Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι;

Ενω λεει: "Απαιτειται τηλεφωνο με Android OS 4.0 ή νεοτερη εκδοση", γιατι στο LG L3 II (4.1.2), βγαζει "η συσκευη σας δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση"; o_O

Δημοσ.

Μπορείς να ανοίξεις τοπικά αρχεία στο Android χρησιμοποιώντας ένα file browser και επιλέγοντας Office Mobile. 

Δεν εχω office 365 account για να δοκιμάσω το υπόλοιπο app (δεν "ανοίγει" χωρίς account)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί για την μικρομαλακή....

Πρέπει να πόνεσε πάντως..

Δημοσ.

καλά αφού έτσι και αλλιώς είναι άχρηστα τα office σε tablet, σύμφωνα με τους apple users του insomnia

Ειναι αχρηστα γιατι υπαρχει το δωρεαν iworks....

• Like 1
Δημοσ.
καλά αφού έτσι και αλλιώς είναι άχρηστα τα office σε tablet, σύμφωνα με τους apple users του insomnia

Αυτό που το διάβασες ακριβώς; Γιατί εγώ είμαι Apple user και δεν τα θεωρώ άχρηστα.

• Like 1
Δημοσ.

μόλις το έβαλα εκανα και της δοκιμες μου σε εξελ αρκετά mb σε μεγεθος και με βολεύουν παρα πολύ στο οτι επεξεργαζομαστε αρκετά άτομα το ιδιο αρχείο σε σχεδόν ρεαλ χρόνο.... ετσι και αλλιως σε κλοουντ τα εχουμε τα αρχεια στην εταιρία....

μπραβο στην μικρομαλακη  

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι συμβατό με tablets. ΟΜΟΡΦΑ!

Ε βέβαια, έχει σημασία. Να μπορείς στην οθόνη των 4 ιντσών και ΟΧΙ στις 10. Ο λόγος;

γιατι θα ύπαρξη άλλη διαφορετική εφαρμογή για τα ταμπλετς πιο εξελιγμενη/παραγωγικη από αυτή των κινητών,λόγο της μεγαλύτερης οθόνης!

Γι'αυτο δεν είναι συμβατή η τωρινή εφαρμογή.

Δημοσ.

Για android το εχει απαγορευσει σε tablet κ μεγαλα κινητα. Προσβαλλει την νοημοσυνη μας αυτη η γελοιοτητα της Microsoft. Εχεις δωρεαν ενα προιον αρκει η οθονη του να ειναι τοσο μικρη για να σου ειναι σχεδον αχρηστο. 

Η αληθεια ειναι οτι εχει λογικη. Η apple ειναι τρις χειροτερη απο την microsoft σε τετοιες γελοιοτητες οποτε με το ipad εχει το κεφαλι της ησυχο. Ενω στο android παιρνεις ενα razbery συνδεεις οθονη ποντικη πληκρολογιο κ εχεις PC. Χωρια που ολο κ καποια κινεζια θα βγει λαπτοπ με android. Τελιωσαν τοτε τα windows.

Δημοσ.

για τους ios χρήστες , είστε ευχαριστημένοι με το iworks , για ipad.?? γιατι εκτός ότι αυτο δεν κάνει ακόμα .. χρειάζεται και το office365 .. που ειναι και καμια 70 ευρω..

Δημοσ.

για τους ios χρήστες , είστε ευχαριστημένοι με το iworks , για ipad.?? γιατι εκτός ότι αυτο δεν κάνει ακόμα .. χρειάζεται και το office365 .. που ειναι και καμια 70 ευρω..

Απο την στιγμή που το δίνει τώρα πια δωρεάν το iworks,δεν νομίζω να είναι κανένας δυσαρεστημένος.....

Τώρα η έκδοση για το iPad είναι περισσότερο για επαγγελματίες που πήρανε το iPad γιατι τους άρεσε και θέλανε να έχουν και τα έγγραφα της δουλειάς τους μαζί. Δεν νομίζω ότι απευθύνεται σε όλους τους χρήστες iPad. Η έκδοση πιστεύω ms office για iPad θα έχει στο μέλλον περισσότερες επαγγελματικές δυνατότητες πλησιάζοντας την desktop και φυσικά δεν συγκρίνεται με την mobile για android και iOS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...