Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο sleek laptop παίρνει δίσκο sata3 λεπτό, πάχους 7mm. Δεν ξέρω ποιο είναι το default πάχος των sata3 για laptops κι αν είναι διαφημιστικό αυτό. 

Σκέφτομαι να του βάλω ssd δίσκο. Είδα αυτόν Crucial M550 256GB 2.5-inch Internal SSD  στα 150 τελική (με ελληνικό ΦΠΑ)  550 MB/s Read, 500 MB/s Write  που γράφει ότι είναι compatible (υποθέτω στο πάχος των 7mm)

Για αυτούς που ξέρουν περισσότερα για τους ssd, λέει αυτός ο δίσκος; Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις για καλύτερους/γρηγορότερους στα λεφτά αυτά (και το πάχος των 7mm)  ή φτηνότεροι στην ίδια ταχύτητα ανάγνωσης εγγραφής;

Είμαι στην αρχή της γνώσης για ssd, πέρα από τη γενικότερη εγκυκλοπαιδική!

ΤΗΝΧ

ΚΙ αν του βάλω τη μνήμη 2Χ8GB, αυτήν εδώ,  θα βγάλει φτερά ή μετά τα 4 gb από τη μάνα του, δε χρειάζεται;

Δημοσ.

Για την μνήμη πρέπει να ξέρουμε τι χρήση κάνεις σίγουρα θα είναι καλύτερα αλλά δεν θα δεις και την τρελή διαφορά που θα δεις με τον ssd.Πάντως για αυτές που έβαλες είναι πολλά τα λεφτά Άρη οπότε καλύτερα να κοιτάς κάποια προσφορά όπως εδώ που έχει ανεβάσει κάποιος και μπορείς ακόμα να παραγγείλεις.To default για τους δίσκους νομίζω είναι 9 και 12,5 οι χοντροί και 7 οι αδύνατοι.  

http://www.insomnia.gr/topic/522149-crucial-ballistix-8gb-sodimm-ddr3-1866-mhz-cl10-1x1-module-amazon-uk-48%E2%82%AC/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...