Mitzelos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549194 Ξερει καποιος αν αθτη η μαρκα ειναι αξιόπιστη.ειναι λιγο πιο φθηνη απο kingston και corsair γιαυτο ρωταω.
giorgos935 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549194 Ξερει καποιος αν αθτη η μαρκα ειναι αξιόπιστη.ειναι λιγο πιο φθηνη απο kingston και corsair γιαυτο ρωταω. εφορου ζωης εγγυηση εχει μιτζελο
Mitzelos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ναι αλλα αυτο δεν εγγυαται οτι ειναι καλες..
Captain Nemo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τι εννοείς καλές; να μην καίγονται; να μην χαλάνε; να υπερβάλλουν εαυτόν στην εκτέλεση του καθήκοντος;και κακές να είναι άμα στις αλλάζουν τσάμπα τι παραπάνω θες; 1
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Όλες καλες ειναι τώρα αν θα χαλάσουν κτλπ συμβαίνει σε ολες τις μάρκες ειναι να σου τύχει , αν και προσωπικά αγοράζω corsair μονο μιας και εχω τις καλύτερες εντυπώσεις , παλιότερα ειμουν σε kingston μεριά αλλα μετα απο 2 3 περιστατικά που μου έτυχαν άλλαξα στρατόπεδο
thanosAIAS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Όλες καλες ειναι τώρα αν θα χαλάσουν κτλπ συμβαίνει σε ολες τις μάρκες ειναι να σου τύχει , αν και προσωπικά αγοράζω corsair μονο μιας και εχω τις καλύτερες εντυπώσεις , παλιότερα ειμουν σε kingston μεριά αλλα μετα απο 2 3 περιστατικά που μου έτυχαν άλλαξα στρατόπεδο Μια από τα ίδια και γω. Οι corsair αποδεικνύονται πολύ αξιόπιστες. Την ίδια γνώμη έχω και στα τροφοδοτικά.
johny135 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 τις ειδα και γω τις μνημες αυτες του e-shop...απ' οτι ειδα ομως δεν ειναι cl9 οι μνημες εχουν αλλους χρονισμους. με βαση αυτο θα μπορω να τις τρεχω σε 1866mhz?? ή θα χω θεμα με τους χρονισμους??? 1
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 τις ειδα και γω τις μνημες αυτες του e-shop... απ' οτι ειδα ομως δεν ειναι cl9 οι μνημες εχουν αλλους χρονισμους. με βαση αυτο θα μπορω να τις τρεχω σε 1866mhz?? ή θα χω θεμα με τους χρονισμους??? Πρέπει να μας πεις απο τι αποτελείται το σύστημα σου πρώτα (cpu και motherboard)
johny135 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2014 από johny135
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Απο οτι βλέπω υποστηρίζει η μητρική σου 1866 οποτε δεν θα εχεις θέμα , τωρα το overclocking ειναι ενα αλλο θέμα αν θέλεις να μάθεις περισσότερα τι και πως με το overcloking καλύτερα να άνοιγες ενα θέμα εδω http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/
johny135 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Απο οτι βλέπω υποστηρίζει η μητρική σου 1866 οποτε δεν θα εχεις θέμα , τωρα το overclocking ειναι ενα αλλο θέμα αν θέλεις να μάθεις περισσότερα τι και πως με το overcloking καλύτερα να άνοιγες ενα θέμα εδω http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/ ρωτησα καποιον γνωστο μου που ασχολειτε και ειναι τεχνικος και μου ειπε οτι επειδη δεν ειναι cl9 και δεν εχουν καλους χρονισμους ακομα και με αυτη τη μητρικη θα μου χανει ταχυτητα....τι να κανω? να παω σε αυτες αφοβα?? ή θα χανω με σε αποδοση απο αντιστοιχες των cl9?? αν ειναι να χανω αποδοση να παω σε καλυτερες... τι λετε? 1
Mitzelos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 το οτι ειναι cl10 και οχι cl9 σημαινει οτι αν η μητρικη σου λεει στους χρονισμους cl10(oc) σημαινει οτι για να τρεξει σε αυτην την ταχυτητα πρεπει να κανεις overclock μεσω του bios αλλα νομιζω πως ειναι απλη διαδικασια.απο κει και περα μπορει ακομα και τοτε να μην τρεχει στα 1866
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μην αγχώνεσαι με χρονισμούς κτλπ , το overclock είναι πολύ ποιο πολύπλοκο απο όσο νομίζεις αν δεν εχεις ασχοληθεί ποτε , εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες
johny135 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι οτι ο τεχνικος ο γνωστος μου, ειπε οτι καλυτερα να παω σε cl9 και με εχει προβληματισει αλλα ειναι και πιο ακριβες οι cl9 και δεν ξερω αν οντως αξιζει τον κοπο. Μην αγχώνεσαι με χρονισμούς κτλπ , το overclock είναι πολύ ποιο πολύπλοκο απο όσο νομίζεις αν δεν εχεις ασχοληθεί ποτε , εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες το οτι αυτες δηλαδη ειναι cl10, τι διαφορες θα εχω με αντιστοιχες cl9??? Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2014 από johny135
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα