kostass__ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ερχονται σιγά σιγα τα sms βλεπω. Από εδώ μερια ακομα υπο επεξεργασία λεει. ουτε sms φυσικα. στις δεκα εκανα την παραγγελια. εχει ερθει σε ολους το μηνυμα?
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Πρώτες εντυπώσεις: βαρύ, μεγάλο (αυτά συνηθίζονται) και δεν έχει middle click :facepalm:.Τουλάχιστον είναι ομορφο. Για το middle click υπάρχουν λύσεις.Θα τις δοκιμάσω και θα γράψω πόσο καλά δουλεύουν.Προς το παρόν δεν είμαι εντυπωσιασμένος.
mythoc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μια ώρα που το έχω, μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά καλό. Το scrolling συνηθίζεται, το back-forward γινεται καταλαθός μερικές φορές (με τον αντίχειρα). Βαραίνει αρκετά με τις μπαταρίες, αλλα λογικά επίπεδα. Πλάκα έχει για 10 ευρό Φυσικά δεν ειναι για gaming και δεν έχει middle click (μιας και δεν εχει ροδελα)!
Petros267 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Το ειχα πριν ενα χρονο δεν με βολεψε καθολου το εχω στην ακρη μεσα στο κουτι του.
pcbill Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Το ειχα πριν ενα χρονο δεν με βολεψε καθολου το εχω στην ακρη μεσα στο κουτι του. Και δεν το δίνεις στα παιδιά που το ζητούν απεγνωσμένα ? 1
apostolispk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Για midle click μπορειτε να βαλετε τον συνδιασμο με δυο δακτυλα πανω
paylidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 για mac το εχει χρησιμοποιήσει κανείς; εχει software για τα gestures?
kostass__ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 τιποτα ακομα σε εμενα παιδες. εχουν ερθει σε ολους τα mail η τα sms η ειμαι ο γκαντεμης εγω???
alextrela172 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ποτε βγήκε η προσφορά ρε παιδιά και εξαφανίστηκε !!!! Κρίμα είχα και 5 ευρώ κουπόνι μείων για μέσα στον Μάρτιο αγορά. Οποίος το θέλει και είναι Αθήνα μου λέει να του το δώσω μιας και το ξέχασα ότι το είχα μιας και αγορά δεν προβλέπεται να κάνω από public. Αν κάποιος έχει δεύτερο και δεν το χρειάζεται ας στείλει κανά pm.
silmarien Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Από Λάρισα που πήρα εγώ πριν τις 9 το πρωί, δεν έχει έρθει τίποτα παρά email & sms επιβεβαίωσης παραγγελίας. Είναι ακόμη σε επεξεργασία.
poulaki1976 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω πολυ μεσιε dobro η παραγγελια εγινε στις 08:30 το πρωι και ειναι υπο επεξεργασια ακομα :-) (τιποτα δεν ξεφευγει απο το πουλακι)
Kostas93 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δυστυχως αυτο δεν το πρόλαβα, και χρειαζομουν και ενα ποντικακι... Μπραβο παντως στον Ts.
Xand Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Παρέλαβα νωρίτερα σήμερα, αλλά τελικά μου φαίνεται άβολο και δεν μπορώ να το συνηθίσω. Αν κάποιος συμφορουμίτης το θέλει στην τιμή που το πήρα ας στείλει ένα π.μ. Παραλαβή μόνο από Ζωγράφου. 1
gtferrari Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Παιδιά αν δεν το θέλει κάποιος ας στείλει κανένα πμ και έρχομαι σε σταθμό μετρό-ηλεκτρικού να το παραλάβω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα