Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα καταρχην. Ειχα παρει ενα ssd ocz και μου καηκε μεσα σε μισο χρονο.Εγγυηση δεν υπαρχει μιας και τον ειχα παρει και τον ειχα στην απ'εξω και μετα απο χρονια τον εβαλα τελικα.Το ιδιο ακριβως επαθε και ενας γνωστος μου. Αυτα τα δυο γεγονοτα με 'φοβησουν' να ξανακουμπησω ssd και απορω γιατι τοσο ευκολα να την ακουνε.Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να κολλησει μια ωραια μερα και οτι εχω μεσα να χαθει για παντα...εσεις που αγορασει ssd εχεται συναντησει καποιο θεμα?!τι προτεινεται μιας και θελω να βαλω σκληρο στο λαπτοπ μου διοτι αυτος που εχω ειναι ταλαιπωρημενος..είναι κατι που ετυχε ή δεν ειναι και τοσο εμπιστοσυνης τελικα να εχεις ssd?!

Δημοσ.

Εντάξει οπως ολοι οι δίσκοι ετσι και οι ssd εχουν εναν χρόνο ζωής και μπορει να ψοφήσουν και μαλλον και εσυ εισαι μεσα σε ενα λογικό ποσοστό που σε ολους χαλάνε οι δίσκοι , μην σε φοβίζει δεν σημαίνει οτι αμα πάρεις ssd θα χαλάσει σε 1 2 χρόνια ή 5 μήνες , εμενα για παράδειγμα ο δικος μου ο intel τον εχω 4 χρόνια και δεν εχει πάθει τίποτα και ειναι 99% health

• Like 1
Δημοσ.

Η σωστή απαντηση εδώ είναι οτι δεν πα να έχεις μηχανικό , ssd, η ακομή και δίσκο κερασματος... πρέπει παντα να υπαρχει το λιγοτερο και ένας δευτερος δίσκος ωστε να κρατας back up των σημαντικών σου αρχείων...... Οποιοσδήποτε δισκος ειτε ssd ειτε μηχανικός μπορει να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού ανα πάσα ώρα και στιγμή.. Τα αρχεια σου δεν προκειται να είναι ποτε ασφαλή αν τα έχεις μονο σε ένα δισκο...

Δημοσ.

Έχω πάρει SSD από την πρώτη φουρνιά της OCZ, θά' χουν περάσει τέσσερα χρόνια σίγουρα από τότε. Πλέον τον χρησιμοποιώ σαν στικάκι και δουλεύει ακόμη μια χαρά!

Και ο πιο υγιής άνθρωπος, κάποτε αρρωσταίνει.

Δημοσ.

ναι ρε παιδες αλλα σε μισο χρονο ειναι λιγο χαζομαρα να χαλασει οπως και να χει.ειμαι χρηστης υπολογιστων απο το 2000 εχω αλλαξει σκληρους και σκληρους ποτε κανενας δεν μου κλαταρε σε 5 μηνες...και του γνωστου μου το ιδιο.Δηλαδη το θεωρειται λογικο?!

Δημοσ.

Απλα θεωρώ οτι απλα έτυχε οπως σε ολους τους δίσκου , αν ηταν τοσο ευαίσθητοι οι ssd κανεις δεν θα του προτιμούσε

Δημοσ.

αφου ετυχε ας ξαναδοκιμασω....και κατι αλλο πρεπει να του παρω οπως και να χει θηκη για να μπει στο κουτι να καθεται ή δεν πειραζει να ειναι ετσι χύμα(για το σταθερο)?!και αμα πω να βαλω στο laptop...υπαρχουν άλλα μεγέθη?!ή ολα το ιδιο ειναι?!

Δημοσ.

Όποιον και ssd να πάρεις χωράει στο laptop δεν υπάρχουν μεγέθη εκτος απο άλλες περιπτώσεις με msata κτλπ αλλα ενας κλασσικό ssd κανει παντου , μπορεις να τον εχεις και ετσι στον σταθερό δεν υπάρχει θέμα

Δημοσ.

Δεν παθαίνουν τίποτα οι SSD, έχω τον Intel 320 80GB από τότε που βγήκε και δεν έχει πάθει το παραμικρό παρόλο που έχει φάει καμιά 20αριά φορμάτ.Στα benchmarks πιάνει όσο ακριβώς λέει ο κατασκευαστής(Intel), δεν έχει χάσει ούτε 1MB/s.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...