V for Vagelis Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 2019 λεμε. Τοτε ειναι που τα δικαιωματα του property αυτοματως επιστρεφουν στον Jim. Kαι ειμαι σιγουρος θα γυρισει το πραγματικο T3 sequel, με την 3D Mocap/Fusion τεχνολογια που θα εχει ανατπυξει ακομη περισσοτερο μεχρι τοτε. Future War και ενας ψηφιακα νεος Αnrold/Τerminator που θα ειναι ο συνδετικος κρικος των T1 και T2. Μεχρι τοτε, ας βγαζει το μεροκαμματο του ο ξοφλημενος Arnie απο αυτο το ταλαιπωρημενο franchise. Γιατι νομιζετε οτι εχουν ηδη ανακοινωσει τα parts 2 και 3 αυτου του reboot? για να φανε οσο προλαβαινουν. ε πες έτσι από την αρχή... που να καταλάβουμε τι εννοείς; σχετικά με αυτό: And the Terminator's flesh ages, just like any other human being's flesh. Maybe not as fast. But it definitely ages… Terminator deals a lot with time travel, so there will be a younger T-800, and then what that model does later on when it gets reprogrammed, and who gets a hold of him. ναι, επειδή μας ενδιαφέρει η ζωή ενός γερασμένου cyborg που βγαίνει σε σύνταξη...
Daemonos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Με τα σημερινά εφέ και make ups θα στον κάνουν 20άρι τον Arni
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εδώ στο X-Men: Last Stand που έκαναν "νέους" τον Patrick Stewart και τον Ian McKellen και τρομάξαμε με το χάλι CGI. :/ 1
MovingShadow Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τι να πω , γουστάρω παρα πολύ Terminator , και η σειρά ήτανε γαμάτη ......μεγάλος φαν απο μικρός , ειδικά του John Connor! Το μόνο που με χάλαγε , είναι ότι ΔΕΝ δειξανε πουθενα , πολεμο ανθρώπων και μηχανών...όχι στο τώρα , αλλά στο μέλλον! Θέλω να δω μάχη , οπου οι άνθρωποι με M16 & RPG θα διαλύουνε τα endosceletons ! Μέχρι το 2 , γάμησε . το τρία ήτανε αηδία , το Salvation ήτανε πολύ μέτριο! Όταν ακούω για ριμπούτ , φοβάμαι....φοβάμαι τι θα αντικρίσω ! Την Σάρα θα την παίζει η μουνίτσα η Kaleeshi ! Τι να πω , όταν το 1992 μας έδωσαν τόσο καλή ταινία με τρελά εφε , το 2015 μπορεί να γαμήσει περισσότερο. ( μάλλον όχι) The plot had Skynet discovering how to send non-Infiltrator Terminators such as Hunter-Killers and Harvesters through the Time Displacement Equipment. John Connor goes back through time to fight the machines using present day military tactics and technology while being pursued by a new model Terminator. While in the past, he meets a 60 year-old scientist played by Robert Patrick, who is researching cell replication and was to become the template of the T-1000.[2] McG also planned to have Sarah Connor live until 2011, which would have retconned Terminator 3's plot of her dying of leukemia. Rumors circulated that the film would take place in modern day London, despite the fact that both Terminator 3 and Terminator Salvation state that Judgment Day happened in 2004.[3] Με λίγα λόγια , θα δούμε HK και Connor σε μάχη στο παρόν...χμμμμμ μου θυμίζει τρανσφορμερς ! Και ρωτάω ο αφελής , αφου θα δει η ανθρωπότητα ότι γυρνάνε στον χρόνο μηχανές , για ποιο λογο μετά να κάνουνε ερευνες που θα οδηγήσουνε στο Judgement Day? Δεν στέκει !
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 @MovingShadow Αυτο το plot summary ειναι η ιδεα που εριξε ο McG για sequel του Salvation. δεν εχει καμια σχεση με το τωρινο reboot. Για το reboot trilogy, δεν εχουν αποκαλυφθει πολλα, με μια φημη να ειναι οτι θα διαδραματιζεται απο τα 50s μεχρι τα 80s. Συγκεκριμενα: Στο 50, ο Arnold υποτιθεται ειναι ενας πρωην WW2, γερος στρατιωτης που προστατευει τους γονεις της Σαρα, απο εναν Terminator (με ασιατικη εμφανιση) που στελνει ο Skynet απο το μελλον. O Αrnold καταφερνει και τον σκοτωνει, και ο Skynet προς τιμην ενος τετοιου μεγαλου πολεμιστη, δινει την εμφανιση του στο καινουργιο T-800 μοντελο. Μετα παμε στο 80s, οποτε εμφανιζεται ο γνωστος Terminator Τ-800 με το προσωπο του Arnold, για να σκοτωνει την Σαρα. Η ιστορια θα ειναι περιπου ιδια οπως στην οriginal ταινια, με την διαφορα οτι υπαρχει ενας πρακτορας/ντετεκτιβ ( τον παιζει ο ηθοποιος που εκανε τον JJ Jameson στα Spiderman του Raimi) ο οποιος παρακολουθει την ιστορια με τους Terminators και τους Κονορ, για 30 χρονια, δηλαδη απο το 50 μεχρι το 80 οποτε εμφανιζεται το καινουργιο μοντελο. Eπαναλαμβανω οτι αυτο ειναι απλως μια φημη, ισως η τελικη ιστορια να ειναι τελειως διαφορετικη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι μια σαλατα oπως ηταν το σιχαμα του JJ's Star Trek, που θα προσπαθησει να ενωσει το timeline αναμεσα στις 4 original ταινιες με την rebooted τριλογια, και να ικανοποιησει τοσο τους παλιους, οσο και τους νεους φανς. Αυτη την προθεση εχουν εκφρασει, οι ιδιοι οι παραγωγοι των νεων ταινιων. Απο την δικια μου πλευρα το μονο που εχω να πω ειναι το εξης: Μην πατε να δειτε αυτο το κυνικο cash grab, μην υποστηριξετε ενα ακομη ανουσιο reboot/remake απο το Xoλυγουντ. Αν πραγματικα αγαπατε αυτο το συμπαν, μην δωσετε λεφτα για αυτη την βλασφημια, απλα κατεβαστε το σε mkv, αν θελετε να το δειτε. Καντε υπομονη μεχρι το 2019, τοτε αυτοματως περνανε τα δικαιωματα του property στον James Cameron. Και ειμαι σιγουρος, παρολο που καποιοι διαφωνουν, πως θα γυρισει το πραγματικο T3 με Future War, σε μια ταινια που θα συνδεει τις δυο πρωτες ταινιων του, σε ενα ολοκληρωμενο κυκλο γεγονοτων. ,και θα αποτελει την τελεια τριλογια ταινιων στην ιστορια του σινεμα. Το πιστευω αυτο. Τωρα τι να πας να δεις; Εναν 70αρη Terminator, που προπσαθει να αναβιωσει την νεκρη καριερα του? εναν αχαρο John Connor? μια μου..ιτσα Sarah που παραδοξως δεν σταυρωνει γκομενο, οπως στο οriginal? Ενα fan service story, που ανακυκλωνει τις ιδιες ιδεες που ειδαμε στις παλιες ταινιες? Το γεγονος οτι η ταινια στην πραγματικοτητα, ειναι το αποτελεσμα της εκμεταλλευσης του brandname, απο την κατοχο των δικαιωματων? Αυτη ειναι η κορη ενος δισεκατομμυριουχο, η οποια αγορασε τα δικαωματα του property μολις βγηκαν σε πληστηριασμο, μολις τα πηρε ανακοινωσε την ταινια, ωστε να δημιουργησει ονομα μεσα στο χωρο του Χολυγουντ, αφου κανεις δεν την ηξερε μεχρι τοτε, και μολις το εκανε, παρεδωσε τα δικαωματα σε τριτους και πηγε και ανοιξε δικια της εταιρεια παραγωγηγς indie films. Τι ψαχνεις τωρα. Αυτη η τριγλοια, δεν ειναι προιον αγαπης και οραματος, οποτε ηταν οι δυο πρωτες ταινιες. Δεν τις φτιαχνουν καλλιτεχνες με ταλεντο, για να πουν μια ιστορια, αλλα κυνικοι εμπορακοι για να τα κονομησουν και να επωφεληθουν. Μην δωσετε λεφτα σε αυτο το τερατουργημα. 6
zorans Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 @MovingShadow Αυτο το plot summary ειναι η ιδεα που εριξε ο McG για sequel του Salvation. δεν εχει καμια σχεση με το τωρινο reboot. Για το reboot trilogy, δεν εχουν αποκαλυφθει πολλα, με μια φημη να ειναι οτι θα διαδραματιζεται απο τα 50s μεχρι τα 80s. Συγκεκριμενα: Στο 50, ο Arnold υποτιθεται ειναι ενας πρωην WW2, γερος στρατιωτης που προστατευει τους γονεις της Σαρα, απο εναν Terminator (με ασιατικη εμφανιση) που στελνει ο Skynet απο το μελλον. O Αrnold καταφερνει και τον σκοτωνει, και ο Skynet προς τιμην ενος τετοιου μεγαλου πολεμιστη, δινει την εμφανιση του στο καινουργιο T-800 μοντελο. Μετα παμε στο 80s, οποτε εμφανιζεται ο γνωστος Terminator Τ-800 με το προσωπο του Arnold, για να σκοτωνει την Σαρα. Η ιστορια θα ειναι περιπου ιδια οπως στην οriginal ταινια, με την διαφορα οτι υπαρχει ενας πρακτορας/ντετεκτιβ ( τον παιζει ο ηθοποιος που εκανε τον JJ Jameson στα Spiderman του Raimi) ο οποιος παρακολουθει την ιστορια με τους Terminators και τους Κονορ, για 30 χρονια, δηλαδη απο το 50 μεχρι το 80 οποτε εμφανιζεται το καινουργιο μοντελο. Eπαναλαμβανω οτι αυτο ειναι απλως μια φημη, ισως η τελικη ιστορια να ειναι τελειως διαφορετικη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι μια σαλατα oπως ηταν το σιχαμα του JJ's Star Trek, που θα προσπαθησει να ενωσει το timeline αναμεσα στις 4 original ταινιες με την rebooted τριλογια, και να ικανοποιησει τοσο τους παλιους, οσο και τους νεους φανς. Αυτη την προθεση εχουν εκφρασει, οι ιδιοι οι παραγωγοι των νεων ταινιων. Απο την δικια μου πλευρα το μονο που εχω να πω ειναι το εξης: Μην πατε να δειτε αυτο το κυνικο cash grab, μην υποστηριξετε ενα ακομη ανουσιο reboot/remake απο το Xoλυγουντ. Αν πραγματικα αγαπατε αυτο το συμπαν, μην δωσετε λεφτα για αυτη την βλασφημια, απλα κατεβαστε το σε mkv, αν θελετε να το δειτε. Καντε υπομονη μεχρι το 2019, τοτε αυτοματως περνανε τα δικαιωματα του property στον James Cameron. Και ειμαι σιγουρος, παρολο που καποιοι διαφωνουν, πως θα γυρισει το πραγματικο T3 με Future War, σε μια ταινια που θα συνδεει τις δυο πρωτες ταινιων του, σε ενα ολοκληρωμενο κυκλο γεγονοτων. ,και θα αποτελει την τελεια τριλογια ταινιων στην ιστορια του σινεμα. Το πιστευω αυτο. Τωρα τι να πας να δεις; Εναν 70αρη Terminator, που προπσαθει να αναβιωσει την νεκρη καριερα του? εναν αχαρο John Connor? μια μου..ιτσα Sarah που παραδοξως δεν σταυρωνει γκομενο, οπως στο οriginal? Ενα fan service story, που ανακυκλωνει τις ιδιες ιδεες που ειδαμε στις παλιες ταινιες? Το γεγονος οτι η ταινια στην πραγματικοτητα, ειναι το αποτελεσμα της εκμεταλλευσης του brandname, απο την κατοχο των δικαιωματων? Αυτη ειναι η κορη ενος δισεκατομμυριουχο, η οποια αγορασε τα δικαωματα του property μολις βγηκαν σε πληστηριασμο, μολις τα πηρε ανακοινωσε την ταινια, ωστε να δημιουργησει ονομα μεσα στο χωρο του Χολυγουντ, αφου κανεις δεν την ηξερε μεχρι τοτε, και μολις το εκανε, παρεδωσε τα δικαωματα σε τριτους και πηγε και ανοιξε δικια της εταιρεια παραγωγηγς indie films. Τι ψαχνεις τωρα. Αυτη η τριγλοια, δεν ειναι προιον αγαπης και οραματος, οποτε ηταν οι δυο πρωτες ταινιες. Δεν τις φτιαχνουν καλλιτεχνες με ταλεντο, για να πουν μια ιστορια, αλλα κυνικοι εμπορακοι για να τα κονομησουν και να επωφεληθουν. Μην δωσετε λεφτα σε αυτο το τερατουργημα. Αν και δεν συμφωνω σε όλα, εχεις σε μεγάλο μέρος του κειμένου σου δίκιο. Στις τελευταίες μονο 3 -4 σειρες νομίζω υπερβάλεις... 1
Silverage Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματα απο τώρα; Αλλά θα μου πεις, γιατί να σκοτιστεί αφού θα του βγει τζάμπα αργότερα;
MovingShadow Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Εγώ είμαι John Connor geek. Αυτός ο χαρακτήρας , πάντα με καύλωνε. Μπορείς να κάνεις παπαδες με αυτόν τον χαρακτήρα! Μην πέσετε να με φάτε , αλλά ακόμα και στο Τ3 μου άρεσε (ο ρόλος , όχι η ταινία...) Μου άρεσε που ο Κόνορ ήτανε πολύ μπερδεμένος , πολύ τρελαμένος , γιατί δεν είναι και λίγο να σώσεις την ανθρωπότητα. Ο βλάκας που τον έπαιζε ήτανε φλώρος , αλλά σαν κόνσεπτ , ενας Κόννορ , που δεν έχει βρει τον εαυτό του , και είναι φοβισμένος , πριν το Judgement Day , σαν σενάριο μου ταίριαζε ! Στο 4 , πάλι μου άρεσε , αν και ήτανε τίγκα στο κλισέ.....! Η ταινία απαράδεκτη , αλλά σαν Κόνορ ο Bale μου άρεσε...! Και φυσικά , στο Sarah Connor Chronicles , που γενικά γούσταρα την σειρά πολύ ! Και όπως ξανα-έγραψα , θέλω future war. Θέλω μια ταινία με κατεστραμένο L.A. , ανθρώπους που πεινάνε και πεθαίνουνε , RPGs και M16 να βαράνε τα endosceletons. Δυστυχώς , μόνο στο 2 το είδαμε αυτό , και λίγο στο Chronicles. Θέλω αρχιδάτο Κόνορ , με 4 αστέρια , να οδηγεί 100 ατομάκια σε ντου στην Skynet..... Fuck Yeah !!!!!!!!! 1
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ξεχασες τον John Connor ως παιδι στο T2. Αν μη τι αλλο, και εκει ειναι ενδιαφερων χαρακτηρας, ο οποιος δεν ειχε μια κανονικη παιδικη ζωη, δεν ειχε γνωρισει τον πατερα του, η μητερα του τον μεγαλωσε υπο συνεχη εκπαιδευση και πλυση εγκεφαλου για να γινει ο σωτηρας του κοσμου, την οποια τελικα την κλεινουν στο ασυλο ως τρελη και τον ιδιο τον στελνουν σε αναδοχους γονεις που τον θελουν μονο για το επιδομα. Και σαν να μην εφταναν ολα, στο τελος μαθαινει πως οτι του πε η μανα του ειναι αληθεια ενω μια φονικη μηχανη απο το μελλον εχει σταλθει να τον σκοτωσει. Φυσικα υπαρχει και το interaction με τον Τermintator-προστατη/πατερα και το πως αυτη η σχεση αλλαζει και τους δυο. Tετοιου ειδους αναπτυξη, πολυπλοκοτητα και background σε χαρακτηρα οπως ειναι ο Κονορ, δεν προκειται να δεις σε αυτο το ρημπουτ. 4
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματα απο τώρα; Αλλά θα μου πεις, γιατί να σκοτιστεί αφού θα του βγει τζάμπα αργότερα; τα δικαωματα δεν μπορει να τα αγορασει τωρα, γιατι τα εχουν αλλοι. Θα μπορουσε να ταχε παρει οταν βγηκαν σε πλειστηριασμο μετα το φιασκο με το Τ:S, νομιζω τα δινανε για $2m, αλλα οπως λες θα προτιμησε να περιμενει και να του ερθουν τζαμπα. εξαλου ηδη δουλευε πανω στο Αβαταρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα