Deargr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Νομιζω οτι πλεον στην Ευρωπη και για τις συσκευες της apple ισχυουν τα 2 χρονια εγγυηση και το apple care ουσιαστικα προσθετει 1 χρονο ακομη και φυσικα το pickup and return.
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Νομίζω στο iPad είναι 2 χρόνια το Apple Care.
mentoras99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Νομιζω οτι πλεον στην Ευρωπη και για τις συσκευες της apple ισχυουν τα 2 χρονια εγγυηση και το apple care ουσιαστικα προσθετει 1 χρονο ακομη και φυσικα το pickup and return. Νομιζω ειναι 1 ετος. Οτι ακομη ειναι 1 ετος. Δεν θα πρεπε φυσικα. 2 ετη λεει η ΕΕ. Αλλα νομιζω ηταν στα δικαστηρια για χρονια με αυτο το θεμα. Δεν ξερω που κατεληξε τελικα. Πρεπει επισημως να μαθουμε τι ισχυει, οτι τι θα επρεπε να ισχυει(2 ετη), αλλα το τι ισχυει αυτη τη στιγμη.
June Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Αν κάνουμε register το AppleCare online σε διεύθυνση φίλου στην Αγγλία, θα έχουμε κανένα θέμα στην χρήση του στην Ελλάδα μελλοντικά; Υποθέτω πως όχι, ε;
mentoras99 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα για τοσο ακριβα μηχανηματα οπως τα apple, αξιζει πιστευω καποιος να παρει και το apple care.
Κomos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 σιγουρα αξιζει εμενα ο προηγουμενος imac 2011 ειχε βγαλει πολλα προβληματα και ειχα κανει 5,6 επισκευες συνολικης αξιας πανω απο 2000 2500. Μου τα εφτιαξαν ολα δωρεαν χωρις κιχ και στο τελος μου τον αντικαταστησαν με μοντελο 2013 late αλλα μαλλον ειναι ακραιο το παραδειγμα γενικα να ξερεις οτι στον imac η πιο φθηνη βλαβη, θα παει σιγουρα πανω απο τα 190 του apple care αρα μαλλον αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα