Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερχονται σιγά σιγα τα sms βλεπω. Από εδώ μερια ακομα υπο επεξεργασία λεει. ουτε sms φυσικα. στις δεκα εκανα την παραγγελια. εχει ερθει σε ολους το μηνυμα?

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις: βαρύ, μεγάλο (αυτά συνηθίζονται) και δεν έχει middle click :facepalm:.Τουλάχιστον είναι ομορφο.

Για το middle click υπάρχουν λύσεις.Θα τις δοκιμάσω και θα γράψω πόσο καλά δουλεύουν.Προς το παρόν δεν είμαι εντυπωσιασμένος.

Δημοσ.

Μια ώρα που το έχω, μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά καλό. Το scrolling συνηθίζεται, το back-forward γινεται καταλαθός μερικές φορές (με τον αντίχειρα). Βαραίνει αρκετά με τις μπαταρίες, αλλα λογικά επίπεδα. Πλάκα έχει για 10 ευρό :P Φυσικά δεν ειναι για gaming και δεν έχει middle click (μιας και δεν εχει ροδελα)!

Δημοσ.

Το ειχα πριν ενα χρονο δεν με βολεψε καθολου το εχω στην ακρη μεσα στο κουτι του.

Και δεν το δίνεις στα παιδιά που το ζητούν απεγνωσμένα ? :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε βγήκε η προσφορά ρε παιδιά και εξαφανίστηκε !!!!

Κρίμα είχα και 5 ευρώ κουπόνι μείων για μέσα στον Μάρτιο αγορά.

Οποίος το θέλει και είναι Αθήνα μου λέει να του το δώσω μιας και το ξέχασα ότι το είχα μιας και αγορά δεν προβλέπεται να κάνω από public.

Αν κάποιος έχει δεύτερο και δεν το χρειάζεται ας στείλει κανά pm.

Δημοσ.

Από Λάρισα που πήρα εγώ πριν τις 9 το πρωί, δεν έχει έρθει τίποτα παρά email & sms επιβεβαίωσης παραγγελίας. Είναι ακόμη σε επεξεργασία.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ μεσιε dobro η παραγγελια εγινε στις 08:30  το πρωι και ειναι υπο επεξεργασια ακομα

:-) :-) :-)

(τιποτα δεν ξεφευγει απο το πουλακι)

Δημοσ.

Παρέλαβα νωρίτερα σήμερα, αλλά τελικά μου φαίνεται άβολο και δεν μπορώ να το συνηθίσω. Αν κάποιος συμφορουμίτης το θέλει στην τιμή που το πήρα ας στείλει ένα π.μ. Παραλαβή μόνο από Ζωγράφου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...