Porco_rosso Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 στη γενικη συννειδηση του κοσμου ειναι μια μετριοτατη ταινια με γαμηστερα εφε τωρα μπορουμε να πιπιλιζουμε το θεμα 5 μερες, ετσι ειναι ομως, τι να κανουμε... στο εικαστικο δε ξερω τι γαμησε, δε νομιζω να μνημονευει κανεις σημερα το παραμικρο απο τα early 90s adventures γ εθνικης ''τοπια'' και ''πλασματα'' του (αλλα ακομα και αν το κανει, ειναι αστειο δεδομενου το ποσα εχουμε δει, απο Giger πχ και σια), στα εφε οντως γαμησε αλλα γενικα, απο μια ηλικια και μετα, αυτο δεν κανει πλεον διαφορα...μουσικη, ε λολ, νταξ, ποιος θυματε το οτιδηποτε τωρα, αληθεια...
kirileman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 στο εικαστικο δε ξερω τι γαμησε, δε νομιζω να μνημονευει κανεις σημερα το παραμικρο απο τα early 90s adventures γ εθνικης ''τοπια'' και ''πλασματα'' του My mistake. Το εννοώ.
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 εξηγουν τι συνεβη στο χερι στο επισημο novel adaptation της ταινιας. η Σαρα και ο Τζον το παιρνουν απο τo μεγαλο γραναζι και το ριχνουν στο λυωμενο μεταλο. 1
polakis21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μόλις γύρισα απο Terminator Genisys. Δύο πράγματα μόνο: ΚΟΛΑΣΗ & ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Arnold is back and better than ever!!!
KilliK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 let me guess. και το Fury Road ειναι η καλυτερη action ταινια της τελευταιας 20ετιας, σωστα; 3
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μόλις γύρισα απο Terminator Genisys. Δύο πράγματα μόνο: ΚΟΛΑΣΗ & ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Arnold is back and better than ever!!! Μακάρι να είναι όπως τα λες φίλε. Λογικά από βδομάδα θα πάω να την δω και εγώ...
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 για καποιο λογο που δεν ξερω οι βαθμοι του imdb τα τελευταια χρονια δεν αντιπροσωπευουν την πραγματικη αξια της ταινιας.Ολες παιρνουν παραπανω απο οτι πρεπει.Δεν ξερω αν θα το δω καν ειμαι πολυ διστακτικος αν εχεις μεγαλωσει με το σκοτεινο τερμινειτορ 1 και θεωρεις το 2 μπλοκμπαστερ βιντεο κλιπ ταινια που και παλι μου αρεσει τρελα αυτο πρεπει να ναι τραγωδια.Αν ειναι δυνατον αυτο το παιδακι να παιξει την σαρα κονορ.
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 για καποιο λογο που δεν ξερω οι βαθμοι του imdb τα τελευταια χρονια δεν αντιπροσωπευουν την πραγματικη αξια της ταινιας.Ολες παιρνουν παραπανω απο οτι πρεπει.Δεν ξερω αν θα το δω καν ειμαι πολυ διστακτικος αν εχεις μεγαλωσει με το σκοτεινο τερμινειτορ 1 και θεωρεις το 2 μπλοκμπαστερ βιντεο κλιπ ταινια που και παλι μου αρεσει τρελα αυτο πρεπει να ναι τραγωδια.Αν ειναι δυνατον αυτο το παιδακι να παιξει την σαρα κονορ. Στις περισσότερες δεν ισχύει αυτό. αλλά συμβαίνει. Το πρόβλημα με το IMDB είναι στα Horror. Πραγματικά δεν πρέπει εκει να βλέπεις τι βαθμό βάζουν, οι περισσότεροι δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν το καλό Horror Movie απο την πατάτα
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Κοιτα αυτο που λεω απλα ειναι οτι ηταν το μονο σαιτ που δεν με απογοητευε ποτε στον βαθμο που εβγαζε συνολικα οποτε ηξερα οτι αν εχει ενα 6αρι βλεπετε οκ.Μαλλον αυτο που εγινε ηταν οτι δεν ειχε τοση επισκεψιμοτητα οπως τωρα και βαθμολογουσαν ατομα που ειχαν μια αλφα εμπειρια απο ταινιες.
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ναι μα έτσι και αλλιώς ενα μεσώ όρο σου δείχνει. Και συνήθως αυτοί που βαθμολογούν δεν βαθμολογούν την ταινία για αυτό που είναι, τι εννοώ: για παράδειγμα το Black Swan εγώ μπορεί να το δώ και να ξενερώσω γιατι δεν μου αρέσει το μπαλέτο και τα Musical, και να πάω να ρίξω ένα 4άρι. Λάθος όμως γιατι η ταινία, για αυτό που είναι, είναι αριστούργημα! θα πρέπει να βαθμολογήσω καλά παρόλο που προσωπικά εμένα μπορεί να μην μου άρεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα