Προς το περιεχόμενο

Terminator Genisys (2015)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ειδα και εγω χτες. Καλη ηταν για ταινια για το βραδυ που δεν ειχα κατι να κανω και μου ψιλο αρεσε η ροη της δρασης που ειχαν. Οι χαρακτηρες ομως σε σχεση με τα προηγουμενα ηταν οντως τραγικοι εκτως,ουτε μου αρεσε η ολη ιδεα πισω απο τον Connor.

Επισης καλυτερα θα ηταν να μην ειχαμε παλι τον Arnold στην ταινια,αντε μεχρι και την τριτη ταινια ηταν οκ σε αυτη ηταν μεγαλη σπαταλη και γενικα κακη προσθηκη.

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπαράδεκτο αλλά ανεμενόμενο.

Μπορεί στον τίτλο να υπάρχει η λέξη Terminator με ότι συνεπάγεται αυτό για όσους προσκυνάνε τις δύο πρώτες ταινίες του Cameron,αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται απλά για μία cool ταινιούλα με μπόλικα εφέ και χιουμοράκι στυλ Τransformers 1 και απλά του δώσανε το όνομα Τerminator μόνο και μόνο για παίξει ο ''συνταξιούχος'' Σβαρτσενέγκερ αντί να περιμένει σε κανά ΑΤΜ και να φάμε και στη μάπα την Καλήσι σαν σοβαρή ηθοποιό υποτίθεται(lol).

Μπορείς να το πεις και Terminator : The Michael Bay Chronicles,δηλαδή κλάφτα Χαράλαμπε.

Βtw το πρώτο Τrasnformers μου άρεσε πολύ περισσότερο από αυτό που βλεπόταν με το ζόρυ.

• Like 3
Δημοσ.

Την είδα και γω και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά για το είδος της.Μου φάνηκε πολύ καλύτερη από salvation (το Τ3 το έχω διαγράψει τελείως από τη μνήμη μου.Τ1 και Τ2 παίζουν σε άλλη κατηγορία).7-8/10 από εμένα.

Δημοσ.

Μαπα το καρπουζι ως αναμενομενο.

Σεναριο παρατραβηγμενο και απαραδεκτα αναληθες, σκηνοθεσια κακιστη-ανυπαρκτη.

ΚΑΜΙΑ σχεση με τα αριστουργηματα του Καμερον. Συγκρινεται την μονο με τις Τ3, Τ4. Στο ιδιο επιπεδο, κλισε ως αηδιας, σκηνες και πλανα που θυμιζουν/παραπεμπουν σε Τ1 και Τ2 χωρις κανενα λογο.

Αντε να το παρει πισω ο Καμερον να κλεινει η ιστορια γιατι την εχουν ξεχαρβαλωσει μεχρι εκει που δεν παει αλλο.

Ευτυχως δε το ειδα στο σινεμα...

Κριμα γιατι το τρειλερ και το premise δημιουργει ελπιδες για κατι καλο, αλλα αποδυκνειονται φρουδες..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια για αυτους που βαζουν 8/10,το 8/10 δεν σημαινει απλα καλη ταινια αλλα φοβερη ταινια/παρα πολυ καλη μηπως βαζετε ας το πουμε πολυ υψηλες βαθμολογιες ? :)

Δημοσ.

Καλή ήταν, πολύ καλύτερη απ' το Salvation σίγουρα. Περίμενα τα χειρότερα σε σχέση με αυτά που διάβαζα αλλά η ταινία βλέπεται μια χαρά. Μου άρεσε και το "hint" στο τέλος το οποίο σηματοδοτεί και άλλα sequels. Κάτι το οποίο δεν νομίζω οτι θα έχει νόημα να γίνει, αλλά συνήθως money talks. Αλλά η ταινία είναι καλή. Τσαπατσούλικη σε αρκετά σημεία, αλλά σε καμία περίπτωση το "έκτρωμα" στο οποίο αναφέρονται πολλοί.

Ένα 7/10 απο εμένα το παίρνει πολύ χαλαρά πάντως. O ίδιος ο Κάμερον έχει δηλώσει εξάλλου οτι η ταινία ήταν καλή και ανανέωσε το franchise. Τι να πούμε λοιπόν οι υπόλοιποι όταν μιλάει ο Τζεϊμς, τουμπέκα...

Δημοσ.

O ίδιος ο Κάμερον έχει δηλώσει εξάλλου οτι η ταινία ήταν καλή και ανανέωσε το franchise. Τι να πούμε λοιπόν οι υπόλοιποι όταν μιλάει ο Τζεϊμς, τουμπέκα...

Και τι πάει να πει αυτό; Του Κάμερον μπορεί να του άρεσε. Και αν υπάρχουν και οικονομικές συμφωνίες από πίσω... Και για το Avatar αν τον ρωτήσεις καλή θα σου πει είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...