katcos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τί ώρα κάνατε παραγγελία και σε ποιo κατάστημα δηλωσατε παραλαβή ;
loukats13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τί ώρα κάνατε παραγγελία και σε ποιo κατάστημα δηλωσατε παραλαβή ; 10 παρά, κατάστημα Ν. Ερυθραίας. 1
apostolispk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εγω εχω το mouse απο αμαζον και το ειχα παρει 20 λιρες καινουριο! Αμα εχετε windows 8 θα σας βολεψει πολυ! Θελει λιγο καιρο να το μαθετε! Εχει δυο ελατοματα! Το ενα ειναι η μπαταρια δεν κραταει πααααρα πολυ και το αλλο ειναι το scroll ειναι πολυ δυσκολο
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μεγειές μάγκες!!!.Για γράψτε και τίποτα εντυπώσεις (μπας και ξαναπάει στα 9,84).Λογικά προορίζεται για windows 8 κυρίως.
paylidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εγω εχω το mouse απο αμαζον και το ειχα παρει 20 λιρες καινουριο! Αμα εχετε windows 8 θα σας βολεψει πολυ! Θελει λιγο καιρο να το μαθετε! Εχει δυο ελατοματα! Το ενα ειναι η μπαταρια δεν κραταει πααααρα πολυ και το αλλο ειναι το scroll ειναι πολυ δυσκολο ωχ, για το scroll το πήρα που το θέλω αθόρυβο... :/ Τι μπαταρία παιρνει; υπάρχει περιπτωση να μπει επαναφορτιζόμενη (σε ενα παλιο Logitech που έχω τώρα μου κρατάει 4-7 ημέρες με πλήρη φόρτιση αλλα εχω πάντα ένα σετ φορτισμένες και γίνεται άμεση τραμπα)
mythoc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Παιδια παρελαβα σημερα απτο Public Καστοριας 9,84 ! τα παιξε με την τιμη η πωλητρια
Metaksas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 και εγω ηθελααααα!!!! και το γλυκοκοιταζα μερες τωρα!!!!
apostolispk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Περνει 2 μπαταριες ΑΑ εγω επαναφορτιζομενες εβαλα και μου κραταει καμια βδομαδα με χρηση κανα 8 ωρο! Το scroll ακομα δεν μπορεσα να το μαθω!!! Αλλα με εχει βολεψει πολυ με τις επιλογες που εχει με συνδιασμο δακτυλων 1
Metaksas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 μπορεί να μου μείνει 1 εμένα ποσα παραγγειλες ρε θηριο??
Xand Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Παρέλαβα και εγώ πριν από λίγο, κατάστημα Ζωγράφου. Ευχαριστώ τον TS!
paularas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 2. ένα για την κοπέλα μου και ένα για εμένα. απλά επειδή δεν ξέρω αν θα κάτσει καλά με το macbook (η λειτουργία του) ίσως το 1 για να μην κάθετε να το δώσω σε όποιον το θέλει από εδώ. ας έρθει το μήνυμα να παραλάβουμε και θα το γράψω εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα