ilias_97 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Λοιπόν, επειδή ο υπολογιστής θα πάει στο υπόγειο και εγώ χωρίς μουσική δε τη παλεύω είμαι σε αναζήτηση ενός ηχοσυστήματος. Θέλω να έχει υποδοχή για usb επειδή είναι αρκετά βολικό και βαριέμαι να φτιάχνω cd με τη μουσική μου... Θα μπει σε ένα μικρό δωμάτιο, κυρίως το θέλω για όταν διαβάζω και χαλαρώνω οπότε δεν έχω απαιτήσεις από την ένταση, δεν προορίζεται για πάρτυ ή κάτι τέτοιο. Η ποιότητα βέβαια όσο καλύτερη γίνεται. Εγώ μπορώ να δώσω βαριά 80€. Το ξέρω δεν είναι πολλά και δεν περιμένω κάτι τρελό από αυτά αλλά για τις απαιτήσεις που έχω πιστεύω είναι οκ. Εννοείται όσο λιγότερα χρήματα δώσω τόσο το καλύτερο. Η αγορά από το εξωτερικό είναι εφικτή, από όπου είναι φθηνότερα θα το αγοράσω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας, περιμένω προτάσεις
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Γιατι να μην βαλεις απλα ολη την μουσικη σου στο κινητο και να παρεις ενα καλο σετ ηχειων ή ακομα καλυτερα ακουστικα; Anyway
ilias_97 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ναι όντως δεν το είχα σκεφτεί αυτό με τα ηχεία Μπορω να μείνω και σε αυτά που έχω τώρα τα z323. Τα ακουστικά απλά δε με βολεύουν αν τα φοράω πάνω από μισή ώρα συνεχόμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα