nightwhisper04 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλησπερα σε ολους! Μολις τελειωσα την σχολη μου (ΤΕΙ Αυτοματισμου) και τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις κ θα ηθελα να ξεκινησω ενα μεταπτυχιακο.Το θεμα μου ειναι οτι το αντικειμενο του αυτοματισμου δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα κ θα ηθελα να παρω μια κατευθυνση προς τα δικτυα γιατι θεωρω πως με εκφραζει καλυτερα.γνωσεις πανω στο αντικειμενο:απο την πρακτικη μου κυριως κ οτι εχω ασχοληθει απο μονος μου.Και η ερωτηση ειναι η εξης: πιστοποιησεις cisco?μεταπτυχιακο στα δικτυα?ή οτιδηποτε αλλο προτεινετε ειμαι ανοιχτος. Συγνωμη για την μακρηγορια. Ευχαριστω εκ των προτερων!
Rabican Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 οι πιστοποιησεις θα σου δωσουν αρκετες γνωσεις πρακτικες και αμεσα εφαρμοσιμες. πραγματα που θα στα ζητησουν καθημερινα στη δουλεια σου (αν εργαστεις φυσικα στον τομεα αυτο). το μεταπτυχιακο ειναι πιο φλου, πιο θεωρητικο. βεβαια εχω καταλαβει πως αν δε θες να μεινεις μια ζωη κατσαβιδακιας, η γενικοτερα αν θες να χτυπησεις μανατζεροθεση, ενα μεταπτυχιακο αποδεικνυει οτι εχεις ενα καποιο θεωρητικο background και πλεονεκτημα για τετοια θεση. οπως νομιζεις πραξε.
harris78 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Στα δίκτυα σε σχολές πολυτεχνικές δεν παίρνουν από ΤΕΙ ή αν πάρουν είναι τόσα τα αρχικά μαθήματα που πρέπει να παρακολουθήσεις που δεν θα τα καταφέρεις.... Σε άλλες σχολές αν ψάξεις πχ στα Γιάννενα στο φυσικό υπάρχει καλό μεταπτυχιακό στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες που έχει και μαθήματα δικτύων και μπορείς να κάνεις και εργασία στα δίκτυα, υπάρχει και τηλεπικοινωνιακές εφαρμογές, που παίρνουν απόφοιτους ΤΕΙ παρακολουθώντας φυσικά κάποια μαθήματα αρχικά, αλλά πολύ πιο λίγα και σε πλήθος και σε βαθμό δυσκολίας από τις πολυτεχνικές σχολές. Τέλος υπάρχει και το ΕΑΠ...
leonidas_fs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Πιστοποιηση cisco και μετα windows πιστοποιηση. Η μονη λυση για να εσαι σιγουρος για τις γνωσεις σου! Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα