TorridRattlesnake Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 γεια σασ παιδεσ,θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η καλυτερη οθονη σε αυτα τα λεφτα ετσι ωστε να την αγορασω-ευχαριστω πολυ.
αυλοκόλαξ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 από ελλάδα το ξεχνάς, από ταιβάν υπάρχουν κάποια άγνωστων λοιπών στοιχείων που λέμε, που βγαίνουν στα 300 ευρά αν γλιτώσεις τους φόρους. Ο aias νμζ είχε πάρει τέτοιο, στείλε του πμ
TorridRattlesnake Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 από ελλάδα το ξεχνάς, από ταιβάν υπάρχουν κάποια άγνωστων λοιπών στοιχείων που λέμε, που βγαίνουν στα 300 ευρά αν γλιτώσεις τους φόρους. Ο aias νμζ είχε πάρει τέτοιο, στείλε του πμ η αγορα δεν θα γινει τωρα αλλα το καλοκαιρι η το πασχα,πιστευεισ οτι θα πεσουν οι τιμεσ μεχρι τοτε?-να παρω καμια επωνυμη
Millennium Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Θα περιμένεις για να δεις αλλά να πέσουν οι τιμές τότε σε επώνυμες κιόλας κομματάκι δύσκολο.
TorridRattlesnake Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Θα περιμένεις για να δεις αλλά να πέσουν οι τιμές τότε σε επώνυμες κιόλας κομματάκι δύσκολο. γιατι να μην πεσουν οι τιμες?απο τισ επωνυμες?αν μαζεψω ακομη ενα κατοσταρικο γινεται τπτ?
Papakaliati Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Να φροντισεις ομως να ειναι ειναι 144 hz μαζι με 1440p 27αρα 300 ευρω μαξ και επωνυμη. Μην σε πιασουν κοροιδο. 1
Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Να φροντισεις ομως να ειναι ειναι 144 hz μαζι με 1440p 27αρα 300 ευρω μαξ και επωνυμη. Μην σε πιασουν κοροιδο. Χεχ γιατι να μην πεσουν οι τιμες?απο τισ επωνυμες?αν μαζεψω ακομη ενα κατοσταρικο γινεται τπτ? Δύσκολο.
TorridRattlesnake Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ok ευχαριστω παιδια ανοιγω καινουριο τοπικ gia full hd οθονη αφου μαλλον οι τιμεσ για 4κ θα πεσουν σε 3-4 χρονια που θα ξαναναβαθμισω τον ι7 μου.
TorridRattlesnake Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Θα περιμένεις για να δεις αλλά να πέσουν οι τιμές τότε σε επώνυμες κιόλας κομματάκι δύσκολο. βασικα ειλικρινα τα εχω χασει..η κορεατικεσ αξιζουν?φοβαμαι μηπως πεσω σε καμια τζουφια και μου κανει μετα απο 3 χρονια-αυτο φοβαμαι...
Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Σαν 27'' 1440p IPS/PLS επιλογές φυσικά και αξίζουν αλλά εμπεριέχουν ρίσκο.
TorridRattlesnake Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) ειλικρινα τα εχω χασει και δεν ξερω αν αξιζει 4κ απο τωρα,για αυτο ρωταω εσασ τους experts Επεξ/σία 5 Απριλίου 2014 από TorridRattlesnake
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα