Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παρείγγειλα ενα για μένα και ένα για δώρο για την κοπέλα μου το αν δεν με βολέψει μπορεί να δώσω το ένα το κλειστό ή και τα 2 οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει pm και βλέπουμε. αν δεν με βολέψει δεν πα να είναι και τσάμπα πριοτειμώ να μην κλαίω τα 10 ευρώ :P (αν παραλάβουμε κιόλας εννοείται :P )

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις έλαβα μήνυμα οτι η παραγγελία καταχωρήθηκε επιτυχώς... Και εγω πιστεύω αν δεν μείνω ικανοποιημένος την πρώτη βδομάδα θα το βάλω προς πώληση  :-)

Δημοσ.

sms και σε εμενα.

για να δουμε. αν παω πριν την ειδοποιηση να το παραλαβω παιζει να μην μου το δωσουν?

δεν θα στο δώσουν μιας και δε θα υπάρχει στο καταστημα... Για την ακρίβεια, ακόμα και να υπάρχει δεν προορίζεται για ονλαιν παραγγελία.

Το λεει με κοκκινα εντονα γραμματα στο μειλ!  :-D

Δημοσ.

sms και σε εμενα.

για να δουμε. αν παω πριν την ειδοποιηση να το παραλαβω παιζει να μην μου το δωσουν?

Χωρίς ειδοποίηση πως θα πας να παραλάβεις ? Καλημέρα πριν λίγο πήρα mouse που το έχετε 40Ε στα9,84Ε, η τιμή άλλαξε σχεδόν αμέσως, η παραγγελία μου που έγινε ηλεκτρονικά δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά εγώ ήρθα από το κατάστημα να το παραλάβω στα 9,84E ? :-D

• Like 2
Δημοσ.

ok ευχαριστω. (σιγα πεφτουν μουτζες!!!)

μαλλον μπαρουφα πεταξα B) :cool: .

απλα επειδη θα περασω το απογευμα απο εξω και μετα ειναι μακρια απο το σπιτι μου.

thnx παντως

Δημοσ.

Βρε παίδες θα μας κλείσετε φυλακή με τον ρυθμό που πάτε, ευτυχώς δεν άνοιξε ακόμα το κατάστημα στα Τρίκαλα ( την Τρίτη ανοίγει!) και με χρέωνε 3 ευρώ μεταφορικά :D :D , δεν το πήρα τελικά το πρωί, επικράτησε η λογική!!!!! 

Εκτός αν αρχίσω να το βλέπω επαγγελματικά, αγορά και πούλημα :D :D :D 

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε sms ότι η παραγγελία είναι έτοιμη προς παραλαβή στο κατάστημα!

και μένα το ίδιο! φωτοβολίδα..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...