Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εισαι ο μονος μην τρελενεσαι αυτα τα πραγματα θελουν υπομονη

ουτε και σε μενα εχει ερθει τιποτα - παραλαβη απο καταστημα συνταγματος

thnx!!!

καταστημα αγιου δημητριου εγω.

Δημοσ.

Παρελαβα απο κατάστημα Τσιμισκη! Retail συσκευασία με τα όλα της. Μπράβο στο public που δεν ακύρωσε την παραγγελία και στον dobro που το μοιράστηκε με μας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν είναι με τίποτα για gaming. Μου φαίνεται αρκετά μεγάλο και με δυσκολεύει στα κλικς. Σε macbook το σύνδεσα και έτρεχε κατευθείαν. Δουλεύει και το scrolling στη μέση αλλά με κόπο...

Δημοσ.

Δεν είναι με τίποτα για gaming. Μου φαίνεται αρκετά μεγάλο και με δυσκολεύει στα κλικς. Σε macbook το σύνδεσα και έτρεχε κατευθείαν. Δουλεύει και το scrolling στη μέση αλλά με κόπο...

Τα ίδια... Οπότε δεν είναι θέμα παλιού osx υποθέτω ...

Δημοσ.
Retail συσκευασία με τα όλα της. Μπράβο στο public που δεν ακύρωσε την παραγγελία και στον dobro που το μοιράστηκε με μας.

Παρέλαβα από Χανιά. πέζει η συσκευασία να είναι πιο ακριβή από το Mouse. επίσης είναι μικρό σχετικά σε μέγεθος.

Δημοσ.

Αν δεν ενδιαφερεται καποιος να παραλαβει (καταστημα Θεσσαλονικης) αν και ξερω οτι ειναι αργα πια ας μου στειλει ενα πμ. 

Δημοσ.

Τελικά είναι βολικό ή σου σπάει τα νεύρα ο χειρισμός;πάντως το logitech m600 λίγο με μπέρδεψε...οποιος μετάνιωσε και δεν το θέλει ας μου στείλει pm...επισης αν δεν παραλάβει απο Κοζάνη...

Δημοσ.

Το κλικ δεν είναι Touch όμως κρίμα, αυτό μου την έσπασε !!!

Να πω οτι το linux το ειδε με την μια, αλλα βέβαια δεν μπορεί να δουλέψει με ολες αυτές τις λειτουργίες που αναφέρονται

Δημοσ.

βρηκε κανένας το μεσαιο κλικ ; Η εφαρμογή δε μου ανοίγει για να το μαθω/ρυθμίσω :mad:

Μεσσαιο κλικ δεν υπαρχει! Απλα μπορεις να το κανεις μεσα απο την εφαρμογη με συνδιασμο δακτυλων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...