Προς το περιεχόμενο

Terminator Genisys (2015)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο 17% στις τομάτες δεν είναι κάποιος μέσος όρος βαθμών, αλλά (αν δε κάνω λάθος) αναφέρεται στο ποσοστό των κριτικών που τους άρεσε η ταινία.

ναι, ομως το προβλημα στο RT ειναι οτι ακομη και οι πολυ χλιαρες κριτικες θεωρουνται fresh. 

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ όπως έγραψα παραπάνω από το trailer δεν μου γέμισε το μάτι. 

Οταν μια ταινία με τέτοια ιστορία προσπαθεί να γίνει καλοκαιρινό blockbuster και το τρέιλερ είναι για το πυρ το εξώτερον τότε καταλαβαίνεις ότι η δουλειά βρωμάει και ζέχνει. 

Δημοσ.

Οταν μια ταινία με τέτοια ιστορία προσπαθεί να γίνει καλοκαιρινό blockbuster και το τρέιλερ είναι για το πυρ το εξώτερον τότε καταλαβαίνεις ότι η δουλειά βρωμάει και ζέχνει.

Το τρειλερ δεν αποκαλυπτει τιποτα για την υποθεση. Οποιος το ειδε καταλαβαινει...

Δημοσ.

Απο τα trailer και το γενικο vibe το περιμενα πολυ χειροτερο, με εξεπληξε ευχαριστα, μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα για αυτο που κανει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω μια απορεία σχετικά για την ταινία Terminator.

Από ότι είδα στο http://www.imdb.com/title/tt1340138/ότι ο Arnold Schwarzenegger θα έχει το ρόλο του The Terminator ενώ ο Aaron V. Williamson θα έχει το ρόλο του T-800.

Θυμάμαι από της 4 ταινίες Arnold Schwarzenegger έκανε τον T-800. Γιατί έγινε αυτό;

Επίσης τι διαφορά έχει το Τ-800 με το Terminator; Τα ίδια δεν είναι;

Όλα τα T800 T850 έχουν τη μούρη του Σβαρτσενέγκερ. Ο Williamson παίζει τον Τ800 που στάλθηκε για να σκοτώσει τη Σάρα Κόννορ και έχει με CGI τη μούρη του Άρνι στα νιάτα του (1984). Ο Άρνολντ είναι ο Guardian

Guardian vs T800 battle

Το Genisys είναι καλή ταινία και απορώ με όσους εδώ αλλά και στο εξωτερικό την ξεσκίζουνε χωρίς να την έχουν δει. Εϊναι απίστευτα καλύτερη από τα T3 & T4, απλά δεν φτάνει τα δύο πρώτα.

Βέβαια... το Mad Max 4 είναι καλύτερο ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια διορθωση, ολα τα μοντελα 101 εχουν το προσωπο του Arnold. Η σειρα 800/850 αφορα τον ενδοσκελετο.

Επομενως στο Τ1, εχουμε τον Series 800 Model 101 Terminator και στο T2 εχουμε τον Series 850 Model 101 Terminator.

Για τις υπολοιπες ταινιες who cares.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 3
Δημοσ.

μια διορθωση, ολα τα μοντελα 101 εχουν το προσωπο του Arnold. Η σειρα 800/850 αφορα τον εκδοσκελετο.

Επομενως στο Τ1, εχουμε τον Series 800 Model 101 Terminator και στο T2 εχουμε τον Series 850 Model 101 Terminator.

Για τις υπολοιπες ταινιες who cares.

ναι, σωστά λες για το 101 :P

και τα t3, salvation είναι ανιαρά, βαρετά

όμως το genisys είναι καλό :-D

Δημοσ.

Παίδες το είδα πριν λίγο!! 

Μου άρεσε ΠΟΛΥ, πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλοφτιαγμένο! οι Ηθοπιοί έπαιξαν πάρα πολύ καλά και οι σκηνές μάχης κτλ εντάξει, απίστευτες!! Πάρα πολύ καλό!  

Όπως όμως είπε και ενας συμφορουμίτης θα προτιμούσα η πλοκή να ήταν λίγο πιο αργή και όχι τόσο γρήγορη, πολλές πληροφορίες και λίγο χρόνο!

7/10 - για το λόγο που προανέφερα

Δημοσ.

Παίδες ερώτηση, έδειξαν κάτι μετά τους τίλτους τέλους? δεν το πρόλαβα, μπορεί καποιος να μου το στείλει?

Δημοσ.

o Cameron έχει να κάνει σοβαρή ταινία πρακτικά από το True Lies (το οποίο ήταν τουλάχιστον αστείο και σαρκαστικό, μέσα στην αφελή ανοησία του και βλέπεται εύχάριστα μέχρι και σήμερα), δλδ 20+ χρόνια... τώρα ας ήμαστε ρεαλιστές, πέρα από φανμποησμούς και μλκιες, Τιτανικός και Αβαταρ καλές ταινίες δεν ήταν και δεν θεωρήθηκαν από την κοινή γνώμη ποτέ, praise για το τεχνικό κομμάτι τους και μόνο έλαβαν και εκεί τελειώνει η όποια αξία τους (καλλιτεχνική ελάχιστη, τεχνολογική τεράστια)...

Mιλάμε για τον Τιτανικό του Κάμερον, μια απ' τις πιο well-reviewed ταινίες ever;

Δημοσ.

ναι, για αυτον μιλαω, ο οποιος σημερα δε βλεπετε και ειναι πιο cheesy πεθαινεις...not αged well αt αll...

κιλλικ, δεν εχεις να διαβασεις κανα σεναριο σε κανα φορουμ απο καμια ταινια που βγαινει σε 2 χρονια, να την 'κοψεις' απο τωρα και να πας μετα να δεις καμια λοβοτομημενη αμερικανια για να στανιαρεις παλι και να αρχισεις να απαντας δηθεν εξυπνιστικα και μονολεκτικα?

ε πιτσιρικο?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...