Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από ελλάδα το ξεχνάς, από ταιβάν υπάρχουν κάποια άγνωστων λοιπών στοιχείων που λέμε, που βγαίνουν στα 300 ευρά αν γλιτώσεις τους φόρους. Ο aias νμζ είχε πάρει τέτοιο, στείλε του πμ 

Δημοσ.

από ελλάδα το ξεχνάς, από ταιβάν υπάρχουν κάποια άγνωστων λοιπών στοιχείων που λέμε, που βγαίνουν στα 300 ευρά αν γλιτώσεις τους φόρους. Ο aias νμζ είχε πάρει τέτοιο, στείλε του πμ 

η αγορα δεν θα γινει τωρα αλλα το καλοκαιρι η το πασχα,πιστευεισ οτι θα πεσουν οι τιμεσ μεχρι τοτε?-να παρω καμια επωνυμη

Δημοσ.

Θα περιμένεις για να δεις αλλά να πέσουν οι τιμές τότε σε επώνυμες κιόλας κομματάκι δύσκολο.

γιατι να μην πεσουν οι τιμες?απο τισ επωνυμες?αν μαζεψω ακομη ενα κατοσταρικο γινεται τπτ?

Δημοσ.

Να φροντισεις ομως να ειναι ειναι 144 hz μαζι με 1440p 27αρα 300 ευρω μαξ και επωνυμη. Μην σε πιασουν κοροιδο. 

Χεχ

γιατι να μην πεσουν οι τιμες?απο τισ επωνυμες?αν μαζεψω ακομη ενα κατοσταρικο γινεται τπτ?

Δύσκολο.

Δημοσ.

Θα περιμένεις για να δεις αλλά να πέσουν οι τιμές τότε σε επώνυμες κιόλας κομματάκι δύσκολο.

βασικα ειλικρινα τα εχω χασει..η κορεατικεσ αξιζουν?φοβαμαι μηπως πεσω σε καμια τζουφια και μου κανει μετα απο 3 χρονια-αυτο φοβαμαι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειλικρινα τα εχω χασει και δεν ξερω αν αξιζει 4κ απο τωρα,για αυτο ρωταω εσασ τους experts

Επεξ/σία από TorridRattlesnake

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...