Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι η σωστή κατηγορία εδώ αλλά βρήκα κάτι μάλλον ενδιαφέρον με μία ομαδική αγωγή σε σχέση με την μνήμη που παίρνετε μέρος και διεκδικείτε χρήματα.

http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=744710

http://dramclaims.com/

https://secureweb2.rustconsulting.com/dramclaims/Default.aspx?tabid=101&&PageControl=ClaimantInfo

• Like 1
Δημοσ.

τι φάση; ποιες ειναι οι dRam εκεινης της εποχής; οι sdram? :P

Μάλλον ότι προϊόν έχετε αγοράσει εκείνο το διάστημα σας καλύπτει.Εγώ θα αρχίσω να κοιτάω τα παλιά μου πράγματα και μάλλον θα στείλω να συνδράμω τους συνανθρώπους μου.Είμαι ανιδιοτελής όπως καλά ξέρετε  :P  ή ισχύς εν τη ενώσει που λένε κλπ κλπ

Δημοσ.

Φαντάζομαι μένετε κάπου στις Η.Π.Α γιατί μόνο για εκεί ισχύει, κάτι που ξέχασε να αναφέρει ο Captain Iglo. :ph34r:

Your purchase was made in the United States including Puerto Rico, the Northern Mariana Islands, and the territories or from a seller located in the United States, including Puerto Rico, the Northern Mariana Islands, and the territories.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης από ότι κατάλαβα δεν ισχύει εάν έχει αγοράσει κάποιος μεμονωμένα μνήμη κάποιου κατασκευαστή αλλά μόνο εάν αυτή ήταν σε έτοιμο σύστημα υπολογιστή ή κονσόλας tv ή mp3.

Μετά τόσα χρόνια ούτε τις αποδείξεις έχουμε ούτε τις συσκευές.

Μόνο κάποιοι εάν έχουν τις συσκευές σε κάποιο ντουλάπι για συναισθηματικούς λόγους ή συλλεκτικούς ή απλά ξεχασμένες εκεί.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κατσετε ρε παιδια γτ εχω μπερδευτει και εγω...τι παιζει?

εχω ενα κουτι με μνημες sdram και ddr1...για δωστε λιγο τα φωτα σας...!!!

Δημοσ.

και εγω εχω ενα σακουλακι μνημες εκεινης της εποχης ... τι ακριβως παιχτηκε και μοιραζουν λεφτα

????

WHAT IS DRAM?

DRAM, which stands for Dynamic Random Access Memory, is a form of fast and inexpensive data storage essential to the operation of computers and other digital devices.  DRAM chips, which contain semiconductor integrated circuits, are normally assembled into modules (“DRAM” refers to both chips and modules).

The Settlements include the following types of DRAM: Extended data out (“EDO”); Fast-page mode (“FPM”); Reduced latency (“RLDRAM”); Synchronous (“SDRAM”); Rambus (“RDRAM”); Asynchronous (“ASYNC”); and Double data rate (“DDR”).  The Settlementsdo not include static random access memory (“SRAM”).

Βασικα εδω λεει οτι ολες οι μνημες που παιζανε τοτε στο εμποριο ανοικουν στην κατηγορια DRAM

τοτε πουλουσα PC στο πλασιο και ολα τα μηχανακια φορουσανε SDRAM DDR kai RAMBUS αρα οτιδυποτε απο εκεινη την εποχη ειναι μεσα

Δημοσ.

και εγω εχω ενα σακουλακι μνημες εκεινης της εποχης ... τι ακριβως παιχτηκε και μοιραζουν λεφτα

????

WHAT IS DRAM?

DRAM, which stands for Dynamic Random Access Memory, is a form of fast and inexpensive data storage essential to the operation of computers and other digital devices.  DRAM chips, which contain semiconductor integrated circuits, are normally assembled into modules (“DRAM” refers to both chips and modules).

The Settlements include the following types of DRAM: Extended data out (“EDO”); Fast-page mode (“FPM”); Reduced latency (“RLDRAM”); Synchronous (“SDRAM”); Rambus (“RDRAM”); Asynchronous (“ASYNC”); and Double data rate (“DDR”).  The Settlementsdo not include static random access memory (“SRAM”).

Βασικα εδω λεει οτι ολες οι μνημες που παιζανε τοτε στο εμποριο ανοικουν στην κατηγορια DRAM

τοτε πουλουσα PC στο πλασιο και ολα τα μηχανακια φορουσανε SDRAM DDR kai RAMBUS αρα οτιδυποτε απο εκεινη την εποχη ειναι μεσα

και μενα sdram ειναι 133mhz αν δεν κανω λαθος... τωρα πως τι και γτ απλα περιμενουμε καποιον να ξερει...

Δημοσ.

Έχουν περάσει οι προθεσμίες.

Το έχασα και εγώ και είχα καμια κούτα πράγματα.

Κριμα...!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...