Προς το περιεχόμενο

lg 27ea63v-p ή benq gw2760hs ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2. Ποια μου προτείνετε εσείς; Μην αρχίσετε να προτείνεται και άλλες οθόνες γιατί εμένα αυτές μου αρέσουν και το budget μου κυμαίνεται όσο κυμαίνονται αυτές... :P   ;)

Δημοσ.

benq φιλε μου με κλειστα τα ματια

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου Mitzelos, αλλά δικαιολόγησε και το γιατί (αν δεν βαριέσαι)...

Δημοσ.

Δεν θα πρότεινα 27 ιντσες σε 1080p για desktop χρήση.

Για τι χρήση την προορίζεις ?

Συμφωνώ μαζί σου όμως δεν θα ήθελα να πάω σε μεγαλύτερη ανάλυση από 1080p(απ' όπου είμαι)γιατί θα ζοριζόταν αρκετά το σύστημα μου σε αρκετά από τα παιχνίδια που παίζω...και θέλω να έχω καλά fps.

Gaming, ταινίες (κυρίως HD), αλλά και σαν TV μέσο του hdmi, ανάγνωση κειμένων και αρκετό surfing...

Δημοσ.

Ναι, το έχω δει αυτό το βίντεο...ωστόσο εδώ το μόνο που μπορείς να διακρίνεις υπέρ της Benq είναι το Flicker-Free. Δεν σου κρύβω ότι αυτήν την Philips κοιτούσα στην αρχή, όμως δεν έχει κάτι βασικό για εμένα......το DVI.

Δημοσ.

Αμα δεν θελεις να πας σε μεγαλυτερη αναλυση δεν θα πρεπει τοτε να πας σε  27αρα οθονη. Χαλαει την εμπειρια χρησης 1080p σε 27ρα, ειναι απλα ξενερωμα κατεμε...

Δημοσ.

Καμμία απ'τις δύο.

με τρώει και μένα κάποια 27ρα οπωσδήποτε να είναι AH-IPS, μέχρι 300€ υπάρχει κάτι value for money ή να περιμένω κάνα 8μηνο;

Δημοσ.

Ναι, θέλω να υπάρχει DVI.

Γιατί pantote, θες οπωσδήποτε AH-IPS panel? Δεν σε ευχαριστεί το VA?

Νομίζω πως αν έχεις μία ανάλογη απόσταση δεν θα σε χαλάει πολύ το 1080p σε 27άρα. Θέλω να παραμείνω στα 1080p γιατί εκτός ότι είναι αρκετό, δεν είμαι για ολική αναβάθμιση(γιατί μόλις την έκανα)ώστε να σηκώνει την παραπάνω ανάλυση.

Ανάμεσα σε LG 27EA63V-P και σε BENQ GW2760HS, αυτό που βλέπω είναι ότι υπερισχύει η Benq.

Δημοσ.

στις AH-IPS τα χρώματα είναι πιο ρεαλιστικά

Ναι, θέλω να υπάρχει DVI.

Γιατί pantote, θες οπωσδήποτε AH-IPS panel? Δεν σε ευχαριστεί το VA?

Διότι:

+ ότι AH-IPS > IPS

Δημοσ.

με τρώει και μένα κάποια 27ρα οπωσδήποτε να είναι AH-IPS, μέχρι 300€ υπάρχει κάτι value for money ή να περιμένω κάνα 8μηνο;

Δε μου ρχέται κάτι και τα 1080p δεν τα συνιστώ.

Δημοσ.

στις AH-IPS τα χρώματα είναι πιο ρεαλιστικά

Διότι:

+ ότι AH-IPS > IPS

Και αυτό σε πρόλαβα και το είδα... :P

Αν είναι έτσι......

http://www.youtube.com/watch?v=UOpuFvhT8Hw

Αν είναι να παίρνεις στα σοβαρά το βίντεο που παρουσιάζει η ίδια εκάστοτε εταιρία, την έκατσες...   ;) Καλύτερα να εμπιστεύεσαι τα ίδια σου τα μάτια.

Όπως είπα και στην αρχή, θέλω να κατανοήσω ποια είναι "καλύτερη" ανάμεσα στις 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...