Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω εχω το mouse απο αμαζον και το ειχα παρει 20 λιρες καινουριο! Αμα εχετε windows 8 θα σας βολεψει πολυ! Θελει λιγο καιρο να το μαθετε! Εχει δυο ελατοματα! Το ενα ειναι η μπαταρια δεν κραταει πααααρα πολυ και το αλλο ειναι το scroll ειναι πολυ δυσκολο

Δημοσ.

Εγω εχω το mouse απο αμαζον και το ειχα παρει 20 λιρες καινουριο! Αμα εχετε windows 8 θα σας βολεψει πολυ! Θελει λιγο καιρο να το μαθετε! Εχει δυο ελατοματα! Το ενα ειναι η μπαταρια δεν κραταει πααααρα πολυ και το αλλο ειναι το scroll ειναι πολυ δυσκολο

ωχ, για το scroll το πήρα που το θέλω αθόρυβο... :/

Τι μπαταρία παιρνει; υπάρχει περιπτωση να μπει επαναφορτιζόμενη (σε ενα παλιο Logitech που έχω τώρα μου κρατάει 4-7 ημέρες με πλήρη φόρτιση αλλα εχω πάντα ένα σετ φορτισμένες και γίνεται άμεση τραμπα)

Δημοσ.

Παιδια παρελαβα σημερα απτο Public Καστοριας 9,84 ! τα παιξε με την τιμη η πωλητρια :P 

Δημοσ.

Περνει 2 μπαταριες ΑΑ εγω επαναφορτιζομενες εβαλα και μου κραταει καμια βδομαδα με χρηση κανα 8 ωρο! Το scroll ακομα δεν μπορεσα να το μαθω!!! Αλλα με εχει βολεψει πολυ με τις επιλογες που εχει με συνδιασμο δακτυλων

• Like 1
Δημοσ.

2. ένα για την κοπέλα μου και ένα για εμένα. απλά επειδή δεν ξέρω αν θα κάτσει καλά με το macbook (η λειτουργία του) ίσως το 1 για να μην κάθετε να το δώσω σε όποιον το θέλει από εδώ. ας έρθει το μήνυμα να παραλάβουμε και θα το γράψω εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...