Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 καλησπέρα έχω αγοράσει την μητρική Gigabyte 970a ud3p http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526958 και έχω το εξής πρόβλημα δεν δουλεύει η μια από τις τέσσερις υποδοχές για ανεμιστήρες συγκεκριμένα η αριστερή,(δοκίμασα και άλλον ανεμιστήρα που δούλευε ), Παίζει να πρέπει να την ενεργοποιήσω από το bios η είναι καμένη ; Δεν με πειράζει να είναι καμένη μπορώ να βάλω το ανεμιστηράκι στο τροφοδοτικό απλά ένας φίλος μου είπε ότι άμα έχει πρόβλημα από την αρχή θα μου βγάλει και άλλα προβλήματα πολύ σύντομα και να την γυρίσω, Ποια είναι η γνώμη σας/συμβουλή σας ;
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω να εχει σχέση με το bios αν θα λειτουργεί ή οχι , μαλλον ειναι καποιο πρόβλημα στην μητρική αφου έβαλες και αλλον ανεμιστήρα που δουλεύει και δεν εκανε τιποτα, αφου εχεις εγγύηση πισω για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 τελικά έφτιαξε μόνο του ίσως γιατί ήταν το πρώτο boot
MINDER Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δες εάν υπάρχει νεώτερο firmware και εάν ναι πέρασε το. Επίσης υπάρχει δεν υπάρχει ένα clear cmos και ρύθμιση παραμέτρων στο bios από την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα