες.

Δημοσ.

σημερα παρελαβα και εγω παιδια. ενα ευχαριστω στον ts και εγω. η συσκευασια πολυ προσεγμενη εχω να πω. μου ειπαν στο καταστημα πως εγινε πανικος λεει με την προσφορα που μαλλον λεει ηταν "λαθος" και αναγκαστικα εξυπηρετησαν οσους πρόλαβαν και παρηγγειλαν για να μην γεμισει αρνητικες.

Δεν ηταν λαθος, το ποντικι εχει αποσυρθει πλεον και τα ξεπουλανε! 

Δημοσ.

Δεν ηταν λαθος, το ποντικι εχει αποσυρθει πλεον και τα ξεπουλανε!

Αφού τα ξεπουλάνε και αν ξαναπεσει στα 10 ευρώ, τότε να πάρουμε και για τα γεροντια...

:-ρ

Δημοσ.

μου ηρθε και μενα προχτες.σαν να εχει τσιμεντο μεσα ,τοσο βαρυ ειναι.στην κανονικη του τιμη,δεν το συζηταμε καν ποσο fail ειναι ,αλλα για ενα 10ρικο ειναι τελειο

• Like 1
Δημοσ.

Το fail ειναι οτι στο public γραφει για τεχνολογια Bluetooth, πραγμα που δεν υπαρχει φυσικα. Κλαιν μαιν βεβαια αλλα!

Το ποντίκι Microsoft Wireless Touch Mouse διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth (ΔΕΝ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...