Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω νοικιάσει έναν απομακρυσμένο σέρβερ και θέλω να συνδεθούν 10 pc με remote desktop.

o server έχει windows server 2012 standard,τι πρέπει να αγωράσω/κάνω για να συνδεθούν 10 users ταυτόχρονα με remote desktop και να δουλεύουν?

τέλος μεταξύ των PC και του σέρβερ έχει στηθεί vpn σύνδεση,έχω έναν ethernet φορολογικό μηχανισμό ο οποίος πρέπει να συνδεθεί και να τον "δεί" ο σέρβερ. πως θα το κάνω ώστε να τον δεί ο απομακρυσμένος σέρβερ τον φορολογικό μηχανισμό?(παίρνει μια ip που μπορώ να του ορίσω,στο τοπικό δίκτυο τον εντοπίζουν μια χαρά τα pc,με τον απομακρυσμένο σέρβερ που πρέπει να τον εντοπίσει υπάρχει θέμα)

έχετε κάποια λύση?

με hardware vpn( router που να υποστηρίζει vpn ) θα μπορώ να συνδέσω τον μηχανισμό με τον σερβερ?

Δημοσ.

Τι ακριβώς θα κάνουν 10 users ταυτόχρονα με remote desktop σε έναν server?

Μπάνιο! 

Προφανώς είναι υπολογιστές υπάλληλων σε ένα ή περισσότερους χώρους/περιοχές

• Like 1
Δημοσ.

Τι ακριβώς θα κάνουν 10 users ταυτόχρονα με remote desktop σε έναν server?

θα δουλεύουν ένα πρόγραμμα το οποίο είναι στημένο πάνω στον σέρβερ,γιατί σου κάνει εντύπωση?

οι υπάλληλοι που το δουλεύουν δεν είναι όλοι απο ελλάδα,πολλοί επίσης ταξιδέυουν και πρέπει να έχουν πρόσβαση απο διάφορα μέρη του κόσμου.

Δημοσ.

Εφοσον μεταξύ των PC και του σέρβερ έχει στηθεί vpn σύνδεση το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τρεξεις το remote desktop connection των windows και  αφου δωσεις ip και  logon username εισαι ετοιμος. Οσο αφορα τον φορολογικο μηχανισμο αν θυμαμαι καλα τα pc  τον βλεπουν σαν εκτυπωτη οποτε και εκει δεν εχεις να κανεις πολλα πραγματα. Θα σεταρεις το προγραμμα σου οταν τυπωνουν παραστατικα που χρειαζονται φορολογικη σημανση να τυπωνουν στον συγκεκριμενο εκτυπωτη .

Δημοσ.

αφου λες οτι υπαρχει VPN προς τον νεο σερβερ κοιταξε τις ρυθμισεις του VPN και τις IP addresses , support το VPN εχει; Πρεπει να μιλησεις μαζι τους.

Δημοσ.

αφου λες οτι υπαρχει VPN προς τον νεο σερβερ κοιταξε τις ρυθμισεις του VPN και τις IP addresses , support το VPN εχει; Πρεπει να μιλησεις μαζι τους.

δεν έχει support,το έχω στήσει εξολοκλήρου.

και κολλάω μόνο στο φορολογικό.

Δημοσ.

Γιατι κολλας στο φορολογικο?? Επειδη ειναι remote???  Οτι εχεις κανει σε local επιπεδο για τα pc που λες οτι τον βλεπουν θα το κανεις και για το remote.Ξεχνα οτι ειναι καπου αλλου ο server.

Δημοσ.

Γιατι κολλας στο φορολογικο?? Επειδη ειναι remote???  Οτι εχεις κανει σε local επιπεδο για τα pc που λες οτι τον βλεπουν θα το κανεις και για το remote.Ξεχνα οτι ειναι καπου αλλου ο server.

ναι ρε guys σκάλωσα,δεν σκέφτηκα οτι λειτουργεί σαν printer,γιαυτό κόλλησα.

επίσης η σύνδεση vpn είναι με software(δεν έχω βάλει κάποιο 3ο client,έχω φτιάξει vpn server στον server και κάθε pc χρησιμοποιώντας ενα user και pass στο vpn connection των windows 7,συνδέεται με τον σερβερ.)

στο φορολογικό κόλλησα γιατί δεν μπορώ να του περάσω προφανώς τα στοιχεία της σύνδεσης παρα μόνο μια ip.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καταρχήν πρέπει να αγοράσεις 10 άδειες Remote Desktop Services και έπειτα να στήσεις κανονικά RDS, αν ο φορολογικός παίζει με κάποιο Driver από το PC τότε θα το μεταφέρει ο Client στον Server για να τυπώσεις. Επίσης δε ξέρω πως ακριβώς έχεις δίκτυο στο Server ,καλό θα ήταν για λόγους ασφαλείας να στήσεις RD Gateway και να μην παίζεις απευθείας στο RDP του Server όταν δε θα χρησιμοποιείς το VPN. (Για το οποίο δε ξέρω αν χρειάζεσαι κιόλλας)

Δημοσ.

Καταρχήν πρέπει να αγοράσεις 10 άδειες Remote Desktop Services και έπειτα να στήσεις κανονικά RDS, αν ο φορολογικός παίζει με κάποιο Driver από το PC τότε θα το μεταφέρει ο Client στον Server για να τυπώσεις. Επίσης δε ξέρω πως ακριβώς έχεις δίκτυο στο Server ,καλό θα ήταν για λόγους ασφαλείας να στήσεις RD Gateway και να μην παίζεις απευθείας στο RDP του Server όταν δε θα χρησιμοποιείς το VPN. (Για το οποίο δε ξέρω αν χρειάζεσαι κιόλλας)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

όσο αφορά τις άδειες απο πού θα τις πάρω ρε παιδιά? δεν βρίσκω reseller!

Δημοσ.

Μιας και οι αδειες αφορουν τον server θεωρητικα θα πρεπει μεσα στην συμφωνια που εκλεισες νοικιαζοντας τον να περιλαμβανονται και αυτες. Αν χρειαζονται δεν το ξερω.

Δημοσ.

Έχω και εγώ απορία για το συγκεκριμένο! πως αγοράζεις τις άδειες και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις;

Δημοσ.

Μιας και οι αδειες αφορουν τον server θεωρητικα θα πρεπει μεσα στην συμφωνια που εκλεισες νοικιαζοντας τον να περιλαμβανονται και αυτες. Αν χρειαζονται δεν το ξερω.

δυστηχώς η εταιρία που νοίκιασα τον σέρβερ και έσκασα ΤΟΣΑ λεφτά ΜΕΤΡΗΤΑ κιόλας με έχει γράψει μην πω που. περιμένω 4 μέρες και δεν μου έχουν απαντήσει στο mail μου...

μ'αρέσει που υποτήθεται έχει και καλό support,τέλος πάντων.

ευχαριστώ και πάλι όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...